Super ding! En dan doe ik met het woord “ding” dit mooie product tekort. Snelle levering, laat ik daar mee beginnen. Op paas-zondagavond via social media (insta algoritme) ontdekt en direct ent... Näytä lisää

Vanuit mijn professie als interieur architect heb gekozen voor 2 extra schermen om gemakkelijk op locatie, vaak 1 op 1, te kunnen presenteren. Ben ik in mijn kantoor, dan gebruik ik sowieso beid... Näytä lisää
Ik heb heel wisselend werk en daarvoor moet ik continu wisselen van tab of programma. Dit kost veel tijd. Met 3 schermen hoeft dit niet meer en kan ik eindelijk efficient werken. Ik moest bij het inst... Näytä lisää
Heb onlangs de portable monitor Alpha Pro 15.6 inch aangeschaft. Door deze uitbreiding (van 1 naar 3 schermen) maakt het voor mij heerlijk en gemakkelijker om thuis te werken. Omdat ik geen mogelijkhe... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Your best work doesn't always happen at one desk. We know. OGO builds premium portable monitors for professionals who work where their day takes them
Wester Boekelweg, 23, 1718 MJ, Hoogwoud, Hollanti
- 085-799 0209
- klantenservice@officegoodsonline.com
- officegoodsonline.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Verkeerde aankoop, via retour ander aangeschaft
Het eerste product dat ik kocht (vision mzte 15,6) kon ik niet aan de praat krijgen , zelf met de support van ogo.
Product teruggestuurd en op aanraden van ogo een anderproduct , dual pro 15,6, aangeschaft via een retourcoupon
Dit product werkt prima
Snel en nette spullen
Snelle levering en goed product
Snelle levering en goed product. Makkelijk in gebruik!
Snelle service / levering.
Snelle service / levering.
Door het comfortabeler te kunnen werken, de stress en gesakker te kunnen verminderen, kan mijn dag niet meer stuk.
Dank u wel om mij die mogelijkheid te hebben aangeboden. 👍
Snel binnen gehad
Snel binnen gehad, helaas het was te groot voor mij, retour gestuurd netje geld terug gekregen
Prima producten en snelle levering
Goede producten tegen goede prijzen, snelle levering, duidelijke beschrijving. Gewoon top.
Super mooi scherm besteld
Super mooi scherm besteld. Voldoet aan de verwachtingen. Mail correspondentie snel en positief antwoord op.
Fijn
Aanrader voor wie plaatsonafhankelijk met meerdere beeldschermen wil werken.
Snelle, ongecompliceerde levering van de VisionMate 15,6inch. Installatie makkelijk. Kwaliteit voelt solide aan. Staat goed stabiel.
Gaan we heel veel plezier van hebben. Overal werken met genoeg schermen/ monitoren!
bezorgdienst en kwaliteit
Heel vlotte betaling en levering. Product komt volledig overeen met de beschrijving op de website. Makkelijke aansluiting.
Kwaliteit, snelheid en goed in gebruik
Kwaliteit is zeer hoog en alles netjes verpakt en op tijd geleverd. Alles werkt fantastisch. Ga zo door officegoodsonline. 👍🏻
Correcte communicatie over de reden van…
Correcte communicatie over de reden van vertraging verzending. Op zich was het pakket nog snel geleverd. Correct en stevig verpakt. Kwaliteit van het product is TOP
prima service!
Een degelijk product en snel verstuurd
Product snel verstuurd en volledig naar wens. Simpel aan te sluiten en direct een volledige werkplek.
Top schermen
Top schermen! Makkelijk aan te sluiten & makkelijk en compact op de bergen!
Ik ben fan!
De schermen waren snel en goed…
De schermen waren snel en goed geleverd. Heel handig, die extra schermen! Heb wat moeten zoeken om het op de juiste manier te kunnen instellen, maar nu werkt het perfect 👌
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Zeer snelle levering, product is goed verpakt en handleiding was zeer duidelijk.