2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

STYR UNNA!!!

Bestillte varer 18 januar, bestillte bl.annt tannkrem, med beskjed om at det kunne ta 2-3 uker før varene kom. Helt greit. Etter 4 uker sendte jeg mail og fikk svar om at uken etter skulle det komme varer og at jeg skulle få tilsendt da. Gikk nok en måned til, altså nærmere 8 uker. Sendt flere mailer, ingen svar. 9 april ga jeg beskjed om at skulle ha pengene mine tilbake. Plutselig 3-4 dager senere får jeg beskjed om at pakken er sendt i posten. Dette er helt latterlig, STYR UNNA!!!

10. huhtikuuta 2026

Elendig

Elendig! Totalt useriøst. Finnes de? Har bestilt for over en måned siden, ingenting har kommet, Klarna ville ha betalt - måtte si fra. Har sendt flere mailer til kontaktmail som etterspør hva som skjer - INGEN svar å få. STYR UNNA!!!!

6. huhtikuuta 2026

Jeg bestillte varer for 3 måneder…

Jeg bestillte varer for 3 måneder siden..jeg prøver å få kontakt med selskapet men de svarer meg ikke. Jeg har skrevet at jeg avbestiller flere ganger men får ingen respons. Prøver å finne nummer til selskapet som eies av : Ledelse
Daglig leder: Annette Holst Rusten
Styrets leder: Elisabeth Holst Nyström
Men de tar ikke telefonen.
Nå har de plutselig sendt varen- som jeg ikke ønsker - og har kansellert flere ganger.

Absolutt den verste nettbutikk i historien!

18. helmikuuta 2026

Ohupps .. her trengs det skjerpings!

Bestilte varer 7.januar. Ikke hørt noe etter 3 uker annet enn å få faktura. Jeg sender epost og etterlyser. Ringer daglig leder, ikke svar. Sender sms, ikke svar. Etter ei uke får jeg svar at varer er forsinket fra leverandør og ikke kommet på lager til dem enda. Jeg tilbys kompensasjon på noen% i rabatt hvis jeg står i ordren. Dette er rett og slett for dårlig. 1. sende faktura og forvente betaling FØR varene i det hele tatt er kommet til butikken. 2. ingen info underveis om varene/bestillingen. 3. Det gikk 1 uke før jeg fikk svar på min henvendelse (epost). 4. De har ingen telefon oppgitt på nettsiden, slik at det er "umulig" å få tak i noen, foruten epost med dårlig responstid. Jeg kansellerte hele ordren, og gir bedriften èn stjerne opp fra 1 til 2, pga melding fra daglig leder om at de legger seg flat, og beklager dårig oppfølging. Det var da noe!

4. helmikuuta 2026

Misfornøyd

Bestilte masse tannkrem, gikk en måned før jeg begynte å etterspørre varene. Gikk ytterligere to uker og flere mailer fra min side uten å høre noe. Skrev da en negativ anmeldelse, fikk etter dette svar og mottok varene mine. Fikk også noen gode sjokolader og en tungeskrape som plaster på såret.

18. elokuuta 2025

Bra produkter dårlig kundeservice

Veldig mye bra produkter ,dessverre altfor dårlig kundeservice og du må forvente å gå i uvisshet mtp preorders . De svarer sjeldent på mail og følger heller ikke opp det de sier de skal gjøre . Blir nok siste gang jeg handler derfra dessverre.

30. heinäkuuta 2025

Svindel

Hei, jeg bestilte 5 varer og fikk kun 2 utlevert. Kundeservice svarer på henvendelser men kun for å vinne tid, ikke for å hjelpe . Veldig utspekulert svindel

15. tammikuuta 2025

Anbefales!

Godt utvalg av produkter som ikke er å få tak i ellers! Rask leveringstid, og super kundeservice :) Eneste som kunne vært bedre er at mange av produktene ofte er solgt ut.

14. maaliskuuta 2024

Bra produkter, lang leveringstid

Har veldig mange gode produkter, men utrolig lang leveringstid på noen av de. En bestilling brukte de to uker på å sende, uten at det stod noe om denne leveringstiden på nettsiden eller at jeg fikk en epost om at det kom til å ta tid.

20. maaliskuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili