onlinelaptopshop.nl Arvostelua

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

sturen kapotte notebooks

sturen kapotte notebooks, weigeren volledige terugbetaling na lang wachten, prutsers, niet ernstig, MIJDEN
this is a genuine client experience, no harm, but facts !

24. toukokuuta 2026
onlinelaptopshop.nl-logo

Vastaus yritykseltä onlinelaptopshop.nl

Wij vinden het jammer dat u ook op dit reviewplatform een onjuist beeld van de situatie schetst.

Toen u aangaf dat er mogelijk een probleem was met de HDMI- en AUX-aansluiting, hebben wij direct aangeboden de laptop kosteloos te laten retourneren zodat wij deze konden onderzoeken en indien nodig repareren. U wilde de laptop echter niet terugsturen en verzocht ons in plaats daarvan verloopadapters te leveren. Hoewel wij dit normaal gesproken niet doen zonder de laptop eerst te hebben onderzocht, hebben wij aangeboden deze voor u te bestellen. Ondanks dat aanbod heeft u deze vervolgens zelf aangeschaft en ons verzocht een aanzienlijk hoger bedrag te vergoeden, waarmee wij alsnog hebben ingestemd.

Daarbij hebben wij vooraf duidelijk aangegeven dat deze vergoeding zou worden verrekend indien de laptop alsnog zou worden geretourneerd. Eén dag nadat wij dit bedrag hadden overgemaakt, wilde u de laptop alsnog omruilen voor een ander model. Ook hierbij zijn wij u tegemoetgekomen door aanvullende korting te verlenen. Het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde laptop is bovendien op de dag van ontvangst direct aan u terugbetaald.

Vervolgens heeft u alsnog een aanvullende financiële vergoeding geëist voor de door u ervaren ongemakken en aangegeven dat u anders een negatieve review zou plaatsen.

Wij zijn van mening dat wij gedurende het gehele traject meer service hebben verleend dan redelijkerwijs van ons verwacht mocht worden. Daarom vinden wij het jammer dat dit niet in uw beoordeling wordt meegenomen.

Saanut 5/5 tähteä

I bougth an HP Zbook 17 G6 Quadro T1000…

I bougth an HP Zbook 17 G6 Quadro T1000 from this shop. But a mistake was made, aka the Quadro T1000 was missing when the laptop arrived. I phoned the shop, and they bought the missing parts for me without extra costs. I have had een excellent deal, so I will always promote this shop. I give them 5 stars but rather would have given them 10 stars, for the experience I have had with their customer service! Chapeau! Former CEO Online TV Radio Europe

26. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

ERG GOED!! En onderscheidend in after sales!

ERG GOED. We kopen al een aantal jaren laptops via dit bedrijf voor onszelf en de kinderen en zijn vooral erg tevreden over:
- de kennis
- de persoonlijke adviezen
maar zeker ook over de service nadien. En met name dát maakt dat we hen 5 sterren willen geven. We hebben diverse hard-/softwareproblemen gehad, maar die werden met veel hulp, flexibiliteit en geduld opgelost door Tim en/of Matthijs. Wij zijn een particuliere klant, hebben slechts een beetje digitale ervaring, maar dat was geen enkel probleem voor hen. ECHT EEN AANRADER!

5. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bij toeval op de website van dit…

Bij toeval op de website van dit bedrijf beland. Mede door vermelding adres en telefoonnummer en de lay-out gaf het een behoorlijk betrouwbare indruk. De keuzemogelijkheden zijn zeer inzichtelijk. Op maandag rond 16.00 uur besteld en betaald en op dinsdag om 14.30 uur van het pickuppoint van PostNL kunnen ophalen. Laptop is precies wat ik besteld heb. In mijn ogen "waar voor mijn geld". Ziet er "als nieuw" uit en doet wat ik ervan verlang. Klasse bedrijf!!

17. joulukuuta 2024

Super service

Super service! Even contact gehad over welke laptop het beste bij mij zou passen en naar de werkelijke foto’s, super snel antwoord. Laptop werd dezelfde dag nog verzonden. Inclusief door mij gevraagde Office pakket erop.

Kortom top service!

30. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin