Ik had een server gekocht en een dag daarna wou hij niet meer opstarten, en ze zeiden dat ze me niet konden helpen
Fantastische hosting! De prijzen zijn zeer laag, De medewerkers zijn altijd actief en vriendelijk! Er is snelle support en weinig downtime. Kortom perfecte hosting. Zeker een aanrader voor andere men... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Echt een prima hosting voor budget Veel mensen zeiken dat ze persee een ticket moeten aanmaken ipv discord Maar ze reageert nog geen 1 min en prima service
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
The specialist on the area of hosting, because of our competitive prices we make sure that your project will be reality. Beside of that we are also 365 days available. As it should!
Maanvlinderlaan 18, 5691RR, Son en Breugel, Hollanti
- support@onlinenode.org
- onlinenode.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Slechte Hosting
Top service
Echt een prima hosting voor budget
Veel mensen zeiken dat ze persee een ticket moeten aanmaken ipv discord
Maar ze reageert nog geen 1 min en prima service
een top hosting ze helpen je goed raad…
een top hosting ze helpen je goed raad ik zeker aan en niet duur
Super snel geen probleem en gelijk…
Super snel geen probleem en gelijk geleverd
Tot bedrijf

Vastaus yritykseltä Onlinenode
Good hosting, but very slow support
Good hosting, but slow support. I'm waiting from 3 days to have an info. I believe that this hosting can become one of the best because it has the potential, the only problem is the waiting time for assistance

Top host!
Hallo, ik ben Jesse bekend als LijpBesje_ En ik wil even benadrukken hoe goed deze host u helpt!. Ik heb meerdere malen hulp gevraagt aan de Omployee's op deze server en heb top werk terug gekregen. Ze staan altijd voor je klaar en zullen u met elk probleem helpen.
Mvg, Jesse

Vastaus yritykseltä Onlinenode
goed hosting vind je niet overal
goed hosting vind je niet overal, maar bij onlineNode helpen ze je; en gaan ze net ietse verder dan bij andere profiders!!
support is snel, personlijk en vertrouwd!

Vlotte en bekwame service
Heb meerdere hosting pakketten afgenomen. Vlot en gezellig, handige en snelle service. Zelfs als er iets fout gaat is het no-time opgelost. Aanrader voor iedereen <3

Vastaus yritykseltä Onlinenode
Top hosting heb al een paar keer gehost…
Top hosting heb al een paar keer gehost bij andere maar dit is toch wel de beste als je vragen hebt of hulp nodig hebt staan ze altijd klaar voor je en helpen ze je tot je problemen zijn opgelost top kwaliteit ga zo door!!!!!!

Top bedrijf!
Top bedrijf! Vele ervaringen gehad met hostings maar dit bedrijf is top. Goede communicatie naar de klanten en erg klantvriendelijk ze hebben mij vanaf dag 1 al goed geholpen. Niet is hun teveel.

Goeie Host
in de begin vond ik het best wel raar dat alles zo goedkoop is en ik dacht dit is een scam.
Maar toch wilde ik het proberen en dit is een top host.
server loopt lekker en de support is heel goed.
ik zat eerst bij mc node en dat was echt niks dus mensen zoeken jullie een goeie host Online node is zeker goed

Top bedrijf, goeie kwaliteit
Gewoon 5 sterren voor deze toppers. Voordelige prijzen, goeie kwaliteit en een top customer support waar anderen jaloers op mogen zijn.

toppers
toppers zijn het we hadden enkel wat probleempjes en ik heb het aangekaard meteen werdt ik geholpen met top service lagen prijzen dus ook de moeite waard we zijn er super blij mee
met vriendelijke groet
staff team Drieborg roleplay

Fantastische hosting!
Fantastische hosting!
De prijzen zijn zeer laag, De medewerkers zijn altijd actief en vriendelijk! Er is snelle support en weinig downtime. Kortom perfecte hosting. Zeker een aanrader voor andere mensen. Ook zijn ze correct en eerlijk als je vraagt hoeveel Gb je nu nodig hebt voor een servetje voor 5 vrienden.

OnlineNode
OnlineNode, een hosting waar ik vroeger nogal een meningverschil in zag met de eigenaar. Echter zijn ze nu hard op weg naar verbetering, en dit is niet onopgemerkt in mijn ogen. Voor een eigenaar dat net in dit wereldje is gestapt maakt hij flinke stappen in het ontwikkelen van zijn droom bedrijf.
Ookal heeft hij hier best wat hulp bij nodig sta ik dus ook klaar om te helpen waarbij nodig is.
Ik vind dat er nog altijd aanpassingen nodig zullen zijn om succesvoller te worden. Maar ga zo door.
- Calvin

top service
echt goede service, ze maken alles op maat voor jou

Vastaus yritykseltä Onlinenode
Zelf vind ik het een echte aanrader!
Zelf vind ik het een echte aanrader!
Super support!!

Aanrader!
Tot nu toe goede service, nog geen slechte dingen ondervonden.

Vastaus yritykseltä Onlinenode
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.