Okida Arvostelua 538

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Sånn utrolig god servise, hjelp og bistand på alle måter. Veiledning for meg hele tiden, på det jeg sto fast på, ang søknaden og signering. Beste banken, og som gir meg lån, og refinansiering av diver... Näytä lisää

Den gode opplevelsen vi hadde med vår kunderådgiver Safar Pirotee når det gjaldt vår behandling av boliglån, var enestående. Han er ærlig, hjelpsom, positiv og gjorde alt han kunne for å hjelpe oss. O... Näytä lisää

Er veldig fornøyd med den service og oppfølging jeg har fått. Det som virket som umulig hos alle andre ble mulig. Hjelpen Atta Sivarajah har bidratt med i en vanskelig sak er terningkast seks.... Näytä lisää

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Okida. Før jeg kom i kontakt med dem, hadde jeg fått avslag fra flere banker, og situasjonen føltes vanskelig. Men så fikk jeg hjelp av Abilas, og det gjo... Näytä lisää

Vi er en reddende engel i en jungel av kvelende forbrukslån. Okida gjør det mulig å redusere folks låne- og kreditt-kostnader – nærmere bestemt utgifter til renter og avdrag i forbindelse med nedbetaling av dyre forbrukslån. I samarbeid med et utvalg banker, tilbyr vi deg en billigere lånehverdag, og hjelper deg til en ny økonomisk start.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Meget fornøyd

Meget fornøyd! Aldri opplevd en så behjelpelig, tilgjengelig og serviceminded hjelper innen privat økonomi noen gang. Anbfaler varm Christoffer og Okida til alke rundt meg!!

10. lokakuuta 2024

God kundeservice

Veldig kjapp, å fin service. Saksbehandler(Maria Fiskaa) var veldig hyggelig, og konkret. En person som har forstått hvor viktig god service mot kunder er. Uten at det på noen måte virker påtatt. Hun forklarte på en lett forståelig måte, de spørsmål jeg stilte.😊

8. marraskuuta 2024

Rask behandling

Rask behandling, utrolig trivelig saksbehandler ( Maria ) Imøtekommende og behagelig dame 💕 Kommunikasjon er upåklagelig. Flott og ryddig bank som jeg virkelig anbefaler andre og kontakte når nøden melder sin ankomst 💕 Tusen Takk for veldig god hjelp 💕

7. marraskuuta 2024

Forstår ikke hva som er så bra

Forstår ikke hva som er så bra. At de kan få ned utgiftene pr mnd kan jo alle få til visst banken sitter igjen med mer en 100% på 20 år. Nei de greier kun å hjelpe de som har masse verdier. Det er ikke hjelp å skulle betal 500 000 i renter på et lån på 400 000,- over 20 år. Visst ikke de greier bedre er det like greit å si at dere ikke kan hjelpe.

27. elokuuta 2024

Beste rådgiver

Vi fikk hjelp når vi vær i så vanskelig okønomisk situasjon som vi trødde at omgjen vil hjelpe oss. Maria er den beste rådgiver vi har hatt❤️❤️. Måten hun snakte med oss gjennom hele veien og det at vi kunne spørre om alt når som helt gjør til at vi klarte å snakke om den vanskelig situasjon . Vi finner ikke ord for å beskrive hvor hjelposm Maria er . Fra første telefonsamtale vi viste at hun kommer til å gjøre absolutt alt for å hjelpe oss.

25. maaliskuuta 2024

Sigmund hjalp oss igjennom en vanskelig…

Sigmund hjalp oss igjennom en vanskelig økonomisk situasjon.

Okiad møter deg på mail og telefon, med profesjon og hyggelige konsulenter
Ikke vent hvis du har økonomiske problemer, kontakt dem så fort du kan.
Vi har god økonomi nå👍

14. maaliskuuta 2024

Hadde fantastisk god hjelp fra…

Hadde fantastisk god hjelp fra Christoffer Berge i okida. Heilt utrulig effektiv, veldig god kontakt med kunde og alltid tilgjengelig..Bare sååå fornøyd med all hjelp fra han. Skulle gitt han 10 stjerner.Så anbefaler denne mannen i okida

8. helmikuuta 2024

Beste rådgiver jeg har hatt kontakt med

Hun
Det er ikke like lett å finne det jeg leter etter, men Maria, hjalp meg trinn for trinn på bankens nettsider. hadde hun ikke gjort det, vet jeg ikke om jeg har fått igjennom denne søknaden. så hun skulle ha hatt en Bukket røde roser fra meg. å en takk til banken som samarbeidet for å få løsningen.

29. tammikuuta 2024

Bravo til Maria Fiskå i Okida .

Vil på det sterkeste anbefale Okida og Instabank til alle som ikke får sine låne søknader innvilget fra vanlige banker . Maria Fiskå i Okida er en kunnskapsrik saksbehandler som vil hjelpe deg til å realisere din drøm .

25. tammikuuta 2024

Tusen takk Lars Standal Sørnes

Tusen takk Lars Standal Sørnes !
Meget godt fornøyd!.. Rask og ekspeditt og hyggelig, profesjonell behandling, med et utmerket resultat. Du var hyggelig på telefon. Rask og god behandling av søknad. Ringte presis når vi hadde avtaletid. Det har jeg ikke opplevd før. Oppsummert en av de beste kundeopplevelsene jeg har hatt absolutt anbefales .

20. joulukuuta 2023

Takk for hjelpen!

Vi fikk suveren hjelp av Sigmund til å finne en god løsning på en vanskelig og fastlåst situasjon. At løsningen kom like før jul gjør at vi nå kan gå inn i julen med en stor bekymring mindre 😊

23. joulukuuta 2023

BEST PÅ TEST.

BEST PÅ TEST.

Ambefales med det sterkeste. Må nevne LARS STANDAL SØRNES som rådgiver og ikke minst hjelpsom med info og oppdatering.

Bra jobb +++

5. joulukuuta 2023