1. Varastotila
  2. Muutto- ja säilytyspalvelu
  3. Itsepalveluvarasto

Yrityksen kirjoittama

Bij OpslagboxenIJlst draait het om uw gemak en gemoedsrust. Wij bieden veilige, betrouwbare en flexibele opslagboxen, de perfecte oplossing als u extra ruimte nodig heeft voor uw bedrijf of privéspullen. Onze faciliteit is beveiligd, de boxen zijn schoon, verwarmd (klimaatbeheersing) en beveiligd met toegansgcodes en een afgesloten parkeerterrein. U heeft zeven dagen per week zelfstandig toegang van 07:00 tot 23:00 uur via uw persoonlijke pincode. Flexibiliteit staat bij ons voorop. U huurt al vanaf 3m³ en de opslag is maandelijks opzegbaar, zonder verborgen kosten. Wij rekenen géén borg, géén administratiekosten en hanteren een transparante prijsstelling. U kunt uw opslagruimte bovendien eenvoudig online reserveren en vaak dezelfde dag nog in gebruik nemen. Wij maken het laden en lossen zo comfortabel mogelijk: u kunt tot aan de toegangsdeur rijden en gebruikmaken van gratis hulpmiddelen zoals steekwagentjes en karretjes. Onze vestiging is uitstekend gelegen in IJlst en is zeer goed bereikbaar voor klanten uit omliggende plaatsen zoals Bolsward, Joure, Sneek en de rest van Friesland. Ervaar zelf onze persoonlijke en directe aanpak en de vrijheid van zorgeloze opslag.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Een absolute aanrader !

We zijn echt super tevreden ! Het regelen van de opslag en het opzeggen verliepen moeiteloos. Het ziet er erg verzorgd uit en alle middelen zijn beschikbaar. Heerlijk om zo een paar maanden tijdens onze verbouwing de spullen op te slaan en er makkelijk af en toe bij te kunnen. Een absolute aanrader!

6. huhtikuuta 2026

Super goed geregeld

Super goed geregeld. Een aantal weken terug moest ik onverwachts wat hebben uit de opslagbox. Sneeuw of gladde wegen? Het maakte voor de toegang niks uit. Prachtig schoon en ijsvrij pad naar de ingang van de units. Zeer blij met deze extra service van dit bedrijf. Veiligheid staat immers op Nr. 1

Jullie zijn goed bezig👍

7. tammikuuta 2026

Nette ruime box

Nette ruime box, mooie brede gangpaden, schoon, goed hulpmateriaal, goede verlichting, goed werkend afsluit systeem van overhead deur en boxdeur, prettige communicatie met verhuurder. Reageert snel en correct op de e-mails.

23. tammikuuta 2025

Erg tevreden!

Ik ben netjes te woord gestaan. Ik kreeg duidelijk en snel antwoord op mijn vragen. Box ziet er goed en netjes uit. Goeie prijs.

1. joulukuuta 2025

Keurige opslag

Wat een keurige opslag! Nette boxen, goed verlicht en beveiligd, verwarmd en wat een service! Prettige eigenaar. Kortom, niets op aan te merken.

15. marraskuuta 2025
OpslagboxenIJlst-logo

Vastaus yritykseltä OpslagboxenIJlst

Bedankt voor de review! We zijn blij om dit te horen. Groet Team OpslagboxenIJlst

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin