Ominimo Sverige Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Verkar bra. Smidigt att teckna, har inte varit i kontakt med kundtjänst ännu, men de hade ett svenskt telefonnummer. Vilket för mig är otroligt viktigt då jag loggade in och såg att det inte är så myc... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Nyss bytt till detta försäkringsbolag, har ännu ingen upplevelse gällande försäkringsärende. Dock svårt att komma in på mina sidor, halvt omöjligt. Hittar inte mitt försäkringsbrev som mailats till m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fick inbrott i bilen med skadegörelse som följd. Lätt att kontakta bolaget och göra en anmälan. Snabbt hanterat utan några problem. Det är ett bolag att lita på. Därav kan jag ge mina bästa... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Letade annan försäkring för bilen hos Compricer och kom över Ominimo. Allt frid å fröjd enkelt att teckna och mycket bra pris men, då får jag mail (troligtvis automatiskt) om att det kommer dras p... Näytä lisää

1. Vakuutusyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Det finns roligare saker än att tänka på bilförsäkring. Därför försöker vi åtminstone göra den billigare. Genom ett smartare sätt att bedöma risk kan vi erbjuda konkurrenskraftiga premier, samtidigt som du får tryggheten från Zurich Insurance Group – ett av Europas största försäkringsbolag. Välj trafik-, halv- eller helförsäkring och få ett skydd som passar både bilen och vardagen. Och eftersom du redan är på Trustpilot, varför inte berätta vad du tycker om oss? Fem stjärnor uppskattas alltid, men ärlig feedback hjälper oss att bli ännu bättre.

Hyvä

Kaikki arvostelut

129 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt,snabbt svar via mail när ja…

Enkelt,snabbt svar via mail när ja behövde hjälp,var tveksam först då ja inte hört talas om det,men man får mycket för pengarna!!
Och jag är tacksam!

3. elokuuta 2026

Hej Jaqueline,

Så fint att läsa, tack för dina vänliga ord. Vi uppskattar ditt förtroende.

Saanut 4/5 tähteä

Hyfsat lätt att teckna en försäkring

Hyfsat lätt att teckna en försäkring. Mkt bra pris.

18. elokuuta 2026

Hej Helene,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback. Vi är glada att du är nöjd med vår service och våra priser.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp – vi finns alltid här för dig.

Nice prize,and easy to

Nice prize,and easy to get insurence.

19. elokuuta 2026

Hi Ronny,

Thank you so much for your great review. We're thrilled to hear you had a smooth experience with us.
Remember, we're always here if you need anything in the future!

Kind regards,
Ominimo Team

Saanut 1/5 tähteä

Jag har minst 15 påminnelser att betala…

Jag har minst 15 påminnelser att betala trots att jag betalat i tid. Jag har till och med fått att jag ska betala till trafikföreningen 900kr för att jag kört utan försäkring!

11. elokuuta 2026

Hej Disa,

Tack för att du hörde av dig, och vi ber verkligen om ursäkt för den oro det här har orsakat dig. Våra betalningspåminnelser är tänkta som en vänlig påminnelse för att hjälpa er som kunder, inte för att störa eller stressa er.

Vi tar det du beskriver på stort allvar, både påminnelserna och beskedet om avgiften för körning utan försäkring. Vi kommer personligen att gå igenom ditt ärende och se till att det blir rättat.

Man får hjälp direkt

Man får hjälp direkt
Bra bemötande via telefon

17. kesäkuuta 2026

Hej Lena,

Tack för det fina omdömet! Vi är glada att vår tjänst var snabb och enkel för dig – vi uppskattar verkligen rekommendationen.

Tog det på nätet mycket smidigt

Tog det på nätet mycket smidigt

11. heinäkuuta 2026

Hej Gert,

Tack så mycket för din fina recension. Vi är glada att höra att allt flöt på smidigt hos oss.
Kom ihåg att vi alltid finns här om du behöver något i framtiden!

Saanut 2/5 tähteä

Nyss bytt till detta försäkringsbolag

Dock svårt att komma in på mina sidor, halvt omöjligt. Hittar inte mitt försäkringsbrev som mailats till mig, hade önskat det va enklare att finna. Tycker det är generellt oklart kring kontaktuppgifter vid eventuell skada, får hoppas det ej sker något under tiden jag har detta försäkringsbolag.

17. elokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Sarah,

Och välkommen till Ominimo! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Som ett ungt och växande företag arbetar vi ständigt med att hitta sätt att förbättra kundupplevelsen.

Vi vill också försäkra dig om att vår skaderegleringsprocess fungerar smidigt och pålitligt. Om du har några frågor under tiden, eller bara vill ha ytterligare information, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på +46 10 337 31 14.

Kundservice och pris

17. kesäkuuta 2026

Hej Erik,

Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med oss, och tack så mycket för ditt fina omdöme!
Om du behöver hjälp med något är vi alltid glada att kunna hjälpa till.

Enkelt och smidigt

Enkelt och smidigt

13. elokuuta 2026

Hej Samuel,

Tack så mycket för femstjärniga betyget! Roligt att höra att det var enkelt och smidigt.

Smidigt och prisvärt

Enkelt att skräddarsy det försäkringsskydd man önskar ha.

8. elokuuta 2026

Hej Therese,

Tack så mycket för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada över att höra att du är nöjd med vår produkt och våra priser.

Mycket dålig service

16. elokuuta 2026

Hej Hedi,

Tack för din feedback – vi beklagar att din upplevelse inte levde upp till förväntningarna. Vi vill att du ska veta att vi arbetar aktivt med detta.
Som ett ungt och växande företag utbildar vi löpande vår kundtjänstpersonal så att de kan svara snabbare samt ge tydligare och mer hjälpsamma svar.

lätt att teckna

lätt att teckna nu e de bara o se om dom e nå bra

Hej Tero,

Välkommen till Ominimo! Stort tack för din fina recension! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vår service och att allt fungerar bra för dig.

Bra med assistans och…

Bra med assistans och självriskeliminering vid viltolyckor till ett bra pris.

Hej Bosse,

Kom ihåg att vi alltid finns här om du behöver något i framtiden!

Saanut 3/5 tähteä

Bra men hade velat ha möjlighet att bet…

Bra men hade velat ha möjlighet att bet för ett år direkt

3. heinäkuuta 2026

Hej Maria,

Tack för din feedback! Du kan absolut ändra din betalningsfrekvens och betala för hela året på en gång. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att ordna det. Vi har öppet måndag till fredag, 09:00 till 17:00, och du når oss på telefonnummer +46 10 337 31 14.

Saanut 4/5 tähteä

Jag har inte börjat med er

Det kommer bli bra

Hej Rimon,

Välkommen till Ominimo och tack för din fina recension!
Om du behöver hjälp med något finns vi alltid här för dig.

Saanut 1/5 tähteä

skickade en fråga till er när jag…

skickade en fråga till er när jag tecknade försäkringen
om ni kontaktade mitt gamla bolag och sa upp försäkringen hos dem. Har fortfarande inte fått svar på
denna fråga!!

15. heinäkuuta 2026

Hej Kent,

Tack för att du hörde av dig. Vi ber om ursäkt för att du inte har fått svar på din fråga- det borde inte ta så här lång tid. Vår kundtjänst kommer att kontakta dig och hjälpa dig att lösa detta så snart som möjligt.

Ominimo-teamet

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin