Поссылка не пришла, обещали что приедет в течении 10 дней хотя прошло дней 14. А посылки все нету, даже информации о ней нету никакой (в прошлый раз просили удалить плохой отзыв и я его удалил, в э... Näytä lisää
Heb een bestelling geplaatst: 22381 Op 9 april nog steeds geen informatie of iets binnen kwa verzending heb ook een e-mail gestuurd wanneer mijn pakketje zou binnenkomen is niet op geantwoord ik hoop... Näytä lisää
Erg goeie en duidelijke website. Ook het product zelf ben ik erg enthousiast over. Ik werk als administratief medewerker en gebruik het altijd als ik mijn focus begin te verliezen, het geeft een erg l... Näytä lisää
Ik heb framboos smaak gekocht vervolgens wacht ik 2 weken en ze hebben op hun site zogenaamd "binnen 2 dagen aangekomen vervolgens heeft me broertje hun gebeld zegt die man ja ik verstuur hem opnieuw... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ooit gehoord van kauwgom voor je neus? Nu wel! Al meer dan 80.000 Nederlanders hebben kennis gemaakt met deze unieke sensatie van frisheid. Een Oppeppertje, de aromatische neusinhaler voor dat extra steuntje in de rug. Onze neusinhalers bevatten een speciale mix van oliën uit de natuur. Ervaar het en kies je geuren!
Dorpsstraat 248, 1693AL, Wervershoof, Hollanti
- 0683770135
- oppeppertjes@gmail.com
- oppeppertje.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ik heb hier nu voor de 2e keer besteld
Ik heb hier nu voor de 2e keer besteld. Simpel en snel!! Ik vind de oppepertjes zelf echt superfijn. Niet alleen als ik verkouden ben. Gewoon even een fijne geur in je neus. Watermelon is mijn favoriete ♡
Поссылка не пришла
Поссылка не пришла, обещали что приедет в течении 10 дней хотя прошло дней 14.
А посылки все нету, даже информации о ней нету никакой (в прошлый раз просили удалить плохой отзыв и я его удалил, в этот раз не удалю) не советую!!!
Уже 19 дней прошло и посылка не пришла.
Это скам проект ребята!!!! Не покупайте у них ничего!!!!!!!!
Werkt goed en prima…
Werkt goed en prima prijs-kwaliteitverhouding.
Geweldig hoor jonge ondernemer !
Geweldig hoor jonge ondernemer !
Vanwege de gunfactor dit besteld.
Kleine beschrijving erbij en opnieuw te bestellen via ...Leuk om weg te geven en dit erbij te doen. Leuk stukje in de krant en besteld 👍
Snelle levering,en een gun factor voor…
Snelle levering,en een gun factor voor de jonge ondernemer👍🏻
snelle levering en leuk om te proberen!
Goede en snelle bezorgen
Goede en snelle bezorgen, alles is prima geregeld!
Sabine
Principe is hetzelfde als van Vicks…
Principe is hetzelfde als van Vicks inhäler. De oppepper (eucalytus) is echter duurder en minder sterk.

Lekker goedkoop, helaas uit China
Vond een oude kortingscode die nog bleek te werken dus mooi goedkoop eentje kunnen uitproberen, alleen jammer dat ondanks dat op de site wordt gesproken over eigen productie etc, na ontvangst blijkt dat hij in China wordt gemaakt, tegenwoordig weet je dan niet of dit in de werkkampen gebeurt, dus hoop dat als hij volgend jaar op is, hij niet meer uit China komt...
Verrassend lekker
Mijn eerste oppeppertje is met kaneelgeur. Echt verrassend lekker en verfrissend. Heel fijn terwijl ik niet snel gebruik maak van neusdruppels bv. Makkelijk en lekker. Vast item in mijn tasje. 👍🏻
Zeker een aanrader
Zeker een aanrader. Er was een snelle en nette levering en het deed goed zijn werk. Mijn focus ging er zeker op vooruit en het heeft lekkere smaken!
Goed product en correcte levering!
Blij dat ik altijd m’n lavendel en eucalyptus oppeppertje bij de hand heb als ik ‘t nodig heb! Fijn product!

Vastaus yritykseltä oppeppertje.com
In korte tijd geleverd en goede…
In korte tijd geleverd en goede kwaliteit ruikstokjes :)
Hmmm
Het rook best lekker maar werd er niet bepaald rustig van

Prima product!
Prima product! Ik heb minder stress na gebruik. Bovendien zal jouw neus minder vaak verstopt raken na gebruik van het mint geurtje.
prima product
prima product! veel verschillende smaken en goede service!