Fik leveret bestilling af træbriketter (Fogelfoss) 1 st hverdag efter bestilling Pallen blev sat i indhak i indkørslen så fri adgang til vores bil efterfølgende Super god set af chaufføren. Derfo... Näytä lisää
Rimelige priser og super service. Brændet blev leveret til aftalt tid og blev leveret helt perfekt med kran over hækken til det anviste sted i haven. Kan varmt anbefale andre at købe brænde hos onfire... Näytä lisää
I disse tider er det svært at købe brænde, men fandt Onfire. Der var heldigvis brænde, dog var prisen noget høj ift. Prisniveauet før energikrisen, men ikke lige så høj samlignet med andre forhandle... Näytä lisää
Venlig modtagelse i telefonen Og hurtig levering Tørt og godt brænde Prisen ok
On Fire er leverandør af brændsel
Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Super service ved levering. Tårnet blev kørt helt hen til brændeskuret. Mange brændeknuder skulle dog have en ekstra kløvning.

Vastaus yritykseltä Onfire
Jeg bruger kun ovntørret bøgebrænde
De to første tårne var rigtig fin ovntøret bøgebrænde.
Leveringen var hurtig så alt var godt.
Nu har jeg modtaget et tårn med brænde, som på ingen måde ligner bøgebrænde, og som brænder meget dårligt. Brændet er svært at få ild i, selv om jeg bruger minimum 3 optændingsposer.
Jeg har betalt kr. 2.700,00 for et tårn med ovntørret bøgebrænde.
Den prisforskel der på det dårlige brænde jeg har modtaget og så på ovntørret bøgebræne, vil jeg bede dem returnere til mig.
Jeg har skrevet til dem tidliger om at jeg ikke mente det var det rette brænde jeg havde modtaget, men har ikke fået andet svar end at de kun leverer bøgebrænde.
Niels Bak
Gammel Strandvej 32
2990 Nivå
Super👍Og fine korte stykker. Fik det leveret, hvor jeg gerne ville have det.

Nemt og hurtig levering. Og kørt helt ind under carporten . Super service

Vastaus yritykseltä Onfire
Fin service og hurtig levering - præcis hvor vi ønskede det :-) Kan klart anbefale "On fire" - Første gang vi fik leveret herfra, men BESTEMT ikke sidste :-)

Vastaus yritykseltä Onfire
Fine faste briketter, brænder godt.
En bedre indpakning ville være ønskeligt, idet pakkerne er meget løst indpakket med plast, som klistrer sammen med andre pakker, og nemt går i stykker

Vastaus yritykseltä Onfire
Bestilte briketter en søndag eftermiddag, blev leveret dagen efter kl. 11.15.

Vastaus yritykseltä Onfire
fremragene loka briketter,leveret til tiden.bjørn pedersen

Vastaus yritykseltä Onfire
Det fungerer bare, super service og gode briketter 😉👍🏼

Vastaus yritykseltä Onfire
Rimelige priser og super service. Brændet blev leveret til aftalt tid og blev leveret helt perfekt med kran over hækken til det anviste sted i haven. Kan varmt anbefale andre at købe brænde hos onfire.nu😊😊😊