Jeg har kun gode erfaringer med OnlyByGrace. God service, fine varer og en handel, der fungerer, som den skal. Jeg handler gerne hos dem igen og kan bestemt anbefale OnlyByGrace.
Super oplevelse med Only By Grace. De ringede og tjekkede op ift. størrelsen på armbånd og pakken var fremme indenfor 24 timer. Både armbånd/halskæde/rosenkrans er gode og passer. Skriver sjælde... Näytä lisää
Jeg fik en meget sød og personlig besked efter mit køb, hvilket gjorde hele oplevelsen endnu bedre 😊 Pakken var pakket utrolig flot ind og alle ting var virkelig godt beskyttet, så alt kom frem i p... Näytä lisää
OnlyByGrace er en dansk virksomhed, der forhandler kristent interiør med et Skandinavisk udtryk. Det er lige fra dåbsgaver, konfirmationsgaver, bryllup og almindelig hverdags interiør til hjemmet. Desuden har vi et stort udvalg af minde-ting i forbindelse med dødsfald. Det er alt fra gravlys, pynt til kirkegården og ting til mindehylden hjemme. For ikke at tale om de mere end 800 bogtitler vi har på hylderne med kristen litteratur. Ud over vores webshop har vi også en fysisk butik i Herning. Tjek åbningstider på vores webshop😊
Silkeborgvej 27 B-C, 7400, Herning, Tanska
- +45 42 45 32 20
- kundeservice@onlybygrace.com
- onlybygrace.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtig levering og gode produkter :)
Alt perfekt 👌
Alt perfekt 👌
Desværre gik læderkæde i stykker med det samme.
Sent mail til kundeservice- så fikset de problem ❤️
HURTIG PRÆCIS
🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg mærkede dedikationen fra først til sidst. Fra hjemmesidens mange originale produkter, let bestilling, hurtig levering, nænsom indpakning af en meget skrøbelig vare, som kom frem i perfekt stand, til en håndskrevet hilsen i pakken. OnlyByGrace får 5 store stjerner, da Trustpilot ikke giver mig mulighed for at give flere!
Jeg handler gerne hos dem igen
Super god betjening og lynhurtig…
Super god betjening og lynhurtig levering 🚚👍
Det er super service og rare mennesker…
Det er super service og rare mennesker at snakke med det er ik sidste gang jeg hanler hos dem med venlig hilsen Tanja
Flot produkt
Flot produkt, som var pakket ualmindeligt omhyggeligt.
Jeg har købt fra OnlyByGrace et par…
Jeg har købt fra OnlyByGrace et par gange, og jeg har været glad for det hver gang, mine vare er ankommet hurtigt og alt har været i super god kvalitet. :)
Et fint firma med hjertet på rette sted
Et fint firma med hjertet på rette sted
God oplevelse!
Hurtig levering. Høj kvalitet og fik en super fed CD for en lav pris!
God oplevelse!
Var på udkig efter mindesten til…
Var på udkig efter mindesten til kirkegården og fandt her et fint udvalg. Nem bestilling og hurtig levering
Fantastisk webshop!!
Fantastisk webshop!!
Flotte varer til fornuftige priser.
God, pålidelig og hurtig service 👍
Gode og smukke varer
Gode og smukke varer
Hurtig levering
Fair priser
Hurtig levering og fin ting
Hurtig levering og fin ting. Dejligt med en personlig hilsen.
Hilsen Dorthe
Håndskrevet hilsen med tak for handlen…
Håndskrevet hilsen med tak for handlen var med i pakken, sådan en personlig hilsen har jeg ikke prøvet før 🤗
5 stjerner herfra, og kan se på jeres hjemmeside at I har en masse skulpturer som er mega flotte 🙏 Måske jeg handler hos jer igen!
Fine produkter og sød kundeservice
Fine produkter, sød kundeservice, hurtig levering
Notes bibelen
Jeg købte en notes bibel, som jeg virkelig havde glædet mig til at prøve. Jeg blev jeg dog meget skuffet, da den slet ikke levede op til hverken billederne eller beskrivelsen på hjemmesiden.
Jeg har dog været i kontakt med dem efterfølgende. De svarer hurtigt og har forståelse for ens problem, hvilket er dejligt. Man føler sig set og hørt.
Så trods et utilfredsstillende produkt er kundeservicen helt i top!

Vastaus yritykseltä OnlyByGrace ApS