hou u handen van deze firma ik ben vandaag opgelicht voor 3509 euro ben er totaal niet goed van zo zie je maar soms trapt een mens toch in die maffia praktijken heb klacht ingediend via testaankoop, p... Näytä lisää
als je een dienst nodig hebt, en je vindt die op internet, google die eerst naar ervaringen en reviews, den Eddy (bestaat niet) en willy (bestaat ook niet) i een malafide bedrijf sanesecours of zoiets... Näytä lisää
We hadden geluk omdat we voor aanvang v/d werken en bij de aankomst van de medewerker van dat bedrijf ons informeerden over de prijs: totale kostprijs meer dan 600€!! En dus geweigerd om de sceptische... Näytä lisää
Bende oplichters , hun eindejaar is alvast goed! Voor een klein uurtje werk met 2 man 1660 euro mogen betalen. Een factuur met veel artikels enkel in het Frans. Was geen snelservice gevraagd geen v... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Net bestolen voor 450 euro
Net bestolen voor 450 euro. Loop zo snel
Mogelijk weg van deze firma
Oplichters niet normaal buis reinigen…
Oplichters niet normaal buis reinigen 910euro heb dit niet laten doen ben niet gek maar hij wou dan 60euro verplaatsingskost ze hebben zelf de put niet dicht gedaan gewoon weg gereden
Vragen 890€ om een goot te ontstoppen
Oplichting.
Vragen 890€ om een put te ontstoppen. Verantwoord door de prijs van de compressor die zogezegd 80000€ kost. Heb vriendelijk bedankt en andere firma laten komen en zij hebben het ontstopt met zelfde type compressor voor €170.
Veel te dure en niet competente service
Opgelicht. Heb 400 euro betaald voor een simpele ontstopping die ze niet eens hebben kunnen oplossen. Normale prijs zou bijna 500 geweest zijn, klik dan maar ze stelden 400 in het zwart meteen voor. Dit voor minder dan een uur werk met 2. Als argument voor de hoge prijs 'er is de inflatie mijnjeer'. Wegblijven van deze onderneming. Helaas te laat gezien dat er reviews bestonden van deze onderneming
OPGELET! Sani-secour
OPGELET!
Dit bedrijf is als een kartel en vragen exuberante prijzen!
Ontruimingsdienst Eddy is eigenlijk een samenhang van mafia praktijk bedrijven: Bedrijf Sani-Secour
Bedrijf Snel-service
Bedrijf Ontstoppingsdienst Eddy
Hun uitleg zou zijn "snel service" terwijl dit nooit gevraagd was. De uitleg was daarna vanwege de afstand terwijl hun website staat vaste prijs. Deze is wel variabel.
Ledigen van 1m3 beerput = minimum 460 euro!
Dit is gewoon een regelrechte schande.
Dit is gewoon een regelrechte schande.
Leidingen bij ons zaten verstopt. Amper 75 min werk gehad en een factuur gekregen van 1261 euro. 60 euro vertrekpunten en dan bolgens hun begon van 150 euro. Groot verschil he. Vraag je hoe dat komt, dan krijg je een antwoord van dat het is naargelang welk materiaal ze hebben moeten gebruiken.
Ga dit melden bij de politie.
De grootste schande
De grootste schande , mijn schoonmoeder van 82 zat met een verstopping en haar wc liep over , deze mensen laten komen en ze hebben 45 min gewerkt om een tijdelijke oplossing te geven maar ze moest erna toch nog een boer kontacteren om de septische put leeg te maken (nog eens 100euro en dat is een correcte prijs). Prijskaartje voor Eddy S&S : 1750 euro !!!!
Waarvan 550 euro weekend tarief op zaterdag middag ! Voor 45 minuten !
Echt een schande , zulke mensen zouden verbod moeten krijgen om eender welke diensten aan te bieden !
1 ster is te veel
1 ster is te veel, dit zijn oplichters, 'Eddy snelservice', een bedrijf dat niet blijkt te bestaan maar een sluis is naar S&S. Het probleem bleek na een aantal dagen na de interventie van S&S (Sanisecours)) niet opgelost te zijn, terwijl er zonder enige schaamte meer dan €1500 (contant betalen) werd gevraagd, waarvan een €1000 'diagnose'. Ze waren +/- 1.5 ter plaatse met veel tijd aan de telefoon. Het probleem is later uiteindelijk echt opgelost door een goede deboucheur, die kennis van zaken had. Toen ik later contact opnam met S&S om de prijs uit leggen werd er opgehangen.....
Oplichterij
Oplichterij, Incompetent, onbeleefd, arrogant
Duidelijk gevraagd, wat kost dit?
Antwoord: 145€ m3
Eens aan de deur krijg je te horen
Verplaatsing 60€ werkuur 120€
Dus bij aanvang zit je al aan meer dan 300€
Dit kunnen ze blijkbaar niet zeggen aan de telefoon, achteraf vallen ze uit de lucht
Als je niet akkoord gaat dreigen ze met een pv
Nog nooit zoiets meegemaakt
Technieker heeft werken wel correct uitgevoerd
Nooit niet meer zogezegd nood afzetergeval…
Nooit niet meer zogezegd nood geval terwijl het niet zo was 145€per M2 + 60€ verplaatsing + 150€ nood afzeter ik heb die duidelijk gezegd plus het werf vuil achtergelaten. Nooit niet meer
Nooit meer
Werk ging heel snel maar heb maar liefst 477 euro betaald om simpelweg mijn toilet te ontstoppen. 100% would not recommend
Dit is oplichterij van de hoogste…
Dit is oplichterij van de hoogste graad. Voor een verstopping van een toilet vroegen ze maar liefst €1800, na wat heen en weer gediscussieer ging er zowaar ineens €700 af. Ze waren bovendien arrogant en dreigden om alles terug af te breken als we niet zouden betalen!
Ik raad iedereen aan om hier overal melding van te maken zodat hun praktijken worden stopgezet.
Puur BEDROG!
Oplichting: arrogantie en torenhoge prijzen
Arrogante houding van één van beide techniekers. De helft van de tijd in het Frans aan het telefoneren tijdens zijn bezoek, gaf de andere technieker voortdurend op een neerbuigende toon bevelen, werkte snel-snel en liet overal plasjes vuil water achter die hij niet schoonmaakte. (De andere technieker ruimde wel op wat hij vuil maakte en was wel beleefd en vriendelijk.)
Na max. 20 minuten werk zonder extra moeilijkheden was de verstopping verholpen, totale kostprijs: net geen €600! Waarvan €60 verplaatsingskosten voor een verplaatsing in dezelfde gemeente waar het bedrijf gevestigd is (ZOGEZEGD). Gewoonweg bedrog. Ik maak zeker melding bij de FOD.
Pure oplichting en diefstal.
Dit bedrijf kwam de wc-leidingen op onze voetbalclub ontstoppen en presenteerde ons, hou u vast, een factuur van maar liefst €1740 terwijl de tarieven die op hun website vermeld staan evenals de toeslagen een heel ander verhaal vertellen.
Wij zullen hiervan melding maken bij de FOD Economie.
Dit bedrijf is absolute OPLICHTERIJ!
Dit bedrijf is absolute OPLICHTERIJ! Net zoals anderen hier hebben wij eerst de prijs gevraagd om onze beerput te legen + te controleren. De prijs kon zogezegd niet op voorhand meegedeeld worden en controle was ‘niet nodig’ (uiteindelijk hebben wij €1230 betaald!!!). Wij vertrouwden de persoon en zijn expertise wat een grote fout bleek. Alles werd ook vuil achtergelaten (buizen tegen de zetel, vuile drek op de grond overal…) en er werd zonder enige zorg omgegaan met ons eigen huis en materiaal. De prijs is absurd voor de diensten die geleverd werden en wij zullen het hier niet bij laten. Wij ondernemen alvast gerechtelijke stappen als ze ons weigeren een deel terug te betalen. Hopelijk lezen veel potentiële klanten deze reviews zodat ze gespaard kunnen blijven van deze oplichterij!! Echt absurd hoe de leidinggevende(n) en werknemers met zichzelf kunnen leven bij dit soort bedrog van gewone burgers.
Jammer genoeg ook in hun oplichterij…
Jammer genoeg ook in hun oplichterij gestapt... geen prijzen vooraf maar we hadden een noodgeval ontstopping. Wel heel vriendelijke mannen en hebben het ook opgelost maar toen gaven ze een factuur van 900€... heel het contract in het frans wat ik niet kon lezen. Heb dan mijn partner dit laten lezen en vertalen en hier staan hoe ze de berekeningen doen en daar komen wij op minder dan de helft van hun gevraagde prijs. Dus ja... lekker opgelicht. Als ge belt om vragen te stellen dan zeggen ze dat alle vragen ivm de factuur via mail moeten. Ik vraag me af of ik daar antwoord ga krijgen... Gaan toch eens bij de politie horen wat we hier aan kunnen doen
'Snel Service Eddy 'bestaat niet echt, oplichter Eddy wel.
'Snel Service Eddy 'bestaat niet echt. Ze doen zich voor als een loodgieter uit je streek. De telefoon wordt opgenomen door een mevrouw die je in perfect Nederlands te woord staat. Eerlijk is eerlijk, ons probleem, namelijk verstopt toilet werd opgelost binnen ongeveer een 75 minuten werktijd. Hiervoor werd 1378 euro aangerekend. Wie mij niet gelooft, ik heb een soort van 'factuur' ter beschikking. Toen wij navroegen waar dit hallucinant bedrag vandaan kwam, werd dit verantwoord voor 'spoed interventie' (die er niet was gezien ze pas dag later zijn langs geweest.) Enfin, wees voorzichtig en loop niet in de val waarin wij netgelopen zijn. Oplichtingspraktijken is de enige juiste term voor deze praktijken.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. De site "ontstoppingsdienst-eddy" ziet er goed uit maar "Eddy" bestaat niet. De firma Sanisecours uit Ternat is de echte naam van het bedrijf. Als je naar "ontstoppingsdienst-eddy" belt krijg je dezelfde receptioniste aan de lijn als bij "Sanisecours". Op de site staat een prijs vanaf 59 euro voor het ontstoppen van de gootsteen. Ik belde naar "ontstoppingsdienst-eddy" en 's namiddags kwamen er 2 werkmannen die zonder de werken bekeken te hebben "895 euro" vragen. Dit is volgens hen de standaardprijs terwijl er op de site 59 euro staat. Heb hen gezegd dat ze dit niet moesten doen maar uiteindelijk moest ik nog meer dan 60 euro transportkosten betalen.
Is zelfs geen ster waard
Is zelfs geen ster waard. Misleidende prijzen op de website. Ontstoppen 59 €. Vandaag ontstopping laten doen waarvoor 2 dagen eerder gebeld. Geen Eddy gezien maar wel Sanisecours, werken blijkbaar samen.
Spraken frans dus toch wat communicatieproblemen. Nog geen uurtje later, de factuur, 1420€, ja hij had zijn "speciale machine" gebruikt voor 999€ en nog 80+€ bij voor de urgence, 2 dagen noem ik geen urgence. Betaald omdat ik geen moeilijkheden wou maar is echte oplichterij. Volgende keer gebruik ik zelf mijn tuinslang.
Bel nooit ontstoppingsdienst Eddy
Bel nooit ontstoppingsdienst Eddy! Mijn twee wc's waren verstopt. Ze hebben geprobeerd met hoge druk de afvoer te ontstoppen. Daarbij hebben ze een gat in de Gyproc achter gelaten, de wc hing van de muur en mijn kelder stond vol water. Het probleem was niet opgelost en toch heb ik 900euro moeten betalen. Echte afzetters! De dag erna heb ik gebeld met de vraag wat er nu ging gebeuren en ze gingen terug komen om mijn septische put leeg te maken. Kostprijs terug 900 euro. Dit heb ik geweigerd. Er is een ander bedrijf geweest die het probleem direct gevonden hebben en waar ik 250 euro moest betalen.