1. Lelu- ja pelivalmistaja

Yrityksen kirjoittama

OfficialTCG. Dé webshop voor al jouw TCG producten!

4,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Fijne winkel

Fijne winkel, goedkoop en aardig.

Mijn order had een kleine vertraging van slechts 2 dagen omdat er een probleem was met hun afhandel systeem. toen de het weer deed had ik mijn bestelling binnen een dag ofzo binnen en ik kreeg een kortingsbon, en een gratis graded pokemon kaart die bijna meer waard was dan mijn bestelling voor die kleine vertraging. :)

17. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Opletten met “mystery” producten

SItuatieschets:

Op woensdag 03/05/2023 deed ik mijn allereerste bestelling (#1029) via jullie webshop, ik kende jullie via een follow op mijn instagramaccount. Ik bestelde toen het product dat zogezegd toen in promotie was: “Scarlet/Violet ETB + 1 mystery graded kaart”, deze mystery kaart zou een waarde hebben tussen 25 euro en +100 euro. (De graded kaarten die jullie op de webshop aanbieden hebben allemaal een minimale waarde van 34,99 euro.)
Daarbij lieten jullie mij op dezelfde dag nog weten dat alle 22 boxen al ingepakt waren om het natuurlijk “mystey” te houden.

Een paar dagen later (zaterdag 06/05) werd een nieuwe post op instagram gezet: een volledige set (+- 10 kaarten) met eeveelutions (allemaal een waarde van min. 80 euro) uit de set evoling skies waarbij stond dat deze ook in de mystery graded kaart promotie zouden toegevoegd worden.
Vreemd, want er is nog steeds sprake van “22 boxen” en die zouden reeds ingepakt moeten geweest zijn. Daarom vroeg ik ook diezelfde dag via instagram of die eeveelutions al verpakt waren…

Wel, toen werd er me ineens verteld dat een gedeelte al verpakt was, maar een groot deel moest nog verpakt worden! Bovendien, werd me gezegd dat de kans nu groter zou worden bij bestelling van meedere mystery graded kaarten.

Hierop antwoordde ik dat ik mijn bestelling reeds geplaats had, dus ik wist dat ik geen kans maakte op die eeveelutions. Ik vroeg toen via instagram dat ik niet snapte waarom er nog steeds stond dat er nog 22 beschikbaar waren. Hierop kreeg ik het antwoord dat de foto waar “nog 22 beschikbaar” op staat, steeds hergebruikt wordt en dat het er “onderhand” geen 22 meer waren. Dit loopt helemaal in tegenstrijd met wat er me oorspronkelijk verteld geweest was.

Hierdoor wou ik mijn zogenaamde kans vergroten, en daarom bestelde ik op maandag 08/05 nog een bestelling (#1038) met 2 mystery graded kaarten. Er kon vanaf toen ook niet meer dan 10 boxen (= niet meer dan 10 mystery kaarten) meer besteld worden, dus ik dacht dat de kans toen zo goed als gegarandeed was op een goeie kaart door die extra toevoeging van die eeveelutionskaarten.
Hierbij keek ik toen ook naar de toen aangeboden CGC kaarten op uw webshop met o.a. Fearow delta species en Arceus uit 2009, allebei nog maar 1 exemplaar beschikbaar en allebei aangeboden voor 34,99 euro. De dag nadien 09/05 (op de dag dat mijn pakket overgemaakt werd aan de bezorg dienst) waren deze opmerklijk genoeg ineens “uitverkocht”…

Ondertussen had ik op maandag 08/05dag had ik mijn eerste bestelling ontvangen, hierbij kreeg ik als mystery kaart een gegraded kaart van Blastoise Celebrations met als cijfer 9 (marktwaarde = 35 euro). Toen dacht ik dat het gewoon pech was.

Maar op dondagdag 11/05 kwam mijn tweede bestelling toe: Het was exact wat ik verwacht had: de kaarten fearow delta species en Arceus 2009 kwamen uit mijn bestelling, maar dit keer anders ingepakt dan de eerste kaart die ik besteld had (ineens andere inpakmethode gehanteerd?) …
Dit leek me teveel toeval, dus ik nam terug contact met jullie op via instagram.
Hierbij kreeg ik geen duidelijke antwoorden en werd me verteld dat ik het dan maar via mail moest doen. Dus bij deze.

Mijn standpunt:

Door jullie valse posts en boodschappen via instagram waarbij jullie telkens vertelden dat de kaarten zogezegd reeds ingepakt waren op voorhand, dat er +- 10 eveelutions in de mystery graded kaarten zouden bijkomen en dat de kansen nu enkel maar vergroot werden als je een grotere bestelling deed… heb ik een 2de bestelling geplaatst bij jullie. Hierbij kreeg ik exact die 2 kaarten (fearow & arceus) met de minimale waarde die op de dag waarop ik mijn bestelling plaatste nog in de webshop als gewone gegraded kaart stonden (elk t.w.v. 34,99 euro), terwijl op de dag van verzending deze ineens inde webshop als “uitverkocht” stonden. DIt klopt gewoon niet.

Het concept dat de boxen “mystery” zouden zijn, is héél onwaarschijnlijk. De kaarten zijn niet op voorhand ingepakt (zie situatieschets) + het feit dat er constant sprake was van 22 boxen en waarbij een paar dagen later er zogezegd nog eens +- 10 eeveelutions kaarten zouden aan toegevoegd worden klopt niet.
Plus, toen ik een tweede bestelling van 2 boxen gedaan heb en waarbij een bestelling met meer dan 10 mystery graded kaarten al niet meer mogelijk was, dacht ik dat door die toevoeging van die eevelutions ik een gegarandeerd goeie kaart zou krijgen. Niet dus. In tegendeel: het waren 2 kaarten die paar dagen voordien nog gewoon de in de webshop te verkrijgen waren.

7. toukokuuta 2023
OfficialTCG-logo

Vastaus yritykseltä OfficialTCG

Beste Wout,

Het spijt ons dat u niet tevreden bent. Wij hebben uitgebreid contact met u gehad waarin wij hebben aangegeven meerdere graded kaarten te hebben, maar dat alle kaarten een unieke code hebben. Bij de mysterybundel, waar u het over heeft, is echter alleen de garantie gegeven dat de graded kaart minimaal €25 waard zou zijn. Deze garantie zijn wij ook nagekomen. Wij snappen u teleurstelling dat niet de graded kaart van €80+ in uw mysterybundel zat. Echter denken wij dat u zeker blij mag zijn met de twee graded kaarten die allebei een ruime meerwaarde dan €25 hebben.

Wij vinden het jammer dat u uiteindelijk alsnog zo’n review achter moet laten na het contact wat wij al hebben gehad.

Groet,
Team van OfficialTCG

Acryl BB case

Acryl BB case

3 acryl cases voor mijn BB gekocht en deze waren perfect ingepakt. Geen kans op schade. Ik ben er zeer tevreden mee!

29. huhtikuuta 2023

Crown zenith box

Echt heel goede service, ook goed verpakt en was snel in huis!
Heb de box meteen geopend, heb de duurste kaart uit de set gepackt echt een aanrader!

15. helmikuuta 2023

Goede service, snelle verzending

Ik ben erg tevreden over hun service. Alle boxen zijn netjes individueel ingepakt met bubbeltjesplastic en een snelle verzending. Top!👍

11. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin