De mosselen waren niet lekker…
De mosselen waren niet lekker waarschijnlijk hangcultuur maar dat niet gezegd hadden ze wel gedaan had ik ze niet gekocht.
Ik heb een mail gestuurd en zelfs daar word niet op gereageerd. Heeft me wel 40 euro gekost.
Aquamossel-Triton, gevestigd in het Zeeuwse Yerseke, het centrum van de schaal- en schelpdierenindustrie, is een toonaangevende totaalleverancier van mosselen, oesters, schaal- en schelpdieren. Met eigen mosselkwekerijen beheert het bedrijf maar liefst een derde van de totale jaarlijkse mosseloogst in Nederland. Op ruim tweeduizend hectare, verspreid over meerdere percelen, wordt dagelijks verse en kwalitatief hoogwaardige mosselen geoogst en geleverd. Deze spreiding zorgt ervoor dat Aquamossel-Triton het hele jaar door in staat is om haar klanten te voorzien van verse producten. Maar Aquamossel-Triton doet meer dan alleen mosselen. Het bedrijf beschikt over een uniek ‘Wellness Resort’ voor oesters, kokkels, kreeften en krabben. In twintig speciale bassins worden deze schaal- en schelpdieren in vers zeewater zorgvuldig gespoeld en gereinigd. Dankzij het gebruik van water dat rechtstreeks uit de Oosterschelde komt, blijven de dieren in topconditie, alsof ze in hun natuurlijke habitat leven. Hierdoor kunnen ook producten van over de hele wereld, zoals de Umami oesters en handgedoken coquilles, op hun best geleverd worden.
Korringaweg, 53, 4401 NV, Yerseke, Hollanti
Positief : Umami oesters perfect. Minder waren de "goudmerk" mosselen. Niet qua grootte, maar gebrek aan finesse qua smaak. Tegenvaller!!
Prima kwaliteit oesters, en perfect verpakt en bezorgd
Al meerdere keren hier besteld. Uitstekende producten, ruime keuze en redelijke prijzen.
Er werd contact opgenomen over de levertijd en een andere levertijd geadviseerd om zo de optimale versheid en kwaliteit van de bestelde oesters te garanderen.
Heerlijk verse oesters. In begin was er wat verwarring over de levering naar Belgie, maar het was er ruim op tijd. We gaan dit vaker doen.
Geen levering ontvangen
Zelf moeten vragen wat er mis was
Zelf actie moeten ondernemen om terugbetaling te bewerkstelligen
Alles conform afspraak bestelling, le vering en een uitstekende kwaliteit
Haal hier al jaren. Heb het hele assortiment al in mik gestopt. De Umami oesters zijn onwerkelijk goed.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.