Fik leveret bestilling af træbriketter (Fogelfoss) 1 st hverdag efter bestilling Pallen blev sat i indhak i indkørslen så fri adgang til vores bil efterfølgende Super god set af chaufføren. Derfo... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Rimelige priser og super service. Brændet blev leveret til aftalt tid og blev leveret helt perfekt med kran over hækken til det anviste sted i haven. Kan varmt anbefale andre at købe brænde hos onfire... Näytä lisää
Yritys on vastannut
I disse tider er det svært at købe brænde, men fandt Onfire. Der var heldigvis brænde, dog var prisen noget høj ift. Prisniveauet før energikrisen, men ikke lige så høj samlignet med andre forhandle... Näytä lisää
Venlig modtagelse i telefonen Og hurtig levering Tørt og godt brænde Prisen ok
On Fire er leverandør af brændsel
Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Fik leveret de forkerte træpiller ift hvad der var bestilt. Da jeg gjorde opmærksom på det kunne de bestilte ikke leveres og vi måtte beholde dem der var leveret. Kvaliteten var meget ringere og vores fyr sodede konstant til. Fyret fejler intet for efter skifte til andre træpiller er der ingen problemer med sod og skarp røglugt. De fejlleverede træpiller burde i have taget retur og leveret nogle i den kvalitet vi havde bestilt og betalt for
Rigtig god oplevelse, lynhurtig aflevering god kvalitets briketter.
Her handler jeg gerne igen.
Hurtig betjening og levering. Blev afleveret der hvor vi ønskede .fint tak.

Vastaus yritykseltä Onfire
Der er styr på leveringen og kvaliteten af brændet er god.

Vastaus yritykseltä Onfire
Som altid parat til at løse alle vores forskellige ønsker og behov

Vastaus yritykseltä Onfire
Man får det man har bestilt.
Til den rigtige pris ( måske lidt i den høje ende )
Altså fuld tilfredshed eller pengene er spildt.Det kalder jeg god kundeservice
Mvh. Henrik
Levering af træpiller. Stiller altid pallen med piller så den ikke er synlig fra vejen. Kæmpe plus
Jeg er helt tilfreds med leveringen, firmaet kan jo ikke gøre for at leveringen blev udsat pgra. knaphed om træ til brændsel
mvh.
Povl
Vi ventede længe på leveringen af brænde, men det var nu ikke deres skyld, men grundet den nuværende mangelsituation.
Til gengæld leverede de brændet helt op til vores hus med kran henover en høj hæk og op ad en skråning. Det var en meget stor hjælp for os.
Oprindeligt blev der annonceret, at ordren ville blive leveret fra uge 38, men det havde vi luret, og ganske rigtig kom der en mail et stykke tid efter, der beklagede og forklarede årsagen til den manglende levering samt information om, at vi ville blive kontaktet, når leverance ville ske. Imidlertid blev leverancen foretaget meget tidligt en fredag morgen uden forudgående varsel, MEN HELT ÆRLIG VI ER SÆRDELES TILFREDSE MED AT HA' FÅET BRÆNDE TIL VINTEREN - SÅ TUSIND TAK
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.