Saanut 1/5 tähteä

Är förmodligen ett blufföretag. Köp inte av dem. Om du får något, så är det antagligen en värdelös vara. Jag köpte en elektrisk nagelklippare som inte går att ladda och därmed helt värdelös.

Saanut 1/5 tähteä

Oseriös, man får ingen kontakt med dem, ordern är annullerad men de tog emot betalningen. Idag efter mer än 3 veckor sen beställning ,annullering och flera mail till deras "kundservice " har inte... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Lätt att beställa, men leveransen tar lång tid. Den elektriska nagelklipparen fungerar bra på normala naglar, men tar inte tjocka naglar då öppningen är för liten. Det finns bara två lägen på den, int... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Varning! Detta företag är inte från Sverige! Dess faktiska huvudkontor ligger i Hongkong. De beställda varorna stämmer inte överens med beskrivningarna och bilderna. Dålig kvalitet. Leveranstiden är f... Näytä lisää

2,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Jag har nyligen beställd en stycken…

Jag har nyligen beställd en stycken rengöring medel som tar bort allt typ av kalk i badrum. De har skickat 25 stycken rengöringsmedel och avstår att svara på mitt mail.
Rengöringsmedlet är falsk och är det sämsta medel jag har varit med.
Helt enkelt detta företag är rent falks.
Jag kommer inte att betala till de något och skickar deras s k i t tillbaka

22. elokuuta 2025

JUE-FISH Bathroom beställ INTE

Jag beställde JUE-FISH Bathroom Descaler för att de skriver att den ta bort nästan allt. För 3 sprutflaskor ta de med frakt (ha inte hittat hinvisning att detta kommer från kina) ta de över 400kr-
Flaskor med spruthuved innehåller bara 60ml och inhåller bara samma som Clorin. Ha skrivit till deras support om återbetalning.

8. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Cups with cup warmer

Get to cups with s plate who keep them warm if you plug them into electricity.

First - everywhere in page they wrote that if you order today you will get at Christmas time- Falls! I ordered 16of December and they arrived at 31of January at night time.

Second - I didn’t even know they were not from Sweden because page ends with ”.se” I just found it out when I checked where is the package.

Third - package were delivered squeezed,damaged on sides and looked awful not like a Christmas present.

Fourth- cups wasn’t damaged but they were dirty with fingerprints,some oily dust and looked not nice. I washed them but nothing changed so much anyway.

Fifth - Did someone warned me that cable for plate who need to use to keep cup warm isn’t for Swedish electricity holes?! My husband gone to Jula to shop new electrical appliance to change cable and it will be able to use here in Sweden.

I’m very disappointed and feel a little bit of shame that I gave this present to someone because they needed new cups at home.

16. joulukuuta 2024

FALSK SVENSKT ONLINE FÖRETAG

Lita inte på det här falsk svenska företaget från HongKong som nonchalerar kunderna från Sverige.De tillämpar aggressiv marknadsföring.
Den 2 januari 2025 kl.23:27 har gjort en beställning på den rakhyvelns(vars reklam spreds på youtube)
Fick på en gång email från dem att beställningen är betald via Klarna(som jag valde som betalningsmetod).
Då svarade jag omedelbart efter bara 8 minuter kl.23:35 till deras email att jag annulerar beställningen och häver köpet.
De svarade inte inom 24 timmar(på vardagar så som de ljuger på deras hemsida)De svarade aldrig till mitt mejl.
Jag kompletterade också min avbeställning i deras formulär vid kontakt på deras hemsida.Allt var förgäves så som att yla åt månen.Andra dag på 3 januari gjorde en reklamation till Klarna där jag är kund sedan länge och dem pausade betalningen och lovade kontakta företaget.Trots detta den här m.olikaval.se nonchalerade mig och på 4 januari sände till mig email att beställningen är skickad.Som råga på allt fick jag email från Early bird på att dem fick en beställning för leverans från Equick(ett annat kinesiskt transportföretag)Med andra ord kärra människor öppna ögonen för att inte tömma plånboken!Jag blev vilseledd av både namnet ”olikaval”och att deras hemsida är på svenska.
De svarar aldrig på deras telefon:+852 94938195 eller på deras kontakt formulär!

5. tammikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

beställde en liten rakapparat

beställde en liten rakapparat, den höll inte vad den lovade, den tog knappt bort något vid rakning. Inte företagets fel men ingen bra produkt.

3. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kraftig försening och ingen info

Köpte ett halsband som skulle vara en alla hjärtans dag present. Enligt uppgift skulle det komma innan den 14 feb. Så skedde dock inte och jag fick ingen information från olikaval.se. I kontakt med dem skriver de att produkten är populär men ger ingen prognos. Ville avbryta mitt köp men det gick inte. 3,5 veckor försenat kom tillslut halsbandet men då hade vi för länge sedan köpt en annan present…

7. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin