Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Wszystko, poszło nie tak z perspektywy czasu jest ni po prostu przykro rozumiem błąd w nadaniu towaru problemy z przekierowaniem przesyłki. Największy zawód to brak kontaktu z Państwa strony zaznaczę... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super produkt z outlet, nowy nie używany bardzo dobrej jakości w pudełku wszystko orginalne. Jest to sokowirówka naprawdę jestem bardzo zadowolona i zdecydowanie polecam tą stronę! ⭐

Saanut 1/5 tähteä

Nie poważna firma, zatrudniająca nie poważnych ludzi do dostawy towarów. Przyjeżdżają kiedy chcą, potem umawiają się na godzinę, a na końcu i tak nie przyjeżdżają, a dostawca nawet nie raczy odebrać t... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Panowie, dali z siebie 200% Usługa wykonana bardzo sprawnie i profesjonalnie. Dodatkowo udzielono mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Młodzi chłopacy godni naśladowania. Bravo !!! Oby wszędzi... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kodinkonemyymälä
  2. Elektroniikkaliike
  3. TV-myymälä

Yrityksen kirjoittama

OleOle! SKLEP INTERNETOWY AGD, RTV, IT Smartfony. Tanie telewizory LED, lodówki, pralki, zmywarki. Najlepsza i darmowa dostawa. Marki Samsung, LG, Whirlpool

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

W opisie produktu na stronie podano złe…

W opisie produktu na stronie podano złe wymiary (wysokość 15 cm, w rzeczywistości było 16), odesłałem produkt na własny koszt. Reklamacja nie jest uwzględniona, bo cyt:" Przeprowadzona weryfikacja podanej w zgłoszeniu reklamacyjnym wady towaru nie potwierdziła jej występowania, wymiary są zgodne ze specyfikacją producenta. Reklamowany towar jest zgodny z umową, wolny od wad, za które Sprzedawca ponosi odpowiedzialność. W zaistniałych okolicznościach nie jest możliwe zakończenie reklamacji w oczekiwany sposób.", tylko sami opisali wysokość jako 15 cm. Teraz odwołują się do danych producenta, których w ogłoszeniu nie było.

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä OleOle!

Dzień dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl. Przeanalizujemy otrzymane informacje oraz wyjaśnimy wątpliwości związane z procesem reklamacyjnym w naszym sklepie.

Saanut 1/5 tähteä

Ta pseudo firma to dno jak ich mało

Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie internetowym. Zamówiłem od nich zasilacz oraz płytę główną. Rzeczy dotarły fo mnie luzem w kartonie bez żadnego wypełnienia (roku bąbelkowej czy nawet pianki); przez co płyta główna uległa uszkodzeniu i nie wstawała (o uszkodzeniu dowiedziałem się, bo byłem z komputerem w serwisie w własnym zakresie). Złożyłem reklamację, po czym sklep powiedział, że nie wymienią mi płyty na nową, jedynie co to mogą ją naprawić. Zgodziłem się na ich propozycję. Po naprawie w "autoryzowanym serwisie producenta" płyta główna trafiła do mnie w owiniętym w folię pudełku po innej płycie głównej, bez kabli, akcesoriów, śrubek etc. oraz bez kartonowego stelaża bez co płyta główna latała sobie w pudełku góra - dół. Nie miałem ani chęci sprawdIx, czy wgl płyta działa. Napisałem do nich, że mają ją sobie zabrać oraz że żądam zwrotu pieniędzy. Nie odpisali dotychczas. Jeden wielki cyrk. Klient płaci nie małe pieniądze za towar, a ta pseudo firma oszczędza na folii bąbelkowej xD

6. joulukuuta 2025

NIE POLECAM i Uważajcie na REKLAMACJE

Kupiłem u nich Razer BlackShark V2 Pro i jest tam wada fabryczna – słuchawki pękają po krótkim użytkowaniu. Jest to problem opisywany na forach i powszechnie znany. Reklamuję bez naklejki, ponieważ się odkleiła.

Udają, że problem jest z mojej strony. Najlepsze, co powiedzą, to że nie ma naklejek, więc nie ma gwarancji, bo nie ma jak zidentyfikować produktu. Tyle że te słuchawki mają trzy proste sposoby na identyfikację, które nawet ja potrafię w domu wykonać, żeby potwierdzić, że są oryginalne.

Urząd Ochrony Praw Konsumenta staje po mojej stronie.

Radzę wam i wszystkim unikać [tego sklepu] z powodu moich doświadczeń, a także mojego kolegi, który swego czasu borykał się również z reklamacją po zakupie u nich najdroższego laptopa.

19. marraskuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

Brak zabezpieczenia pudelka

Z plusów szybka wysyłka i cena

Dużym minusem fakt pakowania. Na oryginalne pudełko naklejono etykietę i wysłano. Niestety odkurzacz jest na prezent, a pudełko będzie miało etykietę (lub zdarte po etykiecie) i dużo otarć i kopniaków po kurierach 💁‍♀️ wiem ze nie jest to super istotne ale można było chociaż streczem zabezpieczyć :(

4. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä OleOle!

Dzień dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl. Przeanalizujemy otrzymane informacje oraz wyjaśnimy wątpliwości związane z realizacją zamówienia w naszym sklepie.

Sklep na wysokim poziomie

Sklep na wysokim poziomie. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i na czas. Przystępne ceny co sprawia że sklep OleOle wyróżnia się z pośród innych sklepów. Pozdrawiam serdecznie i zachęcam wszystkich na zakupy w sklepie. Pozdrawiam serdecznie Grzegorz.

3. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Przesłano inny towar niż zamówiony

Przesłano inny towar niż zamówiony. Obsługa sklepu nie nawiązuje kontaktu, nie odpowiada nie przesyłane drogą mailową wiadomości i reklamacje. Urządzenia miało być prezentem, a okazało się, że nie mogę go wręczyć. Nie polecam

Vastaus yritykseltä OleOle!

Dzień Dobry, prosimy o wiadomość pod adres mailowy TrustpilotOpinie@oleole.pl Przeanalizujemy sprawę oraz wyjaśnimy wątpliwości co do procesu reklamacji w naszym sklepie.

Pozdrawiamy
OleOle!

Saanut 3/5 tähteä

Spodobal mi sie ekspres oraz kubek…

Spodobal mi sie ekspres oraz kubek termiczny, ale za to 2 szklanki otrzymałem stłuczone

Saanut 1/5 tähteä

Przedłużające się postępowanie w zakresie odbioru wadliwego towaru

Od dnia zakupu towaru, który okazał się wadliwy minęło 35 dni i mimo natychmiastowego zgłoszenia reklamacji (następny dzień po dostawie) nadal nie został on odebrany, a pieniądze nie zostały zwrócone. Osoby na infolinii są uprzejme i tu nie mam zastrzeżeń, jednak czas trwania całej procedury zwrotu jest nieuczciwy i zaskakujący - nie spodziewałem się że polski sklep może tak działać! Jestem cierpliwy, ale czuję, że granice zostały przekroczone. Jedyne gorzkie pocieszenie, że brak lodówki (faktycznie do poniedziałku będzie 33 dni) (bo wraz z dostawą zakupionej nastąpił odbiór starego sprzętu) wypadł w chłodnym okresie roku ;/

Pozdrawiamy
OleOle!

Super zmywarka kompaktowa

Zmywarka jest bardzo intuicyjna w obsłudze, świetnie zmywa, zero problemów. Na plus funkcja automatycznego otwierania drzwi po zmywaniu oraz uchwyty na kieliszki. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam każdemu, szczególnie jak się ma mało miejsca w kuchni. #opiniamotywowanapromocją

23. marraskuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin