Oliviers og co. er i en helt særlig klasse. Der er få steder, hvor man bliver behandlet så varmt og nærværende som her, og deres produkter er uovertrufne. Vi har 12 personer til en privat olivenoliesm... Näytä lisää
Olivenolie smagningen var fantastik. Vi var en gruppe på ca 10 personer og vi fik 6-7 forskellige olier. Det var nemt at smage forskel. Det blev bundet sammen af en mega-kompetent snak i en hyggelig,... Näytä lisää
Altid en skøn oplevelse at modtage sin pakke fra Oliviers & Co. Det er de mest fantastiske olier og balsamico eddike der findes. Også deres flasker og propper som vi modtog denne gang til at g... Näytä lisää
Det er meget svært at opdrive citronolie i almindelige supermarkeder, så derfor bestilte jeg hos Oliver’s & Co. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Den smager og dufter helt vidunderligt. Man kan ligel... Näytä lisää
Specialbutik med verdensklasse ekstra jomfru olivenolier, trøffelprodukter, balsamico, eddiker og andre udsøgte delikatesser på hylden. I butikken på Gammel Kongevej kan du få professionel gourmet-rådgivning, og du kan smage dig frem og gå på opdagelse i de unikke produkter. På webshoppen oliviersogco.dk kan du dykke ned i det velassorterede udvalg og finde lækre opskrifter, viden om olivenolie og masser af gourmet-inspiration.
Gammel Kongevej 85, 1850, Frederiksberg C, Tanska
- +45 50 40 40 60
- bonjour@oliviersogco.dk
- oliviersogco.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
For små selvom det er str 40 som jeg…
For små selvom det er str 40 som jeg altid bruger. Og at der skal koste omkring 235 kr at få byttet varen er jeg utilfreds med! Så 0 stjerner fra mig.

Vastaus yritykseltä Oliviers & Co
Hele universet af fantastiske…
Hele universet af fantastiske produkter, website og opskrifter er jeg ret glad for.
Skal helt sikkert ind i jeres butik i København og have suppleret op 👌

Høj kvalitet
Tak til Jer for at have ført mig ind i olivenolieverdenen. Jeres produkter har i den grad beriget mit køkken.
Det er en fornøjelse at handle i Jeres butikker - de oser at hjertevarme, passion og viden

Lækre produkter og hjælpsom kundeservice
Lækre produkter og hjælpsom kundeservice

Vastaus yritykseltä Oliviers & Co
Den bestilte vare kom hurtigere end…
Den bestilte vare kom hurtigere end forventet og tak for den lille olie-gave

Vastaus yritykseltä Oliviers & Co
Et super god udbud af lækre olier fra…
Et super god udbud af lækre olier fra Syd Europa, Altid en venlig betjening og beligge heden nu på Torvehallerne.

Rigtig god service
Rigtig god service, da jeg ringede og sagde jeg havde bestilt en skænkeprop og jeg ikke kunne se den i pakken jeg havde modtaget,
Dagen efter fik jeg den allerede, og samtidig rigtig sød og tale i tlf. med🤗

Kvalitetsvarer
Kompetent rådgivning og hurtig levering. De bedste anbefalinger herfra.

Personlig tak og smagsprøve
Lækkert produkt personlig tak og smagsprøve. Jeg kommer igen😀

Vastaus yritykseltä Oliviers & Co
Altid lækre olier og hurtig levering
Altid lækre olier og hurtig levering.
Håber snart jeg kan prøve mynteolien, men den er så hurtigt udsolgt

Bedste olie
Bedste olie! Hurtig levering med fin lille gave og et personligt kort 🌿

Altid god service
Overskuelig hjemmeside, delikate varer og fortrinlig service. Jeg føler nærmest at Nina og Mikkel kender mig

Vastaus yritykseltä Oliviers & Co
Skønneste produkter :) Leveret med…
Skønneste produkter :) Leveret med masser af kærlighed kort efter bestilling :) Elsker jeres koncept!

Super personlig service
Super personlig service. Lækker olie med angivelse af surhedsgrad, hvilket er sjældent at finde.