Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... Näytä lisää
Flot overskuelig hjemmeside. Mange fine produkter - stort udvalg. Jeg var meget spændt på kvaliteten på den taske jeg havde bestilt. Den levet fuldt ud op mine forventninger - en virkelig lækker t... Näytä lisää
Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en ærlig og seriøs information, og har tillid til, a... Näytä lisää
Jeg fik min taske i julegave 2025. Dejlig taske i god kvalitet. Desværre gik remmene i stykker i sidste uge ( uge 23) Jeg kontakte Oktopus, forklarede problemet, blev bedt om at sende et par billeder... Näytä lisää
Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sæsonens hotte farver
Amager Strandvej, 2300, København, Tanska
- info@octopusdenmark.com
- octopusdenmark.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Dette er en meget flot taske 👜 jeg er…
Dette er en meget flot taske 👜 jeg er meget tilfreds 👍
Har købt en skøn taske
Har købt en skøn taske, som var ligesom jeg håbede på, efter billedet at bedømme! Hurtig levering! God oplevelse.
Det er virkelig godt at høre fra Jer…
Det er virkelig godt at høre fra Jer angående leveringen er ankommet mv. Men jeg kan ikke anmelde vareren endnu, da det er en julegave.
Hurtig levering af lækker taske
Hurtig levering af lækker taske, som helt levede op til mine forventninger
Jeg har haft sådan en taske før og da…
Jeg har haft sådan en taske før og da den var helt slidt op, var modellen udgået, så stor var glæden, da jeg så at andre også havde savnet den og den derfor kom igen. Jeg er SÅ glad for at min nye taske kom så hurtigt !
Den fedeste taske
Den fedeste taske, i lækkert skind, til SUPER pris. Hurtig levering.
Ny lækker taske
Ny lækker taske, og så endda på tilbud.
Det eneste jeg kan brokke mig over, er at den blev sendt til Rønne ca 10 km fra Hasle hvor vi ellers har 2 GLS-shops🤔heldigvis har jeg bil😂
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Bestilte min bumbag taske tirsdag og havde den torsdag. Dejlig taske, som jeg vil nyde at have på mig. Kan varmt anbefales at handle her.
Octopus kan absolut anbefales
God information vedr forsendelse
Hurtigt levering
Super god taske
Gode priser og rabatter
Octopusfan.
Jeg handlede pr. telefon,da jeg er digital analfabet. Meget venligt.
Jeg er vild med Octopustasker,og vil også gerne handle der fremover. Meget venlig betjening,og hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Hurtigt og nemt køb
Hurtigt og nemt køb. Dejlig taske, lige som forventet. Kan klart anbefales.
Jeg har afmeldt nyhedsbrevet
Jeg har afmeldt nyhedsbrevet, men desværre dukket de stadig op.

Vastaus yritykseltä Octopus Denmark
Hurtig ekspedition af ordre.
All in all a perfect experience
All in all a perfect experience. Thanks a lot for the lovely an high quality bags.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, produktet levede op til mine forventninger
Dejlig hjemmeside
Dejlig hjemmeside. Varen er som man ser på billedet. Hurtig forsendelse.