Genialt produkt! Det er bare en partystarter uden lige. Vi købte både ølsnorklen til flaske og dåse, er imponeret over begge produkter. De spiller altså bare. Ølsnorklen smider ølbongen af banen!
Hos ølsnorklen.dk er vi på en klar mission om at sørge for, at alle vores kunder, store som små, har det så festligt som overhovedet muligt. Livet er kun så sjovt som du selv selv gør det, men lad os hjælpe lidt til!
Jeg bestilte to ølsnorkler med timer og…
Jeg bestilte to ølsnorkler med timer og et shotgun tool. Der gik 2 dage også fik jeg pakken. Men fik en god overraskelse da jeg åbnede pakken. Der var en ekstra ølsnorkel og to ekstra shotgun tools og en masse andre ting. God oplevelse her fra :)
Jeres produkt nåede ikke frem som…
Jeres produkt nåede ikke frem som lovet, det ødelagde sku lidt julefrokosten
Dejlig hurtig levering og skide gode…
Dejlig hurtig levering og skide gode produkter, kæmpe anbefaling!
Fantastisk!
Varerne er af meget god kvalitet, og blev leveret personligt få timer efter købet. Super god oplevelse!

Kan anbefales
Rigtig hurtig levering. Virkelig god service. Ikke sidste gang, jeg handler hos dem😊😊👍🏻👍🏻
Det 14 dage siden jeg bestille og har…
Det 14 dage siden jeg bestille og har stadig intet fået???
Super service.
Mega god service jeg klm til at…
Mega god service jeg klm til at bestille forkert og skrev til dem og dagen efter svare de med de sender den ting jeg sku ha haft også. Også kom det hele også dagen efter
Ham der Jeppe er sgu lækker!!
Ham der Jeppe er sgu lækker!!! Og snorklen er også meget god

Ikke den bedste oplevelse
Leveringen tog 10 dage, og det udleveringsted der var aftalt blev ændret så i stedet for at gå 300m var jeg nødt til at gå 3km. For at hente min pakke i en pakkeboks, og så får man alligevel produktet i en forkert farve.
Det er altså ringe

Jeg er tilfreds
Jeg modtog varen hurtigt, og den var lige som forventet, i perfekt stand og god kvalitet.
Perfekt gaveide
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Oelsnorklen. Havde bestilt produktet til mine søn i 18-års fødselsdagsgave, og det var den gave der var det største hit af alle! Samtidig var der super hurtig levering, god service og produkterne er af rigtig god kvalitet! 5 stjerner herfra.
Der var en fejl med min ordrer, men de fiksede den
Der var en fejl med min ordrer, fik kontaktet dem og de svarede med det samme og fik styr på det samme dag. Virkelig god service.
Klasse produkt, hjemmeside og service
Hjemmesiden er fed hvor der bliver brugt videoer til at demonstrere produktet, derudover er produktet i ordentlig kvalitet og i top-klasse!
Servicen er også helt i top
Lækkert produkt
Lækkert produkt.
Mega god service, og virkelig god kvalitet.
Langt bedere end en almindelig ølbong.
Kan klart anbefale😍
Gode produkter og hurtig levering.
Rigtig hurtig levering og gode
Rigtig hurtig levering og gode, grineren og velfungerende produkter