Wederom uiterst goed geholpen met de keuze voor een nieuwe set velgen voor mn nieuwe auto. Velgen +banden waren binnen een paar dagen beschikbaar voor montage. Fijne zaak en allemaal super aardige med... Näytä lisää
Place to be! Zoek niet verder. Top bedrijf. Goede snelle service. Afspraken mogelijk en worden nagehouden. Kwaliteit wielen fantastisch. Prijs Kwaliteit op orde. Levering zeer netjes. Al met al een... Näytä lisää
Wat een top bedrijf en topservice. Vanaf het eerste contact wist ik meteen; dit is een bedrijf die het snapt. Gino (en uiteraard collega) is prettig en snel in contact, denkt mee en komt afspraken n... Näytä lisää
Dit bedrijf verdient een pluim. Alhoewel het “spitsuur” was in bandenwereld, waren mijn velgen met winterbanden binnen een paar dagen klaar om opgehaald te worden. Voor deze prijs wilde ik graag vanui... Näytä lisää
- Rengasliike
- Autotarvikkeiden tukkumyynti
- Autotarvikkeet
- Auton varaosat ja tarvikkeet
- Rengasmyymälä
- Auton tuning
Yrityksen kirjoittama
Meer dan 3000 modellen lichtmetalen velgen en sportvelgen. Wolfrace, AEZ, Borbet, Lenso, SWH lichtmetalen wielen. Superscherp geprijsd en uit voorraad leverbaar.
De Maas 19, 5684PL, Best
- 0499-377662
- info@online-velgen.nl
- online-velgen.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Klantvriendelijk bedrijf
Via een collega in Best terecht gekomen en velgen en winterbanden gekocht,super en snel geholpen,klantvriendelijk met koffie erbij helemaal Top
Top cervice 👍🏻
Top cervice,
Nieuwe 19 inch velgen, banden en ventielen op mijn Ford Puma laten leggen. Ik vond ze nog iets naar binnen vallen achter... 5mm spoorverbreders erop.
Top.. niks meer aan doen. De spoorverbreders deed de monteur in zijn pauze hij had nog niet gegeten.
En ik moest weer optijd weg.
Super netjes gewerkt en zonder trillingen.
Snel en goed
Op maandag bestelling gedaan, werd meteen teruggebeld om te checken of de gegevens met de auto wel klopten. Zou eind van de week geleverd worden, was er al op donderdagmorgen. Aandachtspuntje: Misschien even een opmerking bij de universele TPMS, dat deze wel ingesteld moet worden bij een plaatselijke bandenleverancier die de software erop zet of kloont van de zomer/winterbanden (ik was € 45 kwijt, dus prima prijs).
Uit de brand geholpen
Na bestelling van velgen en banden bij een andere site (die pardoes gestopt was met deze business) gebeld omdat de velgen niet zonder meer bij de auto pasten (ondanks telefonisch contact met die vorige site).
Garage zei dat de spacers misten.
Deze site gebeld. Geen keuze menu, meteen iemand aan de lijn (!) die precies wit wat ik nodig had (centreer-ringen) en ook welke maat. Meteen besteld en volgende werkdag afgeleverd.
Topservice
Topservice. Gaan heel zorgvuldig te werken. Geen band stuitert! Met 2 man de velg eraf halen. Koffie staat klaar. Persoonlijke benadering
Verrassend eenvoudig
Had winterbanden met velgen nodig. Heb deze keer voor online kopen gekozen en mijn verwachtingen werden 100% vervult. Goede website en de verdere afhandeling inclusief montage werden binnen 10 dagen geklaard. Top!
Top service!
Zelfs zonder er ooit velgen gekocht te hebben, helpen ze jou met plezier verder.
Ik was op zoek naar nieuwe center caps en ze hebben me hierbij uitstekend geholpen.
Als ik nieuwe velgen nodig heb, zal ik hun zeker contacteren!
Perfect
Perfect, fast and friendly service. Questions asked via mail get answered within 5 minutes.
Duidelijke site
Mooi setje winterwielen aangeschaft, via makkelijke site uitgezocht en met behulp van Gino tot het fantastische eindresultaat gekomen, vervolgens zijn ze op een deskundige manier gemonteerd en kon ik veilig op pad.
Professionals met kennis van zaken, snelle service , duidelijke website met kwaliteits velgen en goede naservice
Ik was een beetje wantrouwend om velgen online te bestellen. Elke vraag die ik via mail had ,werd steeds onmiddellijk professioneel behandeld met kennis. Daardoor werd het vertrouwen groot en heb ik velgen besteld waar ik zeer tevreden van ben. Helemaal zoals ze voorgesteld en beschreven zijn met goede banden etc...Heb je daarna een probleemje, kan je nog steeds snel in contact komen en wordt je geholpen zoals een koning. Toppers. De volgende velgen gaan ook van online-velgen.nl komen. Merci toppers
Snelle levering binnen 5 dagen en goede…
Snelle levering binnen 5 dagen en goede info na de bestelling.
Mooie velgen goede prijs,en snelle…
Mooie velgen goede prijs,en snelle levering.
Geweldig goed bedrijf
Geweldig goed bedrijf. Ze denken mee bij de order aanname, vanuit de ogen van de klant. Advies zowel als uitvoering kundig, snel en perfect. En ook nog een vriendelijke atmosfeer bij de ontvangst!
Veel keuze
Veel keuze, goed advies en snel handelen. Correcte prijzen en banden kunnen in opslag.
Superservice en zeer goed advies over…
Superservice en zeer goed advies over de 21 inch banden en velgen voor mijn Audi A8.
Betere keus met Audi Original Pirelli banden!
Super geholpen zonder aanbetaling…
Super geholpen zonder aanbetaling besteld echt top
Professioneel advies
Professioneel advies, aardige mensen, prima prijs.
Leveranciersfout goed gecompenseerd
Goede collectie en prijzen. Bij montage bleek de leverancier een verkeerde velg geleverd te hebben, dus onverrichterzake teruggereden. Week later wel goed geleverd dus toen alles gemonteerd. Kreeg netjes vergoeding voor de extra rijkosten, ondanks dat de leverancier de fout niet vergoedde. Dus prima service!
Prima prijs kwaliteit verhouding. Goede service.
Duidelijke en eenvoudig te navigeren website. Goede prijs kwaliteit verhouding. Binnen één dag lagen de velgen klaar. Werden netjes in mijn auto gelegd. Erg vriendelijke medewerkers.
Super vriendelijke jongens met…
Super vriendelijke jongens met deskundig advies, snel en vriendelijk geholpen.Blij mee derde set alweer groetjes bert