Dyre regninger, overbehandling (jeg stoppede inden), svært ved at finde ud af hvilken tand der var problemer med (den ene var rodbehandlet, så hvor svært kan det være.) Fine tænder til at starte med m... Näytä lisää
Virkelig gode til at skabe en behagelig atmosfære så man nærmest glemmer skrækken. Fagligt dygtig og meget empatisk behandling og de har ikke travlt med at skifte noget ud som fungerer!! - derfor ove... Näytä lisää
Ved start af konsultation hos Per Johansen blev jeg ikke spurgt, om der havde været problemer med tænderne siden sidst. Start af undersøgelse/behandling sker uden den store forklaring.
Min mand og jeg får en fin og god behandling af en dygtig tandlæge. Personalet altid smilende, søde og venlige, der er en rigtig god stemning på klinikken. Ofte synger tandlægen til arbejdet, og vi få... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi kombinere høj faglig kvalitet og information med moderne og velafprøvede behandlingsprincipper. Vores værdier er: Højt fagligt niveau, professionalisme, troværdighed, åbenhed og et sundt arbejdsmiljø. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare tænderne sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål: Tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige – velafprøvede – behandlingsprincipper! Der er handicapvenlig adgang til klinikken.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
tidsbestilling
Man får altid en hurtig tid,hvis man har et problem
Hyggelig stemning
Kun positivt. Søde personaler, hyggelig stenming.
Dygtige tandplejer :)
20 år, det meste af tiden god behandling!
Klient i små 20 år. Det meste af tiden har behandlingen været OK. Der har dog været enkelte svipsere, som dog er blevet rettet!
Fremragende ,,ö,,
Super Tandlæge
Har i mange år kommet hos Tandlægerne på Bakkevej og er altid blevet modtaget med smil og fået en god behandling. Får 5 stjerner med opfordring til at klinikken er et besøg værd.
Jytte Henriksen
Tryghed trods tandlægeskræk
Man får en personlig behandling og der bliver taget hensyn til min
tandlægeskræk. Tandlægen er dygtig og ærlig. Jeg skal kører langt
til besøg hos tandlægen men gør det gerne!
rigtig god service
Service mindede og søde
Havde akut brug for hjælp og det fik jeg
Jeg har aldrig mødte så søde og varme mennesker før
Hvis man har bare lidt tandlægeskræk, så er det her stedet man går hen!!
Personalet er så servicemindet og søde så man glemmer næsten at man er til tandlægen.
Hvis jeg kunne give dem 10 stjerner havde de fået det
Perfekt
Dejlig behagelig oplevelse uden nogen form for komplikationer.
Super god service.
Altid parat til at hjælpe og super godt arbejde.
Tilfreds
jeg er meget tilfreds med min tandlæge Per Johansen,
samt personalet på Bakkevej altid venlig og imødekommende.
Fin personlig behandling.
Dejligt, at man kan flytte sin aftale uden at skulle mærke, at det kan være ubelejligt. Både ved telefonerne og ved besøg hos tandlæge og tandteknikere mærker man, at det er dygtige folk, der tager deres arbejde alvorligt og ønsker at yde den bedste service og behandling - uden at overbehandle.
blombering uden bedøvelse
Fint, jeg mærkede slet ikke at der blev boret og det var en rar oplevelse under hele forløbet
God oplevelse
Jeg har kun godt at sige om denne klinik, og Per Johansen.
mvh Henning B. Jenswn
Tryghed, tillid og rigtig god service
Tandlæger har sat skræk i livet på mig siden jeg var barn. Endelig er jeg blevet kvit med min skræk. For her får du dygtige tandlæger/medarbejdere, som udover dét, også er søde og får dig til at føle dig godt tilpas😊
Per en en rigtig god tandlæge
Per en en omhyggelig tandlæge og jeg føler mig i gode hænder