Okida Arvostelua 538

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Sånn utrolig god servise, hjelp og bistand på alle måter. Veiledning for meg hele tiden, på det jeg sto fast på, ang søknaden og signering. Beste banken, og som gir meg lån, og refinansiering av diver... Näytä lisää

Den gode opplevelsen vi hadde med vår kunderådgiver Safar Pirotee når det gjaldt vår behandling av boliglån, var enestående. Han er ærlig, hjelpsom, positiv og gjorde alt han kunne for å hjelpe oss. O... Näytä lisää

Er veldig fornøyd med den service og oppfølging jeg har fått. Det som virket som umulig hos alle andre ble mulig. Hjelpen Atta Sivarajah har bidratt med i en vanskelig sak er terningkast seks.... Näytä lisää

Jeg er veldig fornøyd med samarbeidet med Okida. Før jeg kom i kontakt med dem, hadde jeg fått avslag fra flere banker, og situasjonen føltes vanskelig. Men så fikk jeg hjelp av Abilas, og det gjo... Näytä lisää

Vi er en reddende engel i en jungel av kvelende forbrukslån. Okida gjør det mulig å redusere folks låne- og kreditt-kostnader – nærmere bestemt utgifter til renter og avdrag i forbindelse med nedbetaling av dyre forbrukslån. I samarbeid med et utvalg banker, tilbyr vi deg en billigere lånehverdag, og hjelper deg til en ny økonomisk start.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Topp anbefaling

Stor takk til Martin i Okida for proff jobb ifm. med finansiering med sikkerhet i bolig. Han jobber virkelig for kunden og for å finne en god løsning. Tydelig og aktiv gjennomført prosess. Er veldig fornøyd med resultatet.

30. joulukuuta 2022

Kom i kontakt med Martin i Okida

Kom i kontakt med Martin i Okida, når min sønn sto i fare for å miste huset sitt. Med avlsag i flere banker, googlet vi og fant Okida via Trustpilot. Jeg har som arbeidsgiver hjulpet mange ansatte gjennom årene, som har kommet i økonomisk uføre og har banket på mange bank-dører. Ingen har møtt oss på en slik måte som Martin i Okida har!! Svært forståelsesfull, løsningsorienter, fokusert og grundig. Og holdt oss løpende orientert. Saken ble løst superraskt. Min sønn fikk lån, via Okida, fra en av de bankene som først sa nei. Til mye bedre betingelser enn de kom med første gang! Imponert! Ikke nøl med å ta kontakt med Okida om du trenger hjelp. De er skikkelig gode i jobben sin.

29. joulukuuta 2022

Anbefaler

Hjelpen vi fikk av Martin Boga i Okida gjorde det mulig for oss å kjøpe vår første bolig. Han var alltid tilgjengelig da vi hadde behov for det og svarte godt på alle spørsmål. Han hjalp oss å finne den beste løsningen for vår økonomiske situasjon. Takk for hjelpen!

28. joulukuuta 2022

For en fantastisk partner !!!!

Det var særs utfordrende og belastende å stå i prosessen etter første kontakt med Atta i Okida.
En styrke hos Atta i Okida, var hans evne til ikke å gi opp når det som mørkest ut og samtidig beholde roen og troen på at det skulle løse seg over 5 måneder fra første kontakt. Det er en vanskelig prosess å stå i når du har både hus- og tilleggsgjeld, da hjelper det med en særdeles positiv og person med integritet og en som holder det han lover på veien. Takk til Atta for en fantastisk jobb. Takk til Kraft Bank som løste refinansieringen sammen med Okida. Anbefaler begge. T.

15. joulukuuta 2022

Anbefaler Okida på det sterkeste

Jeg var nødt å hjelpe foreldrene mine bli kvitt inkassosaker siden de hadde begrenset norskkunnskap. Selv for en med lite kunnskap om inkasso, lån osv. var Ben fra Okida meget hjelpsom og forklarte alt på en forståelig måte. Prosessen gikk raskt for seg og vi kom frem til en løsning i lag. Hvis du fremdeles er i tvil om du skal ta kontakt med Okida, vil jeg absolutt ta kontakt med en eneste gang siden tid er avgjørende.

Til Ben: Tusen takk for hjelpen, vi setter utrolig stor pris på det. Håper du fortsetter og hjelper andre som er i lignende situasjon!

19. joulukuuta 2022

Tusen takk okida.

Tusen takk okida.
Takker Sebastian med hyggelige samtaler og godt samarbeid.
Riktig god jul og godt nyttår til alle okidas sine flinke rådgiverne 🍾🍾🍾

24. lokakuuta 2022

Fantastisk service

Vil rette en stor takk til Sebastian som har fulgt oss hele veien. Raske svar og gode løsninger, man blir godt ivaretatt her. Kan absolutt anbefales videre.

19. joulukuuta 2022

Applaus for Okida!

Vil takke okida for all hjelp jeg har fått av dem! Nå er økonomien min mye bedre enn den var før :) Vil spesielt takke min rådgiver Kanayo for en profesjonell og ryddig mann skal man lete lenge etter! Han forklarer alt så enkelt så det er ikke noe rom for misforståelse, servicen er utrolig bra og man får svar på alt man lurer på nesten umiddelbart. Igjen, takk okida for all hjelp i den vanskelige tiden 😊

30. marraskuuta 2022

For en service

For en service.
For en flott, behagelig, forståelsesfull kundeveileder Henrik Husby
Et godt samarbeid. Anbefales på det varmeste.

4. joulukuuta 2022

Veldig fornøyd

Vil rette en stor takk til Martin i Okida for suveren jobb ifm med refinansiering. Han jobber virkelig for kunden og for å finne en god løsning. Tydelig, behagelig og proff gjennomført prosess. God oppfølging underveis og etterpå. Er veldig fornøyd med resultatet. Tusen takk Martin.

29. marraskuuta 2022

Martin i Okida ga meg livet mitt…

Martin i Okida ga meg livet mitt tilbake. Joda, det kostet, men av alle mulige veivalg så var Okida det beste.

Så Martin da, for en mann! Holdt meg oppdatert gjennom hele prosessen, hyggelig, løsningsorientert og ikke minst på lag med kunden.

23. marraskuuta 2022

Meget fornøyd!

Hyggelige, forståelsesfulle og hjelpsomme. Ble godt tatt vare på og god oppfølging. Anbefaler på det sterkeste å ta kontakt om endene ikke møtes! ☺️

20. marraskuuta 2022

Etter å ha fått avslag hos ca.40 banker…

Etter å ha fått avslag hos ca.40 banker tok en kontakt med Okida og Atta.
Nærmere tryllekunstner som Atta skal du lete lenge etter.
Fikk ett tilnærmet nytt liv etter noen uker og blodtrykket sank betraktelig.
Så; har du trøbbel med økonomien og vil ut av det,tar du kontakt med Okida og Atta 😁

Dyktig kundeveileder

Kunderådgiveren Kanayo var dyktig. Han ga god veiledning under hele låneprosessen.
Kommuniserte meget bra underveis, enten pr. Telefon eller mail.