Octrius Dakwerken Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Kattourakoitsija

Yrityksen kirjoittama

Octrius Dakwerken heeft jarenlange ervaring in alles wat met dakonderhoud en dakreparatie te maken heeft. Wij zijn specialist in onderhoud, renovatie en isolatie van platte daken. U krijgt van ons écht vakmanschap en uitstekende service.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Keurig werk tegen een redelijke prijs

Na het opvragen van diverse offertes vooe het vervangen van onze platte daken besloten om met Octrius in zee te gaan. Wat is dit een goede keuze geweest. Vriendelijk personeel en er wordt met je meegedacht. Het probleem bij ons waren de zonnepanelen. Ook hiervoor heeft Octrius de juiste mensen in huis die de panelen demonteren, verwijderen en na werkzaamheden weer terugplaatsen en aansluiten. Alles werd steeds netjes opgeruimd. Er is prima werk geleverd tegen een schappelijke prijs. Een echte aanrader!

14. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Met zorg en aandacht voor ons rijksmonument

Na 40 jaar was onze mastiekdakbedekking aan vervanging toe. Rob is komen kijken en heeft er een vakkundig team opgezet om alle details zo goed mogelijk onder de loep te nemen. Het weer zat niet mee want er waren meerdere droge dagen noodzakelijk, uiteindelijk zijn de werkzaamheden na maanden wachten keurig uitgevoerd. Zulke dingen moet je niet overhaasten. Tegenvallers zoals een ontoereikende kraanlift is in overleg bijgesteld en werd meegedacht over een betere oplossing.
In overleg is voorzichtig omgegaan met authentieke delen, kreeg het loodbeslag de nodige aandacht en is in de monumentale stijl gewerkt met hedendaagse kwaliteit. Dat alles voor een heel redelijke prijs.
En wat een lieve en attente dame aan de telefoon, zo iemand is goud waard voor een bedrijf.

9. syyskuuta 2024

EPDM vervangen

We hadden een probleem met de EPDM van ons buitenverblijf, deze lag helemaal los en begon lekkages te geven.

Contact opgenomen met Octrius. Er kwam kort daarop een dakdekker kijken. Kreeg vrij snel daarna een duidelijke offerte.

Vandaag is het dak gemaakt. Ziet er helemaaal TOP uit, ben enorm tevreden.

Pluspunten:
- Reageren snel
- Denken mee
- Vakkundig
- Zijn goed georganiseerd
- Klantvriendelijk en klantgericht
- Voeren oude dakbedekking ed af

3. kesäkuuta 2024

Advies gevraagd

Advies gevraagd over de vermoedelijk foute constructie van de dakaansluiting plat dak naar schuin dak.
Contact opgenomen met Octrius, die zou terugbellen voor een afspraak, wat ook werd nagekomen!!
Op de dag van inspectie werd ik gebeld met de mededeling dat ze 20 min later zouden komen, heel netjes!!
Volgens de man van Octrius was de dakaansluiting goed uitgevoerd.
Een eerlijk advies, zonder dat er een poging werd gedaan om toch maar geld te kunnen verdienen aan mijn twijfels.
Dit is een bedrijf wat vertrouwen schept, bij een echte dakreparatie mag Octrius dit zeker uit gaan voeren.

8. huhtikuuta 2024

Gebroken Dakpan.

Gisteren opgemerkt dat er bij ons een dakpan was gebroken, met een kleine lekkage als gevolg. Ik heb toen contact opgenomen met een aantal dakdekkers in Bergen op Zoom. Niemand had tijd of vroeg een belachelijke prijs. Ik heb toen wat reviews op Google bekeken en kwam uit bij Octrius Dakwerken, deze gelijk gebeld. Ben toen zeer vriendelijk te wordt gestaan door de eigenaar en kon gelijk een afspraak maken voor de volgende dag. Vandaag is het probleem gelijk opgelost, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voortaan bij dak problemen weet ik wel wie ik moet bellen. Octricus zeer bedankt voor de snelle reactie.

9. tammikuuta 2024

Lekkage plat dak garage

Lekkage plat dak garage. Octrius gebeld, ze zijn binnen 2 dagen komen kijken. Bleek heel simpel. Regenpijp zat niet goed. Dit werd kosteloos verholpen.

Bedankt Rob, ook voor je advies voor de toekomst!

29. marraskuuta 2023

Snelle reparatie!

Mijn daklekkage was binnen twee uur nadat ik gebeld had verholpen. Geweldige service en (gezellige) vaklui! Heel vriendelijk en klantgericht.
Wat mij aangenaam verraste was het telefoontje van de baas een dag later of alles naar wens was. Deze betrokkenheid bij zowel de klant als zijn personeel heb ik zelden meegemaakt.

18. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Terugkerende waterlekkage via het balkon

We hadden waterlekkage in de woonkamer afkomstig van ons inpandig balkon, na een eerste reparatie door Octrius, kwam de waterlekkage na enkele maanden tijdens noodweer toch terug. Octrius heeft toen op hun garantie het hele balkon opnieuw van bituum voorzien en ook de onderlaag op het balkon vervangen.
familie van Sprundel. Bergen op Zoom

20. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin