Oculus Øjencenter (OculusCPH) Arvostelua 50

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Oculus Øjencenter i forbindelse med operation af øvre øjenlåg samt øjenbrynsløft, udført af Jacob. Jeg har været meget tilfreds hele vejen igennem –... Näytä lisää

Det kan kun blive til én stjerne. Jeg henvendte mig til Oculus øjencenter med en meget specifik forespørgsel. Om de kunne lave en øjenlågsoperation under sygesikring, og det bekræftede indeh... Näytä lisää

Fantastisk fin service allerede ved booking af tid pr telefon. Muligt at få tid uden ventetid Hjælp til lokation over telefon Imødekommende sms og personligt møde ved døren Professionel, pæda... Näytä lisää

1. Silmälääkäri
  2. Silmäklinikka
  3. Silmätautien klinikka
  4. Lasten silmälääkäri
  5. Plastiikkakirurgi
  6. Yksityinen sairaala

Oculus Øjencenter (OculusCPH) ★ Ingen ventetid ★ Anmelderrost øjenlæge og øjenlågskirurg ★ Specialist i alle former for øjensygdomme ★ Specialist i øjenlågsoperationer ★ God tid til dig ★ Erfaren øjenlæge ★ En topmoderne øjenklinik, med en tryg og rar stemning. Øjenlæge, Jakob, følger dig fra start til slut og sikre dig en god oplevelse - uanset om du ønsker en grundig øjenundersøgelse eller en øjenlågsoperation i særklasse. ★ Vi ser frem til at byde dig velkommen.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Jeg har haft et virkelig godt forløb

Jeg har været meget tilfreds hele vejen igennem – både før, under og efter operationen. Forløbet har været præget af rolige, trygge og yderst professionelle rammer, hvor jeg hele tiden følte mig set, hørt og godt informeret.

Jacob er både behagelig og ligetil, og man mærker tydeligt, at han lægger en stor ære i sit arbejde og i at opnå det bedst mulige resultat. Hans ro, forståelse og høje faglighed gav mig stor tryghed og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger.
Både funktionelt og kosmetisk.

Jeg kan varmt anbefale Oculus Øjencenter og Jacob til andre, der overvejer et lignende indgreb.

19. syyskuuta 2025

Startede med at sende billeder ind til…

Startede med at sende billeder ind til oculus da jeg længe synes at have døjet med tunge øjenlåg, og dennes bivirkninger. Han meldte mig til en forundersøgelse og så det samme som jeg, og da han ansøgte om betaling hele 3 gange gennem Roskilde sygehus inden de godkendte ansøgningen. Så tusind tak fordi I kæmpede for mig og tak for det virkelig flotte resultat :)

2. helmikuuta 2026

Helt perfekt

Helt perfekt. Super prof. behandling og vejledning. Kan varmt anbefale. Havde givet 6 stjerner hvis muligt.

23. lokakuuta 2025

Enestående behandling og tryghed hos øjenlæge Jakob Bennike – kan varmt anbefales

Jeg har været i behandling hos øjenlæge Jakob Bennike på Oculus Øjencenter, hvor jeg både blev grundigt udredt og senere opereret for ptose.

Hele forløbet har været præget af høj professionalisme, stor tryghed og en gennemført positiv oplevelse fra første konsultation til endelig opfølgning.

Både Jakob Bennike og hele personalet i klinikken udstråler varme, omsorg og kompetence.
Man føler sig virkelig set og hørt som patient, og alle mine spørgsmål blev besvaret med tålmodighed og faglighed.

Operationen gik trygt og smertefrit, og jeg følte mig velinformeret gennem hele processen.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Oculus Øjencenter til alle, der søger kompetent og imødekommende øjenbehandling.

3. lokakuuta 2025

Modtagelsen i receptionen

Modtagelsen i receptionen - selve operationen - Jacobs behagelige væsen samt efterfølgende behandling - alt til ug, så tak for det 🤠🤙

17. lokakuuta 2025

Flot resultat

Jeg er utrolig tilfreds med min øjenlågsoperation! Resultatet har overgået alle mine forventninger – jeg ser meget mere frisk og vågen ud, og det har virkelig gjort en forskel i mit daglige udseende. Samtidig har jeg oplevet markant færre spændinger og hovedpine, hvilket jeg ikke havde regnet med, men som har været en kæmpe bonus.

Selve forløbet var trygt, professionelt og med god opfølgning. Jeg følte mig i meget kompetente hænder hele vejen igennem.

Kan varmt anbefales til alle, der overvejer en øjenlågsoperation – det har gjort en stor positiv forskel for både mit udseende og mit velbefindende

15. huhtikuuta 2025

En varm anbefaling af Oculus

Jeg fik en operation af Jakob hos Oculus Øjencenter i slutningen af juni.

Jeg kendte ikke Jakob eller klinikken før, men søgte rundt på nettet og tog til en forundersøgelse.

Fra forundersøgelse til operation til slutresultat er jeg meget tilfreds med hele forløbet. Jakob og Lene er skønne personer og meget kompetente - de tager sig tid til at lytte og gør dig tryg i processen. Resultatet er blevet så flot og naturligt, og jeg ser friskere ud - Jakob er bare en mester i sit fag.

Jeg kan give Oculus Øjencenter mine varmeste anbefalinger.

27. kesäkuuta 2025

5 stjerner anmeldelse

5 stjerner anmeldelse for professionel og nærværende konsultation hvor jeg var i centrum og der blev brugt al den tid der var nødvendig

2. lokakuuta 2025

Til første gang kunne jeg mærke at jeg…

Til første gang kunne jeg mærke at jeg har været hos en dygtig øjenlæge .og det er jeg rigtig glad for .jeg anbefaler alle der skal til øjenlæge så skal i vælge ham .flink mand som ham. jeg er meget tilfreds med min behandling.

5. elokuuta 2025

Jeg vil på det aller varmeste anbefale…

Jeg vil på det aller varmeste anbefale Oculus. Fik opereret mine tunge øjenlåg og hængende øjenbryn. Super kompetent, hjælpsom, serviceminded, og følte mig i de bedste hænder. Både til forundersøgelse, operation og opfølgning. Vil til enhver tid anbefale alle denne klinik og Jakob har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde. TAK!

19. maaliskuuta 2025

Mine varmeste anbefalinger

Mange hornhinde- og regnbuehindebetændelser førte mig til Oculus Øjencenter. Jacob undersøgte grundigt mine øjne og vi blev enige om en øjenlågsoperation, selvom jeg havde begrænset løs hud der kunne fjernes. Idag er det 9 dage siden jeg fik foretaget øjenlågsoperation. Det skal man vide for at kunne se det! Arrene er næsten forsvundet, hævelsen er stort set væk, jeg har ikke haft behov for smertestillende medicin og resultatet er flot og naturligt. Jeg føler det har hjulpet meget allerede på en konstant irritation jeg har haft i årevis på mit højre øje. Jeg har ikke haft behov for at få fat på Oculus Øjencenter i healingsperioden - muligheden har været der - og er der endnu! Jeg er fuldstændig tilfreds med den varme velkomst man får når man træder ind i klinikken, det virkelig høje serviceniveau, vejledningen før, undervejs og efter og naturligvis resultatet :)

Man mærker tydeligt at både Jacob og Lene brænder for deres fag og det er dejligt og meget trygt. Mine varmeste anbefalinger!

27. kesäkuuta 2025

Troværdighed er en vigtig faktor

Troværdighed er en vigtig faktor, når man skal opereres et ømfindtligt sted. Jacob er med sin empatiske væremåde, grundige og informative tilgang perfekt til at skabe tillid. I hele forløbet efter øjenlågsoperationen, har det været muligt at kontakte klinikken og Jacob direkte ved tvivlspørgsmål. Fint med 3 måneders kontrol.

5. maaliskuuta 2025

One of a kind!

Jeg er yderst tilfreds med resultatet efter øvre øjenlågsoperation hos Oculus. Jeg kom til Jakob Bennike grundet asymmetri i ansigtet og nu er der fuld symmetri. Jeg er meget taknemmelig for hele forløbet, fra jeg sendte et billede, til den imødekommende kommunikation, til første samtale, til operationen og forløbet derefter. Hvis der var det mindste, blev jeg mødt med forståelse og tryghed. Jakob Bennike er yderst dedikeret, dygtig og skaber trygge og rene rammer. Jeg kan kun varmt anbefale Jakob Bennike/Oculus - som for mig var et perfekt forløb. TAK.

De varmeste anbefalinger fra Christina

3. maaliskuuta 2025