OnePan Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bästa stekpannan jag haft, och utan teflon, tack för det! Köpte nyss en re-coat efter använt den första i tre år, enkelt att beställa och snabb leverans. Gillar det där med att ni återställer den ga... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde direkt på Onpan's hemsida. Leveransen skickades dagen efter och jag kunde hämta ut nästa dag. Snabbt och smidigt. Jag har en onepan sedan tidigare och de nya funkade precis lika bra. Saker... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi använde den i grillen (gasolgrill) Max 250 grader super till barnens hamburgare och vi andra kunde grilla annat under tiden. Den lilla onepanplåten som min pojkvän har, kunde vi diska i diskmas... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag jobbar själv med cirkulära produkter i mitt jobb som säljare på Tarkett (Golvtillverkare). Vi jobbar dagligen med att lära våra kunder vikten av att värdesätta leverantörer som återvinner på rikt... Näytä lisää

1. Keittiötarvikkeet
  2. Elintarvikevalmistaja

Tietoja yrityksestä OnePan

Yrityksen kirjoittama

Kitchenware with more than one life

In a world where toxic non-stick products are bought, used, and disposed of, all within a few years, we challenge the norm.

OnePan is built on the radical idea that a frying pan should last a lifetime. Does that mean you should accept food sticking for the rest of your life? Not at all. As chefs, we understand that busy kitchens demand uncompromising quality. We simply do what others claim to do when they don't – circular, for real.

Discover our range of frying pans and oven trays without added PFAS – all casted from a special blend of recycled aluminium that provides an even heat across the frying surface. Designed to be re-coated with a sustainable non-stick coating once worn out, so they can be reused again and again and again. 100% recycled aluminium. Oven-safe up to 280°C.

Visit onepan.se

Lifetime Warranty

Register your OnePan for a lifetime warranty!

Since our products are made to endure Re-Coat after Re-Coat in our circular system, we are confident enough with our performance, quality and durability to offer all of our customers a lifetime warranty. The lifetime warranty applies on all main parts of the pan - the casted body made from 100% recycled aluminium, our resilient induction plate and the crafted stainless steel handles. The only exception from our lifetime warranty is the Re-Coatable non-stick coating.

This is because, like all coated things (imagine house paint or nail polish), non-stick coatings will naturally wear out with use. To prevent loads of functioning pans from ending up in landfills, only because the very top layer is worn out, we've innovated our circular system so you can Re-Coat your pan again and again.

When you buy a OnePan, it should be the last time you ever buy a new pan.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

129 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Great idea but its the stickiest and…

Great idea but its the stickiest and worst in kitchen after just a few month following all the instructions!

27. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi John,

Thank you for taking the time to leave a review. We’re sorry to hear that your experience hasn’t lived up to your expectations.

If the pan worked well during the first few months but has since started to lose its non-stick performance, despite following our care instructions, we would really like to look into this further and help find a solution.

Please feel free to contact us at info@onepan.com and include your order number along with a few pictures of the pan. We’ll take a closer look at what may have happened and help you from there.

Thank you again for your feedback. We hope we get the opportunity to make this right for you.

Best regards,

En toppenbra stekpanna

En toppenbra stekpanna, lätt att fixa god mat i!

14. kesäkuuta 2026

Hej Karl Håkan,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att du är så nöjd med din OnePan och att den gör matlagningen lite enklare 😄

Saanut 5/5 tähteä

Vi använde den i grillen (gasolgrill)

Vi använde den i grillen (gasolgrill)
Den lilla onepanplåten som min pojkvän har, kunde vi diska i diskmaskinen efter de värsta fettborttagandet.

Har öven haft den i ugnen på samma sätt.

19. kesäkuuta 2026

Hej Eva-Lena,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att du har hittat så många användningsområden för din OnePan - både till grillen, ugnen och i vardagen hemma 😄

Det är precis den flexibiliteten vi vill skapa med våra produkter, så det känns extra kul att den har blivit en del av matlagningen hos er.
Vi hoppas att du får fortsatt mycket glädje av den framöver!

Sjukt nöjd med pannan

Sjukt nöjd med pannan.
Fick recota efter nån månad. Men pannan fick slita hårt. Ska försöka att inte disks ur den med stålboll. Super snabb leverans.

6. kesäkuuta 2026

Hej Tobias,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att du är så nöjd med pannan! Härligt att du uppskattar möjligheten att förnya den när den har fått jobba hårt - det är precis så vårt cirkulära tänk är tänkt att fungera.

Med lite extra omtanke framöver hoppas vi att du får många fler år av bra matlagning med din OnePan!

Flott tjeneste dere gjør

Flott tjeneste dere gjør. Helt supert å kunne gjenbruke steikepanner og få de som nye tilbake!

14. toukokuuta 2026

Hej Sunniva,

Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar vårt cirkulära koncept och möjligheten att få tillbaka pannan som ny igen.

Byt til nyt

En hurtig og effektiv bytteprocedure

12. toukokuuta 2026

Hej Gunnar,

Tack för din fina recension!
Det glädjer oss att du upplevde bytet som både snabbt och smidigt.

Saanut 4/5 tähteä

Gillar cirkulär ekonomi och…

Gillar cirkulär ekonomi och utvecklingstänket.

13. toukokuuta 2026

Hej Tomas,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar vårt cirkulära tänk och vårt fokus på ständig utveckling!
Det betyder mycket för oss att ha kunder som delar samma syn på hållbarhet och långsiktighet.

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, skicka och den nya pannan var helt som ny.

11. toukokuuta 2026

Hej Clas,

Tack för din fina recension.
Härligt att det har varit så enkelt för dig att använda vår Re-Coat tjänst!
Helt som ny är precis den upplevelsen vi vill åstadkomma.

Bästa Hälsningar

Saanut 5/5 tähteä

Super ny panna under test

Hej John-Arne,

Tack för din recension!
Vad roligt att höra att första intrycket av den nya pannan känns så bra.
Vi ser fram emot att höra vad du tycker efter ännu mer användning framöver.

Glaslock breddar användningen

För det första att det var snabb leverans. Sen har jag äntligen en panna med glaslock! Fungerar utmärkt vid långkok mm. Är mycket nöjd!

5. toukokuuta 2026

Hej Anders,

Tack för din härliga recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och stekpannan. Fint också att glaslocket kommit till användning vid långkok och annan matlagning - tack igen för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Saanut 5/5 tähteä

Leveransen var snabb och smidig.

Leveransen var snabb och smidig.

26. huhtikuuta 2026

Hej Jan-Erik,
Tack för din recension!
Vad härligt att det gick både snabbt och smidigt att få hem din nya OnePan, vi hoppas du blir lika nöjd med din stekpanna.

Mycket fina pannor

Mycket fina pannor. Ger perfekt stekyta och är lätta att diska

3. toukokuuta 2026

Hej Gunnar,

Tack för din fina recension.
Vad roligt att höra att du är nöjd med pannorna och att du uppskattar både stekytan och hur enkla de är att rengöra!
Det är så det ska kännas när man använder stekpannor från OnePan.

Toppen kvalitet

Jättebra produkter, och bra cirkulärt tänk

Hej Sussi,

Tack för din härliga recension.
Vad roligt att höra att du uppskattar både våra produkter och vårt cirkulära tänk - det betyder mycket för oss!

Fantastiska stekpannor

Fantastiska stekpannor, gillar att man kan reparera dem om det behövs.

Hej Lars,

Tack för din recension.
Vad roligt att höra att du uppskattar både stekpannorna och tanken bakom vårt koncept. Möjligheten att kunna förnya pannan istället för att köpa nytt är en viktig del av vårt cirkulära tänk!

Test av ny stekpanna

Jag skall testa en ny stekpanna och blev en av de som gör detta.
Lite spännande.
Tidigare har jag varit lite tveksam till kval, eftersom den förlorar sin effekt ganska snabbt, men väldigt bra i början. Nu skall den nya vara bättre, så det återstår att se.

Hej Kent,

Tack för din recension.
Vad spännande att du är en av dom första som får prova vår nya OnePan!
Vi ser fram emot att höra om hur din upplevelse blir med en helt ny variant av beläggning.

Saanut 5/5 tähteä

Smidigt att göra en recoat

Smidigt att göra en recoat! Mycket nöjd

22. huhtikuuta 2026

Hej Linda,

Tack för din fina recension.
Vad härligt att du är så nöjd och tycker det är smidigt med vårt cirkulära system! Det är precis så vi vill att upplevelsen ska kännas.

Team OnePan

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin