Hebben pallets besteld, netjes bevestigd maar werden niet geleverd (hadden niet betaald). Gevraagd waar de spullen blijven maar krijg geen gehoor. Meerdere keren contact gezocht wat uit eindelijk is g... Näytä lisää
Het bedrijf beloofd van alles, komt leverdatums niet na, problemen met hout etc maar als je 3x de afgesproken prijs betaal kan het wel. Je wordt gewoon opgelicht. Snel een partij gezocht die WEL betro... Näytä lisää
De pallets in 1e instantie zonder waarschuwing afgeleverd... iemand vond het nodig om een aantal mee te nemen, waardoor ik 4 pallets miste van het bed.. pallets online hierover geïnformeerd.. kreeg va... Näytä lisää
Personal, deliver what they promise, quick delivery and extremely friendly. Can highly recommend. We made a vegetable garden with their products, B quality stuff is awesome for this if you like it... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pallethandel Online-Pallets voor goedkoop online kopen van alle soorten pallets en meubels: europallets, kunststof pallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets en pallet meubels.
Baardmeesweg 16, 3899XS, Zeewolde, Hollanti
- info@online-pallets.nl
- online-pallets.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Prima service
Prima service, snelle levering. Miste alleen een bericht vooraf wanneer er geleverd werd. Ik was toevallig thuis maar anders had ik een probleem gehad.
Snelle levering van kwaliteit pallets
Snelle levering, top chaufeur, en mooie kwaliteit pallets. Is een mooie hoekbank geworden.
Alles naar wens
Pallets online besteld en betaald. Direct na het weekend geleverd. Geheel naar wens.
Veggie garden delivered w a smile
We made a vegetable garden with their products, B quality stuff is awesome for this if you like it to look a bit lived which we think is cool for a veg garden
Pallets zijn dik in orde, slapen goed.
Pallets zijn dik in orde. Bestelling was wel paar uur te laat. Het was erg druk die dag. Houd daar dus rekening mee. Voor de rest ben ik erg tevreden met het slapen erop!
Great!
Super fast, good quality, the deliver guy is the sweetest :)
Vooraf contact over de levering en…
Vooraf contact over de levering en levering precies op tijd. Prima ervaring
Goede beoordeling.
Daags voor de levering werd ik gebeld of het geen bezwaar was dat de chauffeur om half 8 aan zou bellen. Geen probleem, perfecte communicatie en vriendelijke behulpzame chauffeur.
Super tevreden met m’n bestelling!
Super tevreden met m’n bestelling! Prijs is super! Pallets zijn super! Bezorging was super! Kortom super tevreden! Volgende bestelling komt eraan!
Top service en klantvriendelijkheid
Snelle levering. Was wel handig geweest als er van tevoren een mail werd gestuurd wanneer de levering was. Half uur voor de levering een belletje. Ik was niet thuis, maar de mannen hebben netjes de spullen in de achtertuin gezet. Was een foutje op de site over de afmeting. Via Whatsapp contact gehad. Snelle reactie en zonder problemen kon ik het ruilen. Dezelfde week kreeg ik de ruiling. Helemaal tevreden. Top service en klantvriendelijkheid. En goeie pallets.
Keurige levering en mooie pallets
Goede servive
Goede servive, erg snelle levering. Pallets zijn goed.
Good product and service!
Goede prijs en kwaliteit
Goede prijs en kwaliteit. Enige aanbeveling die ik kan plaatsen richting de leverancier is dat het wellicht handig is om vooraf een mail te versturen met de te verwachten leverdatum / -tijd. Nu kregen we een half uur van te voren een belletje. Gelukkig thuis i.v.m. vakantie.
Goed maar ik had schroeven erbij…
Goed maar ik had schroeven erbij verwacht en op de website stond niet vermeld dat geen schroeven bijgeleverd zouden worden
Geweldige service en heel snel…
Geweldige service en heel snel geleverd, heel netjes uitgelegd en neer gezet.