Olafsgavebutik Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Stort udvalg af forskellige figurer. De sendte min bestilling meget hurtigt. Meget fair priser. Det bliver næppe sidste gang jeg bestiller der fra!

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk butik. Varorna är i perfekt skick och paketen packas och skickas snabbare än någon annan butik jag varit med om. Andra gången jag handlar här, första gången råkade en vara bli försenad av l... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alt i alt en kæmpe anbefalelsesværdig webshop! De har et kæmpe udvalg af Disney-ting. De sender en lille håndskreven personlig hilsen med, hvilken også bare lige gør det ekstra. Tingene er passet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig flot webshop med helt unikke ting som man ikke finder andre steder. Nemt at bestille og blev allerede sendt afsted med det samme. Bestilte en særlig julekugle tirsdag aften og modtog torsdag mo... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Keräilyliike
  2. Askarteluliike
  3. Koriste-esineet
  4. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Olafs Gavebutik er førende indenfor salg af Disney Merchandise, og Disney figurer fra blandt serierne Traditions by Jim Shore, Showcase, Britto, Sketchbook, samt halloween- og Disney julepynt. Vores formål er at tilbyde konkurrencedygtige priser, en gennemført og seriøs kundeservice, hvor vi er med og hjælper vores kunder hele vejen. Hos Olafs Gavebutik er vores motto "Hvor Magien Skabes", og den rette Disney magi skabes kun ved en gennemført god oplevelse. Det er det vi vil give vores kunder.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

69 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ej men altså

Ej men altså ! 🙂 Kan man blive mere glad , man åbner kassen og der ligger en personlig skrevet seddel .
Det er da virkelig sødt , ikke sidste gang jeg handler der

6. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Altid søde med god servies

De levere hurtigt og er altid meget søde og i mødekommende

10. lokakuuta 2024

Hej Anders

Tusind tak for at din flotte anmeldelse, det betyder meget for os. Det betyder rigtig meget at du er glad for at handle hos os, så tusind tusind tak

Fantastisk forretning

Fantastisk forretning, hurtig leveing, Fantastisk figur som beskrevet. Sød lille hilsen med i kassen. perfekt 10 stjerner!

29. syyskuuta 2024

Hej Casper :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget for os at du vil sende en anmeldelse vores vej.

Vi er glade for at høre, at du kunne lide figuren :)

Bedste Disney hilsner herfra :)

Det bliver ikke bedre!

Der er altid en fantastisk service herfra, varen bliver sendt afsted i en fart og jeg elsker de søde håndskrevne beskeder der bliver sendt med hver gang!
Tusind tak for det i gør!

29. syyskuuta 2024

Hej Sabrina :)

Tusind tak for din så søde besked og anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at du er glad for at handle hos os.

Rigtig dejlig dag

Magiske hilsner og varme knus

Saanut 5/5 tähteä

Altid super sød betjening og effektiv…

Altid super sød betjening og effektiv hjælp

6. lokakuuta 2024

Hej Conny

Tusind tak for din anmeldelse og tak for at du vil handle hos os igen. Vi sætter så stor pris på det og på du vil skrive en anmeldelse - TAK :)

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag

Rigtig god hjemmeside og hurtig levering

Rigtig god hjemmeside og hurtig levering

1. lokakuuta 2024

Hej Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse :) Det er vi så glade for. Vi er glade for du kan lide hjemmesiden. Det har jo været lidt under udvikling det sidste år. Så det er så dejligt at høre at du kan lide den. :)

Tusind tak og rigtig dejlig dag

Olafs Gavebutik :)

Saanut 5/5 tähteä

Olafsgavebutik har unikke og smukke…

Olafsgavebutik har unikke og smukke ting.
Mine bestilte ting kom hurtigt og pakket i fin stil med en lille og personlig håndskrevne hilsen.

En butik jeg til enhver tid vil handle i igen.

22. syyskuuta 2024

Hej Meikel

Tusind tusind tak for din flotte anmeldelse og fordi du gad tage dig tiden til at skrive den. Det er virkelig sødt af dig. Vi er rigtig glade for at du kan lide vores udvalg af Disney. :)

Meget hurtigt levering

Meget hurtigt levering, med god information hele vejen.
Sød lille håndskrevet personlig seddel vedlagt i kassen, rigtig sød lille gestus.

8. syyskuuta 2024

Hej Tine :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder så meget for os :)
Så dejligt du kunne lide hilsnen ;) Vi synes det er så hyggeligt :)

Tusind tak og rigtig dejlig dag

Varme Knus

Saanut 5/5 tähteä

På trods af at varen var udgået fik en rigtig god service og hurtig betjening.

9. syyskuuta 2024

Hej Dorte :)

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det var virkelig pænt af dig :)

Tusind tak.

Skide god serves

Skide god serves! Havde bestilt en Disney figur og fik straks en e-mail fra dem hvor i at de skrev at figuren havde fået en skade og ville straks bestille en nu selvom at figuren var ud gået, det synes jeg sgu er god serves

9. syyskuuta 2024

Hej Steen

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os. Vi håber figuren har vagt glæde. Vi tjekker altid vores figurer inden afsendelse og når vi modtager dem på lageret. Så vi ved de ikke er gået i stykker inden de bliver afsendt fra os af. :)

Tusind tak og en rigtig dejlig dag

Super service.
Meget hurtig levering og hyggelig hilsen.

3. syyskuuta 2024

Hej Bodil :)

Tusins tak for den flotte anmeldelse. Det betyder så meget for os, at vil tage jer tiden, så tusind tak.

Vi håber du blev glad for pakken :)

God medarbejdere

God medarbejdere

4. syyskuuta 2024

Hej Mille :)

Tusind tak for din flotte anmeldels. Det betyder så meget for os, så tusind tak :)

Vi håber du kunne lide pakken :)

De bedste hilsner og varme knus

Julepynt

Jeg bestilte nogle disney ophæng til juletræet. Alle pakket nænsomt og fint ind og vedlagt en personligt og håndskrevet besked. Hurtig levering efter bestilling.
Vil bestemt anbefale andre at handle der og vil helt sikkert selv købe flere ophæng!

5. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Anne :)

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os :) Vi håber dine juleophæng vil pynte flot til jul ;)

Bedste Disney hilsner og Varme knus

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig fin service og hurtig levering

Rigtig fin service og hurtig levering. Gaven vakte glæde.

3. syyskuuta 2024

Hej Maria :)

Hvor er det dejligt at høre :) Det gør os så glade :)

Tak for din anmeldelse, det betyder så meget for os.

Rigtig dejlig dag :)

Bedste Disney hilsner og varme knus

Fuld tilfredshed

God pris
Lille personlig hilsen

25. elokuuta 2024

Hej Jessie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder så meget for os. TAK :)

Rigtig dejlig dag.

Bedste Disney hilsner og varme knus Olafs Gavebutik

Super sted at handle

Nem bestilling, hurtig levering og så var den sødeste personlige besked sammen med pakken. Det kan kun kvitteres med 5 stjerner!

29. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Olafsgavebutik

Hej Karen :) Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os. Rigtig dejlig dag :)

Bedste Disney hilsner og varme knus

Saanut 5/5 tähteä

Og så hyggeligt med en håndskrevet hilsen i pakken, det er god kundeservice

30. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Olafsgavebutik

Hej Heidi :) Tusind tak for dine pæne anmeldelse :) Det betyder så meget for os. TAK

Bedste Disney hilsner herfra

Saanut 1/5 tähteä

Ingen løsning på problemet

Jeg bestilte en bambi figur på hjemmesiden. Desværre var Bambi grøn og ikke brun.
Efter at have skrevet til butikken, var svaret, at produktet var som det skulle være og farven var som forventet, fordi den er håndmalet.
Jeg tænker ikke der er mange der forbinder Disneys Bambi med at være grøn.
Eneste løsning butikken kunne komme med var at jeg kunne returnere den. I alt ville jeg skulle betale 100 kr i fragt (samlet for at få den tilsendt og for at sende den retur), så det vil ikke kunne svare sig.

Butikken bruger selv ordene "hvor magien skabes". Det er i den grad magi, når farver trylles om - men ikke noget der kan give mere end én stjerne.

28. heinäkuuta 2024

Hej Malene

Som tidligere skrevet til dig er vi virkelig kede af produktet ikke har levet op til dine forventninger.
Vi kan desværre ikke ændre farven på figuren. Det er den korrekte brune farve figuren har. Vi har tjekket figuren inden afsendelse og vi kan også se på det tilsendte billede, at farven er som den skal være fra producenten.
Som skrevet kan vi ikke sende en ny, da den vil være magen til i farven. Hvis vi kunne det, havde vi naturligvis sendt en ny figur til dig.
Vi har tilbudt dig at tage figuren retur. Vi havde naturligvis betalt for returfragten. Det eneste det krævede var, at figuren var i den originale emballage.
Men vi har ikke hørt fra dig før din anmeldelse her på trustpilot, så vi har kunne aftale nærmere i forhold til hvad du ønskede.

Vi beklager igen meget du ikke har været tilfreds med produktet Det er vigtig for os at vores kunder får en god oplevelse når de handler hos os.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin