Banner for Office Goods Online

Office Goods Online Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Super ding! En dan doe ik met het woord “ding” dit mooie product tekort. Snelle levering, laat ik daar mee beginnen. Op paas-zondagavond via social media (insta algoritme) ontdekt en direct ent... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanuit mijn professie als interieur architect heb gekozen voor 2 extra schermen om gemakkelijk op locatie, vaak 1 op 1, te kunnen presenteren. Ben ik in mijn kantoor, dan gebruik ik sowieso beid... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb onlangs de portable monitor Alpha Pro 15.6 inch aangeschaft. Door deze uitbreiding (van 1 naar 3 schermen) maakt het voor mij heerlijk en gemakkelijker om thuis te werken. Omdat ik geen mogelijkhe... Näytä lisää

1. Toimistotarvikkeiden tukkumyymälä
  2. ja myös
  3. Elektroniikkatarvikkeet tukkumyynti

Yrityksen kirjoittama

Your best work doesn't always happen at one desk. We know. OGO builds premium portable monitors for professionals who work where their day takes them

Erinomainen

Kaikki arvostelut

208 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedankt

Het is heel makkelijk om een bestelling te plaatsen.
De levering was perfect en super snel.

19. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bedrijf was vlot in reacties op vragen

Bedrijf was vlot in reacties op vragen. Verzending ging erg snel en ik waardeer de kwaliteit en prijs van de spullen. Kan er niet minder van maken. Top voor onderweg maar ook gewoon thuis. Grt davy

22. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Het product voldoet 100% aan mijn wensen. Vooral fijn dat er een extra standaardje bij zit zodat je 1 scherm papart kunt gebruiken. Dat is ook handig als miojn parter een keer een extra scherm nodig heeft.

18. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Schakelen tussen programma's en spreads is nu verleden tijd.

Ik heb heel wisselend werk en daarvoor moet ik continu wisselen van tab of programma. Dit kost veel tijd. Met 3 schermen hoeft dit niet meer en kan ik eindelijk efficient werken. Ik moest bij het installeren even pielen met de scherm resoluties (ligt aan mij), zodra ik ontdekte dat dit heel simpel is, kon ik heerlijk aan de slag en is het schakelen tussen programma's nu verleden tijd.

16. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Solide en kwaliteitsvol

Alpha Pro 15.6Inch. De bestelling en levering waren vlekkeloos. Het product is zéér mooi afgewerkt, kwaliteitsvol en solide. De aansluiting op mijn Windows11-laptop om beide schermen te laten werken was voor mij (dummy) niet evident. Eén scherm, geen probleem maar het tweede kreeg ik niet aan de praat ondanks de handleiding met de USB-C, USB-A en HDMI-kabels. Misschien zou een achteraanzicht van de schermen met aanduiding van de mogelijke aansluitingen duidelijker zijn. Het YouTube filmpje (Mac) bracht ook geen soelaas aangezien dit over het model 14Inch ging en niet voor Windows. Na een telefoontje met OfficeGoodsOnline kwam er gelukkig wel een oplossing. USB-C/USB-C in de schermpoort type C1 (blauw) en de HDMI/USB-C in de schermpoort USB-C met DP (oranje). De nodige kopzorgen zijn voorbij en daarbij "Eind goed, al goed". Hiermee dus ook hun telefonische helpdesk getest en goed bevonden. Bedankt voor de service.

30. marraskuuta 2025

Wat een fantastische schermen

Wat een fantastische schermen. Echt Plug&Play. Alleen even de beeldschermen moeten instellen (welke rechts en links is) maar dat gaat zeer eenvoudig.
Gedoe met kleine scherm op een laptop en 2 laptops naast elkaar is voorbij; kan nu heel efficient vanaf 1 laptop werken.

3. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goed, degelijk product van een betrouwbare leverancier

Als eerste gewoon een heel goed, degelijk product. 2 goede schermen met handige opties om ze in verschillende standen te gebruiken.

Omdat ik de twee schermen afzonderlijk van elkaar wilde gebruiken en daarvoor een tweede kunststof steun wilde gebruiken, een verzoek bij de klantenservice ingediend of ik deze los kon bestellen. Deze werd kosteloos opgestuurd. Top service!

1. joulukuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin