OLIEHANDEL.NL Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Keurig, snel en volgens afspraak geleverd (bestelling 2000088317). Vast niet de goedkoopste maar goedkoop is vaak duurkoop en betrouwbaarheid is mij meer waard. Bestellen gaat gemakkelijk al is het, d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had een klepsmeersysteem besteld. Zeer vlotte levering, maar kwam erachter dat het tankje wat lekte. Oliehandel gemaild en heel vlot reactie. Keurig mailtje terug met excuses voor het ongemak... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Had gerekend op hun belofte van levering de volgende dag. Dus tractorolie afgelaten, en de 5 liter tekort besteld. Verzendingsbericht nog zelfde maandag, maar DHL vertikt het om te leveren, "adres o... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike
  2. Öljyntuottajayritys

Yrityksen kirjoittama

OLIEHANDEL.NL Onbetwist de online olie specialist. Advies op maat, met meer dan 36 merken leveren wij snel en voor scherpe prijzen. SHELL, MOBIL, TOTAL, EUROL, PETRONAS, KROON OIL, MOTUL en vele andere. En het belangrijkste, wij hebben verstand van olie, smeermiddelen en equipment. #datlooptgesmeerd

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Matig

Prima assortiment, maar de service is iets minder. Ik had twee producten besteld en één daarvan was niet op voorraad vanuit hun leverancier (kunnen ze natuurlijk niks aan doen). Ik werd hier alleen totaal niet van op de hoogte gesteld (ook al vermeld de standaard email wel dat dit zou moeten gebeuren), en na contact met Oliehandel.nl werd er redelijk onprofessioneel antwoord gegeven per mail (taalfouten en spreektaal).
Ik heb een maand moeten wachten op mijn twee producten, dus had het wel op prijs gesteld als in ieder geval het product dat wel op voorraad was alvast geleverd was.

9. marraskuuta 2022

8 dagen levertijd

Bestelling zou in 3 dagen geleverd worden, het zijn er uiteindelijk 8 geworden. Je mag helaas zelf gaan informeren waar je bestelling blijft. In de communicatie die je terug krijgt gebruiken ze graag nadrukkelijke tekst en uitroeptekens wat een gestreste indruk van ze geeft. Goed verpakt/ verstuurd. Producten verder oké, prijzen zijn ook vrij normaal en de website is overzichtelijk.

14. lokakuuta 2022

Bestelling olie

Super geregeld
Duurde iets langer omdat een bus niet op voorraad was maar alles is binnen
Snelle reactie per mail

16. kesäkuuta 2022

Prima!

Bestelling gedaan, snel geleverd en goed verpakt. Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen.

28. tammikuuta 2022

Gewoon een goed bedrijf

Gewoon een goed bedrijf, snelle levering en zeker niet duur als je het vergelijkt met andere olie aanbieders. Ik weet waar ik in het vervolg mijn motorfiets olie bestel.

3. tammikuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Niet aan te raden

Mijn bestelling zou na 1 dag geleverd worden, dit zijn er uiteindelijk 4 geworden. Opzich niet zo'n ramp maar iets van communicatie was wel fijn geweest.
Verder krijg ik reclame opgestuurd zonder hier toestemming voor gegeven te hebben.

16. syyskuuta 2021

Had een klepsmeersysteem besteld

Had een klepsmeersysteem besteld.
Zeer vlotte levering, maar kwam erachter dat het tankje wat lekte.
Oliehandel gemaild en heel vlot reactie.
Keurig mailtje terug met excuses voor het ongemak en daarnaast werd er een nieuwe opgestuurd. Ook weer vlot geleverd
Kortom zo kan een bedrijf ook zijn topservice.
Echt een aanrader.

16. huhtikuuta 2021

Groot assortiment, goede service

Goede ervaring. Tot nu toe snelle levering (of duidelijke communicatie over items die niet op voorraad zijn) van de correcte producten. Competitieve prijs en een groot assortiment.

Tevens goede service; recent was 1 van de bestelde items niet op voorraad (kwam al 2 dagen later binnen). Maar omdat ik een auto klaar moest hebben voor vakantie (en ik enkele van de aanwezige vloeistoffen hiervoor nodig had) wou ik de zending als deellevering ontvangen. De communicatie hierover verliep snel en zeer vriendelijk. Het was geen probleem en ik heb geen additionele verzendkosten hoeven te betalen.

Fijne webshop met goede service.

9. syyskuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Aan te bevelen!

Mijn bestelling Castrol olie is wat later geleverd dan gebruikelijk ivm een brand bij de toeleverancier, dit stond netjes (in rode letters) op de pagina van het product tijdens het bestellen vermeld. De bestelling is zsm geleverd, top!

11. helmikuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht

Zeer slecht. Verkeerde product geleverd en niemand gaf thuis. Uiteindelijk ging het lampje branden en werd het na een lange tijd hersteld. Uiteindelijk excuus gehad van een ene Jan netjes belofte voor kaartjes van een auto show. Nooit gehad...
Komt zeker goed, graag uw adres, en aangezien u klassieker liefhebber bent gezien de olie is het oldtimer festival nationaaloldtimerfestival.nl wellicht een leuke om heen te gaan ? Hoor graag, fijne avond😃, met
Gesmeerde groet, Jan

16. lokakuuta 2018

Alles gesmeerd.

Mijn eerste aankoop bij oliehandel.
Van bestellen tot levering zoals verwacht zonder verrassingen.
Oh en een gratis kalender gekregen op posterformaat. :)

15. toukokuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin