Stort udvalg af forskellige figurer. De sendte min bestilling meget hurtigt. Meget fair priser. Det bliver næppe sidste gang jeg bestiller der fra!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fantastisk butik. Varorna är i perfekt skick och paketen packas och skickas snabbare än någon annan butik jag varit med om. Andra gången jag handlar här, första gången råkade en vara bli försenad av l... Näytä lisää
Alt i alt en kæmpe anbefalelsesværdig webshop! De har et kæmpe udvalg af Disney-ting. De sender en lille håndskreven personlig hilsen med, hvilken også bare lige gør det ekstra. Tingene er passet... Näytä lisää
Rigtig flot webshop med helt unikke ting som man ikke finder andre steder. Nemt at bestille og blev allerede sendt afsted med det samme. Bestilte en særlig julekugle tirsdag aften og modtog torsdag mo... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Olafs Gavebutik er førende indenfor salg af Disney Merchandise, og Disney figurer fra blandt serierne Traditions by Jim Shore, Showcase, Britto, Sketchbook, samt halloween- og Disney julepynt. Vores formål er at tilbyde konkurrencedygtige priser, en gennemført og seriøs kundeservice, hvor vi er med og hjælper vores kunder hele vejen. Hos Olafs Gavebutik er vores motto "Hvor Magien Skabes", og den rette Disney magi skabes kun ved en gennemført god oplevelse. Det er det vi vil give vores kunder.
Yhteystiedot
Birkevej 8, Jørlunde, 3550, Slangerup, Tanska
- +4560196319
- info@olafsgavebutik.dk
- olafsgavebutik.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Ej men altså
Ej men altså ! 🙂 Kan man blive mere glad , man åbner kassen og der ligger en personlig skrevet seddel .
Det er da virkelig sødt , ikke sidste gang jeg handler der
Altid gode varer og super imødekommende.
Altid søde med god servies
De levere hurtigt og er altid meget søde og i mødekommende

Fantastisk forretning
Fantastisk forretning, hurtig leveing, Fantastisk figur som beskrevet. Sød lille hilsen med i kassen. perfekt 10 stjerner!

Det bliver ikke bedre!
Der er altid en fantastisk service herfra, varen bliver sendt afsted i en fart og jeg elsker de søde håndskrevne beskeder der bliver sendt med hver gang!
Tusind tak for det i gør!

Vastaus yritykseltä Olafsgavebutik
Olafsgavebutik har unikke og smukke…
Olafsgavebutik har unikke og smukke ting.
Mine bestilte ting kom hurtigt og pakket i fin stil med en lille og personlig håndskrevne hilsen.
En butik jeg til enhver tid vil handle i igen.

Meget hurtigt levering
Meget hurtigt levering, med god information hele vejen.
Sød lille håndskrevet personlig seddel vedlagt i kassen, rigtig sød lille gestus.

Vastaus yritykseltä Olafsgavebutik
På trods af at varen var udgået fik en rigtig god service og hurtig betjening.

Skide god serves
Skide god serves! Havde bestilt en Disney figur og fik straks en e-mail fra dem hvor i at de skrev at figuren havde fået en skade og ville straks bestille en nu selvom at figuren var ud gået, det synes jeg sgu er god serves

Julepynt
Jeg bestilte nogle disney ophæng til juletræet. Alle pakket nænsomt og fint ind og vedlagt en personligt og håndskrevet besked. Hurtig levering efter bestilling.
Vil bestemt anbefale andre at handle der og vil helt sikkert selv købe flere ophæng!

Vastaus yritykseltä Olafsgavebutik
Rigtig fin service og hurtig levering
Rigtig fin service og hurtig levering. Gaven vakte glæde.

Super sted at handle
Nem bestilling, hurtig levering og så var den sødeste personlige besked sammen med pakken. Det kan kun kvitteres med 5 stjerner!

Vastaus yritykseltä Olafsgavebutik
Og så hyggeligt med en håndskrevet hilsen i pakken, det er god kundeservice

Ingen løsning på problemet
Jeg bestilte en bambi figur på hjemmesiden. Desværre var Bambi grøn og ikke brun.
Efter at have skrevet til butikken, var svaret, at produktet var som det skulle være og farven var som forventet, fordi den er håndmalet.
Jeg tænker ikke der er mange der forbinder Disneys Bambi med at være grøn.
Eneste løsning butikken kunne komme med var at jeg kunne returnere den. I alt ville jeg skulle betale 100 kr i fragt (samlet for at få den tilsendt og for at sende den retur), så det vil ikke kunne svare sig.
Butikken bruger selv ordene "hvor magien skabes". Det er i den grad magi, når farver trylles om - men ikke noget der kan give mere end én stjerne.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.