Ubetinget de to ringeste pizzaer vi nogensinde har fået, mærkelig smag af gammel fedt eller ost hvis man kan kalde det det!. Utroligt butikker vil sælge det produkt..
Lige tilberedt to stk pizzaer. Salami + lufttørret gris…Købt i SuperBrugsen Juelsminde. Hvad skal jeg sige? Bunden smager som snobrød, kødet smager for gammelt. Udover disse to “smage” - ingen sma... Näytä lisää
Efter begejstrede udråb i Løvens Hule, vovede jeg mig ud i to forskellige dybfrosne købepizzaer á 100kr. Hverken smagen af svampepizzaen eller pølsepizzaen var noget at skrive hjem om. Den sødlige ed... Näytä lisää
Super god frysepizza, som jeg også har smagt frisklavet flere gange, direkte fra ovnen på Food Festival og ved andre events. Bunden er blevet bedre med tiden pga højere hydrering, og personligt e... Näytä lisää
ØKOLOGISK OG HÅNDLAVET PIZZA Ole havde længe gået og grublet over, hvordan han kunne få de gode smagsoplevelser og råvarer fra gården i Hammel ind til byen. En vinterdag i starten af 2013 fandt han løsningen. Han skulle sælge pizzaer på Northside. Pizzaer, fordi Ole var betaget af tanken om at skabe et helt måltid mad. Northside, fordi festivalen ligesom Ole, har høje standarder indenfor økologi og bæredygtighed. Men Ole ville ikke bare sælge en almindelig pizza, som vi kender den med tomatsauce. Han ville genopfinde pizzaen. Han afprøvede forskellige bunde, forskelligt fyld og forskellige smagssammensætninger. Resultatet blev en ny nordisk fortolkning af pizzaen, hvor tomatsaucen blev erstattet af et lag hyppede kartofler, hvor bund og fyld blev tilberedt hver for sig, og hvor pizzaen blev bagt i en hjemmebygget brændefyret stenovn. Da Northside løb af stablen i forsommeren 2013, blev Oles nordiske fortolkning af pizzaen en kæmpe succes. Og herfra gik det stærkt. En festivalpizza blev til Pizza på Gården, hvor folk fra nær og fjern hver fredag kunne hente friskbagte pizzaer på gården i Hammel. Pizza på Gården blev til Pizza på Hjul, hvor Ole og hans kollegaer rejste landet rundt med den hjemmebyggede brændefyrsovn for at bage pizzaer til fødselsdage, sommerfester og julefrokoster. Og Pizza på Hjul blev til pizzaer på frost. Ikke bare i erkendelse af, at danskerne havde fået øjnene op for de kompromisløse pizzaer fra gården i Hammel, men også fordi Ole ønskede at give alle en mulighed for at være sammen med dem de holder af, uden at gå på kompromis med kvaliteten af det, de spiser. Ved endnu engang at eksperimentere havde Ole fundet en perfekt måde at fryse pizzaer ned på, så smagsoplevelsen forblev levende. I dag kan du købe Oles pizzaer på frost i store dele af landet - Ole vil nemlig være hele Danmarks fredagspizza.
Håndværkervej 11, 8881, Thorsø, Tanska
- info@olesmail.dk
- oles-gaard.dk
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Pizza med Kalvekød:
Pizza med Kalvekød:
Fantastisk velsmagende pizza, god, enkelt og fantastiske smag i kødet, samt en fantastisk bund der ikke bliver for tør.

Bedste købepizza nogensinde
købte den godt nok på bud i spar men vi blev bestemt ikke skuffet. Til dato den bedste frysepizza vi har fået, så vi forstår ikke helt de dårlige anmeldelser.
Hilsen de tilfredse nordjyder 👍😊

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Et mareridt af usselhed en total skandale
Et mareridt af usselhed en total skandale.
Efter længe, fik jeg endelig lov til at smage den mega top lækre pizza som jeg tit havde kigget på i disken, som jeg dog valgte fra grundet den høje pris. Nu var de på tilbud, så det blev alligevel min tur til at smage Oles pizza. Det var med store forventninger, måske lidt for store?..
Idet pizzaerne bliver serveret for mig bliver jeg mødt af et lidt uheldigt syn. Pizzaen med salami, havde mangel på både tomatsovs og ikke mindst ost, dog var jeg heldig at få et stykke med lidt ekstra Spice (enormt meget rosmarin) Nå, efter det fik jeg serveret en pizza med ja jeg tror det blev kaldt for lufttørret gris😰 Den så indbydende ud, da der var nok ost på til at dække hele pizzaens bund. Men sikke en lugt, der var ingen tvivl om at dette var luftrøret gris, jeg blev mødt af lugten af en tør gammel flæskesteg. Begge pizzaer havde en klam sød smag, og jeg måtte pimpe min pizza med salt flere gange. Smagen var ikke i top, desvære. Ja, så dårlig jeg måtte gå fra bordet med dårlig samvittighed over ikke at kunne efterlade min tallerken tom. Med skam hængende over hovedet, serverede jeg pizzaresten med den groteske asymetriske lump af kød på, for min hund. Min meget høflige hund spiste op. Godt (men dyrt) alternativ til en lidt anderledes tørkost til hunden🤗 Og det er for at sige det på den pæne måde.

3 gang er lykkens gang..
3 gang er lykkens gang... Første, eneste og sidste gang... Havde købt 3 stk på tilbud til 60 pr stk.. Og tænkte skulle det være, så skrev til fruen om vi skulle prøve Oles pizza.. Så vi købte 3 stk, har aldrig fået så smagløs og ringe pizza, den med skinke, lugtede af gammel træls gris, og de andre var heller ik noget at sætte tænderne i, har sjælden set at mine børn sagde tak for mad, så hurtigt... Men hunden fik noget at spise.. Men dælme dyr hunde mad.. Og nok økologisk.. Men de spare dælme ik på pappet

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Virkelig gode pizzaer. Kan klart anbefales.
Vi fik forleden pizzaerne til aftensmad for første gang og det var en virkelig positiv overraskelse. Pizzaerne smager ikke som man skulle forestille sig at en frysepizza smager og giver et helt andet indblik på hvordan en pizza også kan smage.
Både bundene og kødet føles af kvalitet og bl.a. skinken er skåret ud i gode tykke skiver, så man virkelig også kan smage kødet.
Selvom det er dyrere end en almindelig frysepizza (og selvfølgelig også bedre), så vil jeg også anbefale at man spiser dem til mere festlige seværdigheder, da de fjerner den kedelighed der ellers ville være ved almindelige frysepizzaer.
Pizzaerne kan klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Købte Oles pizza med Rilette i…
Købte Oles pizza med Rilette i SuperBrugsen. Dejlig lækkert fyld med masser af smag og den lækre bund er bare super👍

Kulinarisk selvmord.
Vi har lige spist pizza i dag, det smagte så dårligt, troede det bar overskredet sidste salgsdato. De var købt i super Brugsen i Skagen på tilbud, og de var desuden meget små. Det var med salami og den anden var skinke, som smagte så forfærdeligt, det var som om den var dårlig. Det smagte kun af kogt gammel flæskesteg med mærkelig eftersmag. Den værste smagsoplevelse nogensinde på pizza 🤮🥵

God, men vanvittig pris
Frysepizzamæssigt, er det absolut den bedste jeg har prøvet, ufattelig tæt på på en friskbagt pizza. Men prisen fatter jeg ikke. Nuvel, det er en fantastisk frysepizza. Men jeg kan hente en friskbagt pizza for 60 kroner der både er større og så vælge at nedfryse. Det gør jeg i ny og næ, køber 7-8 pizzaer for at nedfryse og så få en frisk pizza, som er 95% som det friske produkt. Det er her hvor jeg undrer mig over pizzaerne. Jeg forventede til den pris, et eller andet udover det sædvanlige, men fik egentlig bare en standard margherita pizza. Hvad er det der gør at produktet ligger 70-250% over en friskbagt pizza? En frisk frokostpizza her i byen er 40 kroner, med 3-4 slags fyld. Hvis det var prislejet for Oles Pizza tænker jeg faktisk sagtens jeg ville kunne fristes til at overgå til dem, men jeg ser det som svært at blive andet end en niche vare medmindre der pilles ved prisen.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Købte en Oles pizza igår for efter et…
Købte en Oles pizza igår for efter et års pause fra dem. Glædede mig sindssygt for de smager jo himmelsk. Til min store skuffelse opdagede jeg at der nu bliver brugt osteløbe og lign. Istedet for vesterhavsost el primera. Endnu værre var smagen også nu. Sjældent har jeg smagt noget så dårligt og næsten smagløst, som pap. Tror også chilipestoen er sløjfet. Jeg endte med at smide næsten halvdelen ud. Køber ALDRIG en Oles pizza til 100 kr igen😫😡😡😡😡😡

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Tak for en dejlig pizzaoplevelse
Tak for en dejlig pizzaoplevelse. Det er ikke sidste gang 👍🏼

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Bedste frysepizza man kan købe
Har nu smagt Oles Pizza af flere omgange og det bliver bestemt ikke den sidste.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Med tanke på at man betaler 100,- for…
Den ryger simpelthen ned på 1 stjerne nu. Han udbad sig oplysninger og fik det hvorefter jeg får email om ikke jeg vil prøve igen og få beløbet refunderet. Det gider jeg så ikke bruge tid på og nu får han så trustpilot til at slette anmeldelsen hvis jeg ikke sender kvittering på pizza spist for 4 måneder siden. Latterligt altså.
Med tanke på at man betaler 100,- for en fryse pizza til 1 person så må forventningerne skrues i vejret, men jeg skal love for at de røg i gulvet med en fart.
Fulgte anvisningen til punkt og prikke, men alligevel var bunden blød i midten og pizza'erne smagte ikke af en brik, de var knas tørre, smagløse og stort set ingen tomatsauce på dem.
Vi rev lidt parmesan udover for bare at få en lille smule smag.
Det var vegetar med svampe samt salami vi prøvede, men vi kommer aldrig til at købe dem igen.

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Jeg er vild med Oles pizza 👌 dejligt…
Jeg er vild med Oles pizza 👌 dejligt med noget nemt der samtidig er super lækkert . Kæmpe anbefaling herfra 👌

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Når det skal være nemt og hurtigt
Når det skal være nemt og hurtigt. Men man ikke gider gå ned på kvalitet og gode råvare ♥️

Vastaus yritykseltä Oles Gård
Endelig en frostpizza som er værd at…
Endelig en frostpizza som er værd at spise. Sprød bund, gode råvarer og en rigtig god smag. Økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed oveni. Oles Pizza er alle pengene værd.

Fantastisk gode pizzaer
Fantastisk gode pizzaer, har fået mange men forhåbentlig ikke den sidste

Den bedste pizza!
Første gang vi prøver Ole’s pizza og det bliver helt sikkert ikke den sidste!