Onfire Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Fik leveret bestilling af træbriketter (Fogelfoss) 1 st hverdag efter bestilling Pallen blev sat i indhak i indkørslen så fri adgang til vores bil efterfølgende Super god set af chaufføren. Derfo... Näytä lisää

Rimelige priser og super service. Brændet blev leveret til aftalt tid og blev leveret helt perfekt med kran over hækken til det anviste sted i haven. Kan varmt anbefale andre at købe brænde hos onfire... Näytä lisää

I disse tider er det svært at købe brænde, men fandt Onfire. Der var heldigvis brænde, dog var prisen noget høj ift. Prisniveauet før energikrisen, men ikke lige så høj samlignet med andre forhandle... Näytä lisää

1. Polttopuutoimittaja

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

On Fire er leverandør af brændsel

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service ved levering

Super service ved levering. Tårnet blev kørt helt hen til brændeskuret. Mange brændeknuder skulle dog have en ekstra kløvning.

6. joulukuuta 2021

Hej Niels
Tak for din anmeldelse.

Jeg bruger kun ovntørret bøgebrænde

Jeg bruger kun ovntørret bøgebrænde
De to første tårne var rigtig fin ovntøret bøgebrænde.
Leveringen var hurtig så alt var godt.

Nu har jeg modtaget et tårn med brænde, som på ingen måde ligner bøgebrænde, og som brænder meget dårligt. Brændet er svært at få ild i, selv om jeg bruger minimum 3 optændingsposer.

Jeg har betalt kr. 2.700,00 for et tårn med ovntørret bøgebrænde.
Den prisforskel der på det dårlige brænde jeg har modtaget og så på ovntørret bøgebræne, vil jeg bede dem returnere til mig.

Jeg har skrevet til dem tidliger om at jeg ikke mente det var det rette brænde jeg havde modtaget, men har ikke fået andet svar end at de kun leverer bøgebrænde.

Niels Bak
Gammel Strandvej 32
2990 Nivå

21. marraskuuta 2021

Det er Ok.

Det er Ok hver gang.

21. lokakuuta 2021

Hej Jan
Tak for anmeldelse, skønt at læse du har været tilfreds med vores service

Tørt bøgetræ til tiden.

Tørt bøgetræ til tiden.
God pris.
God størrelse

11. lokakuuta 2021

Hej Stig
Tak for din anmeldelse. Skønt at læse du har været tilfreds med både service samt brænde.

Fin service og hurtig levering

Fin service og hurtig levering - præcis hvor vi ønskede det :-) Kan klart anbefale "On fire" - Første gang vi fik leveret herfra, men BESTEMT ikke sidste :-)

9. lokakuuta 2021

Hej Ole
Tak for din anmeldelse, super dejligt læse du har været tilfreds med vores service, ligeledes produkter. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Udsat levering.

9. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Onfire

Tak for din anmeldelse, vi beklager endnu engang at vi måtte udsætte din levering.

Fine faste briketter

Fine faste briketter, brænder godt.
En bedre indpakning ville være ønskeligt, idet pakkerne er meget løst indpakket med plast, som klistrer sammen med andre pakker, og nemt går i stykker

7. lokakuuta 2021

Hej Jan
Tak for din anmeldelse.

Hurtig levering og service.

Bestilte briketter en søndag eftermiddag, blev leveret dagen efter kl. 11.15.

29. syyskuuta 2021

Hej Michael
Tak for din anmeldelse, fantastisk at læse du har været tilfreds med vores service, vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

fremragene loka briketter,leveret til…

fremragene loka briketter,leveret til tiden.bjørn pedersen

28. syyskuuta 2021

Hej Bjørn
Tak for din anmeldelse, super at læse vi har kunne levere en tilfredsstillende service. Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Super oplevelse😊

Rimelige priser og super service. Brændet blev leveret til aftalt tid og blev leveret helt perfekt med kran over hækken til det anviste sted i haven. Kan varmt anbefale andre at købe brænde hos onfire.nu😊😊😊

16. syyskuuta 2021

Hej Christina
Super dejligt læse du har været tilfreds med vores service. Altid dejligt med en anbefaling.