Jeg var inde med et slidt beskyttelses glas og en tlf hvor beskyttelses glas, skærm og knap var smadret. Herren bag disken er altid så rar, og imødekommende. Det giver en super god stemning i buti... Näytä lisää

Venlig og forklarende Min iPhone 13 skulle have nyt batteri 1 time senere kunne jeg hente min ‘nye’ mobil - no problem (Troede jeg havde et problem og så var det bare så nemt og betryggende) Bed... Näytä lisää

Tabte min mobil, så glasset skulle skiftes. Venlig og imødekommende da jeg kom ind i butikken. Forklarede med forståelige ord, hvilke muligheder der er, og med fordele og ulemper. 1 time senere kunne... Näytä lisää

Fik skiftet batteri, skærm, (skærm var smadret efter at blevet tabt) samt påsat ny panser glas. Alt virkede umiddelbart fint til en start. Men opdagede hurtigt at touch ikke virkede så go... Näytä lisää

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Perfekt service

Perfekt service, præcis tidsangivelse på udskiftningen. Og så var prisen faktisk faldet med 100,- siden sidste gang, det hører nok til sjældenhederne👍👍👍👍

14. kesäkuuta 2023
OneRepair-logo

Vastaus yritykseltä OneRepair

Hej Ib.

Tusind tak for at tage tid til at anmelde os, og tak for dine fine ord.
Vi sætter stor pris på din feedback om vores service,
da vi stræber os efter at alle vores kunder får en god oplevelse i vores butikker.

Med Venlig Hilsen
OneRepair ApS

Super og hurtig service

Super og hurtig service - kæmpe anbefaling herfra!

9. kesäkuuta 2023
OneRepair-logo

Vastaus yritykseltä OneRepair

Hej Hanne.

Tusind tak for din anmeldelse, og din anbefaling.
Vi er super glade for at høre du er tilfreds med vores service, da vi stræber efter at alle vores kunder får en god oplevelse.

Med Venlig Hilsen
OneRepair ApS

Har fået skiftet bagglas på Iphone 12

Har fået skiftet bagglas på Iphone 12, hvor den efter et par dage får et par dråber vand på sig, (Den skulle jo være vand tæt) men der efter opfører telefonen sig mærkelig, og vi ligger den i ris, få at ta fugten, i en uge mens vi er på ferie. derefter går der en uge hvor den virker okay, så krakelerer bagglasset, uden at være tabt. Jeg går ind i Horsens butikken. hvor de sige at de ikke vil gøre noget ved det. for det er jo i stykker, de kan kun lave reklamation, hvis det ikke er i stykker. 3000 kr. spildt

3. elokuuta 2022

God service / God pris

OneRepair Skanderborg. Skift af skærm. Hurtig og venlig service. Konkurrencedygtige priser. Jeg kommer igen, næste gang jeg får brug for det.

6. heinäkuuta 2022

Virkelig god service👍🏼

Var hos Onerepair i Horsens, 14 dage efter at have fået skiftet skærm hos VIP- mobilreperation (Horsens). Onerepair kunne konstatere at skærmen var skiftet tidligere, at der manglede forsejling, truetone var ikke flyttet med over til ny skærm, der manglede adskillige skruer og forbindelsen til touch var bøjet! Var mildest talt chokeret!
Men den søde unge mand hos Onerepair gav mig en udskrift over disse detaljer og havde samtidig sat nye skruer i og rettet den bøjede forbindelse, uden beregning😃
Virkelig god service👍🏼

11. huhtikuuta 2022

Bryggen, Vejle

Bryggen, Vejle.
Jeg har brugt dem flere gange til både batteriskifte og skærmskifte på diverse iPhones.
Jeg har altid fået god vejledning før jeg indleverer og har kun én gang oplevet en mindre fejl, som de straks udbedrede.
Meget rimelige priser.
Det eneste minus er at jeg skal aflevere en pinkode så de kan kontrollere om den virker efter rep. Er ikke helt glad for andre kan gå i min tlf, selv om det giver mening i forhold til testning…

7. huhtikuuta 2022

uigennemskuelige priser og elendige service

Jeg skulle ha skiftet min skærm på telefonen. Var dernede med telefonen for at bestille skærm hjem, og får af vide at det vil koste 2.000kr for at skifte den, da skærmen så kom hjem var det den forkerte skærm, det er hvad der sker. Da den rigtige skærm endelig var kommet hjem får jeg af vide at det vil koste 2.200 og et ekstra gebyr fordi bagskærmen også skulle skiftes eftersom den gik i stykker ved skift, det kom så til at koste 2.400kr. Efter 14 dage ringer jeg derned fordi jeg ikke havde hørt noget som helst og får af vide at den har lagt klar til afhentning længe, men jeg havde ingen besked fået. Ingen service eller hjælp at hente i butikken, jeg anbefaler INGEN at bruge OneRepair, uigennemskuelige priser og elendige service!!

25. helmikuuta 2022

Jeg havde ødelagt mit ladestik på min…

Jeg havde ødelagt mit ladestik på min iPhone. Jeg tjekkede priserne i Horsens - og fandt den billigste hos Onerepair. Jeg smuttede ned til dem - og den meget venlige ekspedient mente han kunne fikse det ved en rengøring! Det lykkedes og jeg var glad - og slap med 100kr! Topservice og jeg kommer igen!

1. syyskuuta 2021

Skift af panserglas på iPhone

Har fået skiftet panserglas på iPhone over to omgange i one repair (1 gang i Horsens og 1 gang i Skanderborg) Begge gange har virksomheden sat panseret forkert på, så billedet var sløret når man skulle tage et billede. 2 gang vil de ikke skifte panseret selvom ut. Havde en kvittering og skrevet med one repair 2 dage efter de havde påsat panseret, at de havde sat det forkert på. (Årsagen til, at de ikke ville skifte panseret kvit og frit - er fordi der er kommet lille rids i bunden af panseret). De kunne derfor give 20
Procent i rabat på et nyt panser. Og ellers kunne de ikke gøre noget.

10. elokuuta 2021

Skiftning af iPad skærm skulle kun tage 2 timer.

Skiftning af iPad skærm skulle kun tage 0-2 timer at skifte, men tager over 1 dag at skifte. Dagen efter man ringer jeg ind for at høre hvor langt i processen den var, og får at vi de at den er færdig efter 1,5 time. 2 timer efter tager jeg ind til butikken, og får yderligere at vide at den først er færdig efter 20 min...
Sig nu bare hvis I ikke har mandskab eller ekstra travlhed så jeg ikke skal stå og glane over at I ikke kan få jer taget sammen og blive færdig til den anslåede tid som I opgiver på hjemmesiden.
Det er ikke i orden !

5. heinäkuuta 2021