3,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

Ik wil eigenlijk niet eens 1 ster…

Ik wil eigenlijk niet eens 1 ster geven. Ze verdienen 0. Ik heb hier 2,5 dag gewerkt en ben weggestuurd omdat ik mijn werk zogenaamd niet “goed” deed. Na 2,5 dag, hahah… wat een stelletje snotneuzen.

Volgens die snotneuzen was alles mijn schuld. Er werd mij uitgelegd hoe ik mijn werk moest doen, en zodra ik het op die manier deed, zeiden ze weer dat ik het fout deed. Ik gaf aan dat ik het juist zo geleerd had, maar die man ging me naar beneden praten alsof ik zelf had gedacht: “Ik ga expres een fout maken.”

Ik kreeg tegenstrijdige uitleg en had het gevoel dat fouten direct volledig bij mij werden gelegd. Dat gebeurde niet 1x, maar meerdere keren. Hij deed onnodig overdreven.

Ik voelde me door die man naar BENEDEN gehaald in plaats van BEGELEID.

Als we pauze hadden, moest je af en toe gewoon doorwerken. Persoonlijk vind ik dat niet kunnen als je iets hebt afgesproken met je medewerkers. Daarnaast bemoeit iedereen zich op een negatieve manier met je.

Ik raad niemand aan om hier te werken op basis van mijn ervaring.

Trouwens het ie locatie: Geldermalsen

21. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Service kan beter...

Goeie producten, maar ik ben er nu voor de 2e keer onbeschoft behandeld. 1x Kocht ik een dure fles wijn als cadeau voor iemand. Ik vroeg of ze misschien een verpakking daarvoor hadden. Ik kreeg het samen met een rol Odin-stickers voor m'n neus gegooid. Mocht het zelf inpakken en stond daarbij in de weg voor andere klanten. Vandaag, terwijl ik met 1 pot honing als laatste bij de rechter kassa stond kreeg ik een bord voor m'n neus dat de kassa gesloten is. Ik kon achteraan in de andere rij gaan staan. Daar stonden veel mensen.

12. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik doe mijn boodschappen nu geruime…

Ik doe mijn boodschappen nu geruime tijd bij Odin in Haarlem-Noord en ben heel tevreden over de producten, zijn beter van kwaliteit dan bij Ekoplaza, en de medewerkers zijn heel vriendelijk en servicegericht.
Om maar iets te noemen, ze helpen me, uit hun zelf zo mogelijk, om mijn boodschappentrolley op de achterbank van de auto te leggen ivm slechte heup.
Wat ik ook heel belangrijk vind is dat je als klant wordt vertrouwd. Als je belt omdat een product niet vers meer was dan word ie zonder wantrouwige vragen omgeruild bij een volgend bezoek. Het is altijd fijn om bij Odin boodschappen te doen en op advies van de medewerkers ben ik ook onlangs met plezier lid geworden.

9. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Weinig flexibel en klantgericht vanuit serviceteam

Als je een geruime tijd een betaald lidmaatschap hebt als vaste odin klant hoef je klaarblijkelijk niet te verwachten dat je geholpen wordt door het serviceteam als je door onwetendheid geen klantenkorting hebt gekregen (een van de belangrijkste onderdelen vh lidmaatschap) omdat je bij een andere odin zaak bent geweest zonder pas en daar niet in het systeem staat (maar wel in het centraal aangestuurde systeem en als klant maandelijks betaalt voor het kortingsysteem). Wat ook niet mee helpt is dat de winkelier aangeeft dat het met de bon wel goed zou moeten komen.
Meer service op maat verwacht.

27. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin