Matchbiljettena levererades i god tid så att vi kunde skriva ut dem innan resan. Hotellet var funktionellt, låg dock i ett tråkigt område men nära till Metro,buss och tåg så det var lätt att ta sig t... Näytä lisää
Priset är vad det är men man får vad som utlovas. Biljetterna till Liverpool-Galatasaray levererades drygt två dygn före matchen, Olka skickade flera mail om vad som ingick och hur allt funkade på pla... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OLKA var svært god på å tilrettelegge treningsleir for oss på relativt kort varsel. Vi var en gruppe på totalt 37 personer, og det var 7 uker til avreise. Vi fikk et bra hotell med god plasseri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God dialog med OLKA om planlægning af en træningslejr i Spanien, Torremolinos. Fint program fra OLKA med rejseaktiviteter, tider m.m. Det 4-stjernede hotel Sandos Griego var en skuffelse. Spec... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä OLKA Sportresor
Yrityksen kirjoittama
Varje år reser över 45 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!
OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.
Masthamnsgatan 5, 413 27, Göteborg, Ruotsi
- 031-137400
- info@olka.se
- olka.se
Väl organiserat
Mycket bra upplevelse där ingeting…
Mycket bra upplevelse där ingeting krånglade
Allt mycket bra
Biljetterna levererades som sagt, bra information hur man kan ta kontakt vid behov om ev problem.
Billettene ble levert som lovet.
Fik billetter dagen før kamp og ingen…
Fik billetter dagen før kamp og ingen problemer på stadion. En rigtigt god oplevelse.
Veldig enkelt og bra.
Mycket bra information
Mycket bra information genom hela processen. Ja, biljetterna kom mindre än ett dygn innan matchen men inget OLKA kunnat påverka. Men kändes ändå tryggt då informationen varit tydlig. Mycket nöjd!
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Vi bokade träningsläger i Gimo
Vi bokade träningsläger i Gimo, väldigt bra boende, extremt bra mat serverades, inomhushallen var bra, gym och simhallens tillgänglighet och närhet ett perfekt komplement till fotbollsträningen
Kan varmt rekommendera upplägget och platsen

Alt kom til avtalt tid
Hyggelig kundeservice. Jeg fikk mail med bestillingen og billettene kom i god tid før kampen. Alt var som det skulle og helt perfekt.
Varför måste man boka hotell genom er…
Varför måste man boka hotell genom er för att medverka på cupen ? Tänk om man har ett annat alternativ till boende bokat ? Tex privat??

Vastaus yritykseltä OLKA Sportresor
Allt gick smidigt och säkert med köpet
alt gikk bra
Biljetterna levererades som utlovats!
Beställda biljetter levererades som utlovats, via email på morgonen samma dag som matchen spelades.
Snabb och effektiv service
Snabb och effektiv service, även när dett gäller korrigereringar, En Extra stjärna till Er medarbetere William.
En fantastisk upplevelse!
En fantastisk upplevelse i trygga händer från bokning till resa. Kommer starkt rekommendera att resa med OLKA.

Väldigt serviceinriktade
Väldigt serviceinriktade, det var aldrig några problem att justera något i bokningen. Snabb återkoppling!

Smidigt att köpa biljetter
Smidigt att köpa biljetter! Bra kommunikation. Fick biljetterna som lovat, och bra platser!