Ontbijtservice Arvostelua 73

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Saanut 5/5 tähteä

Voor moederdag een ontbijtje besteld omdat wij in het buitenland verblijven. Het werd keurig op tijd bezorgd. Toen wij (schoon)moeder belden zat zij nog heerlijk te smikkelen. Ze was heel blij en... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Voor eerste paasdag een ontbijt besteld; Na de afgesproken tijd op de paasochtend geen bezorger gezien. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (snap ik). Dan maar gelijk een e-mail gestuurd op e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Voor moederdag een familieontbijt besteld, het werd keurig op tijd bezorg en zag er fantastisch uit. Alles was vers en er was zoveel dat we het met 4 man niet eens allemaal opkregen Wij waren zeer t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bespottelijke "service"hier !!! Ontbijt besteld en betaald om op zaterdag 4-10 omstreeks 10.00 uur te laden leveren en NIKS. niemand bereikbaar in het weekend, dus een verjaardagsverrassing volledig v... Näytä lisää

1. Pitopalvelu
  2. Ateriapalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bestel nu online een ontbijt als verrassing bij ontbijtservice.nl. Keuze uit meerdere ontbijtvariaties. Verras hem of haar ook met een leuk artikel bij het ontbijt.

2,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Heel teleurstellende ervaring

Heel teleurstellende ervaring. Ontbijt besteld om 7:30 voor mijn zwager die 50 werd. Het werd om 8:30 bezorgd. Moeder was al weg om de kinderen naar school te brengen, mijn zwager was inmiddels naar zijn werk. Compleet in het water gevallen dus.
Erger nog: ze hebben het ontbijt buiten achtergelaten omdat er niemand thuis was en ik krijg niet mijn geld terug.
Officieel staat er ergens op de website dat er een tijdslot voor levering is van een uur, maar dat was mij tijdens het bestellen niet duidelijk. Als ik dat had geweten had ik het niet gedaan, duidelijk niet naar mijn verwachting. Voor een AliExpress pakje is zo'n tijdslot geen enkel probleem, voor een feestelijk ontbijt op een werkdag duidelijk niet.
De website geeft alleen heel positieve reviews weer. Mijn negatieve review is niet gepubliceerd. Dit voelt als fraude.

6. lokakuuta 2021

Bestel hier niet,

Voor de verjaardag van m'n partner hier een ontbijt besteld. Het ontbijt was op tijd, maar maar dat was dan ook het enige positieve. Er ontbrak van alles. Hier achteraan gebeld. Ik zou terug gebeld worden met een oplossing. Niks gehoord. "hoofdkantoor" gemaild. Foutmelding. Gebeld en zou terug gebeld worden, maar niks gehoord. Ik had een luxe ontbijt besteld voor 2 personen voor bijna 60 euro! Zelfs als het compleet was geweest was het niet meer waard geweest dan 5 euro. Ga naar de Lidl voor 3 broodjes en paar plakjes vleeswaren en je bespaart je veel geld en ergernis.

20. huhtikuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Wij zijn tevreden dankzij Regillio uit…

Wij zijn tevreden dankzij Regillio uit de regio NH
Na een mislukt Valentijnsontbijt dubbel en dwars door hem goedgemaakt .. hij kwam het persoonlijk brengen.
Goed bezig man 🤗 en nogmaals bedankt .. er waren alleen maar blije gezichten aan de tafel gezien 🙂

24. helmikuuta 2021

Bestelling 4 dagen te laat

Wij hadden een bestelling geplaatst die op maandag bezorgd zou worden. Ontbijtservice.nl heeft niets bezorgd op de afgesproken dag en heeft hierover niet gecommuniceerd. Vervolgens bleek de organisatie te slecht bereikbaar, de klantenservice onvoldoende bevoegd en de organisatie te laks om alsnog tot snelle nakoming van de overeenkomst over te gaan. Uiteindelijk is het ontbijt 4 dagen te laat bezorgd zonder enige vorm van compensatie. De verjaardag van de geadresseerde was toen al even voorbij.

Het internet staat vol met andere aanbieders, ik zou eenieder aanraden vooral nog even verder te kijken.

19. helmikuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Gevarieerd ontbijt van matige kwaliteit

Vanmorgen een ontbijtje ontvangen via ontbijtservice.

Vooraf konden we kiezen uit tijdsloten van een uur, helaas kwam de bestelling te laat en was de klantenservice onbereikbaar (hing op toen ik belde). Hierdoor was het ontbijtje welke als verassing diende geen verassing meer. Erg jammer!

Het concept is super leuk en op zich was het qua variatie verder prima te doen. De jus d'orange was aardig vers (dan wel weer heel klein). Enkel waren de broodjes niet vers (lees droog) en het zachte puntje was helemaal hard geworden. Daarnaast was de kaas erg klef. Erg zonde wanneer je bijna €60 neerlegt voor een ontbijtje voor 2 personen. Ook kon ik een kaartje met persoonlijke tekst bijvoegen, dit bleek een los geprint wit a4tje te zijn. Naar mijn idee dus niet in balans qua prijs kwaliteit verhouding. De volgende keer maak ik het ontbijtje zelf.

21. joulukuuta 2020

BELACHELIJK SLECHT

Echt Ontzettend slecht. De broodjes waren hard en klef. Het beleg sloeg al helemaal nergens op. 2 plakjes kaas, warme vleeswaren die je gekoeld op brood hoort te doen. Een Super klein bekertje jus nog niets een genoeg om een klein glas mee te vullen en 2 kuipjes boter voor ongeveer 6 broodjes.. belachelijke prijs kwaliteitsverhouding. 46 euro moeten afrekenen voor een Vaderdag ontbijt dat nog niets eens 10 euro waard is. Nooit meer!!

21. kesäkuuta 2020

heel jammer.

Denk je leuk een ontbijt voor Moederdag te bestellen bij ontbijtservice.nl is de bestelling niet alleen 3(!) uur te laat (mevrouw, het is Moederdag dus zijn wij niet op tijd) maar ook verre van volledig. Wil je ook meer dan 40,- uitgeven voor 1 klef afbakbroodje, 1 bolletje en wat zweterige plakjes kaas, bestel dan vooral wel!
Je kan je voorstellen hoe gezellig Het was en Hoe gewaardeerd mijn moeder zich voelde......

Heb ze gecontacteerd hierover maar blijkbaar is het niet belangrijk genoeg om hierop actie (of een sorry) te ondernemen. Ik geef het door aan het hoofdkantoor mevrouw, om vervolgens niets meer van ze te horen.

16. toukokuuta 2020

Erg jammer

Erg jammer. Ik heb twee moederdag ontbijtjes besteld wat tussen 10 en 11 uur geleverd moesten worden. Wij wachten nog steeds.
Belleen kan niet alleen tijdens kantooruren heb wel een mail gestuurd geen reactie tot nu toe.
Ik vraag me alleen af waarom ze een telnr nemen als ze niet bellen als het heel veel later wordt.
Heb niet eens honger meet en me zin is op.
Me moeder wacht ook nog steeds erg jammer op zo'n dag.
Niet eens nog gesproken over de prijs die we betaald hebben. Vindt het zeker nu niet prijs waardig.

Ontbijtservice hoe gaan we dit oplossen???

Uiteindelijk ontbijt gehad 2 uur telaat, bezorger was wel vriendelijk. Maar het is zeker niet het pakket dat ik had besteld. Er zaten zeker een aantal producten niet in wat erin had moeten zitten. Het moederdag verwen pakket. Jammer is zeker niet het geld waardig.

IK HEB BIJ ONTBIJTSERVICE. NL BETELD

10. toukokuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin