Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... Näytä lisää
Flot overskuelig hjemmeside. Mange fine produkter - stort udvalg. Jeg var meget spændt på kvaliteten på den taske jeg havde bestilt. Den levet fuldt ud op mine forventninger - en virkelig lækker t... Näytä lisää
Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en ærlig og seriøs information, og har tillid til, a... Näytä lisää
Jeg fik min taske i julegave 2025. Dejlig taske i god kvalitet. Desværre gik remmene i stykker i sidste uge ( uge 23) Jeg kontakte Oktopus, forklarede problemet, blev bedt om at sende et par billeder... Näytä lisää
Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sæsonens hotte farver
Amager Strandvej, 2300, København, Tanska
- info@octopusdenmark.com
- octopusdenmark.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Style Githa
Endelig fandt jeg en lys taske, jeg kan lide. Og den blev hurtigt leveret og var endnu mere lækker i skindet, end det så ud på billedet. Så jeg er endnu engang superglad for at handle hos Octopus.
Virkelig lækre tasker
Virkelig lækre tasker, super kvalitet - og rigtig god service. Jeg har været så glad for en taske, har haft den i 15 år men nu er den slidt op. Heldigvis findes samme type og form stadig, så nu er den genkøbt i nye friske farver.
God produktbeskrivelse
Fin hjemmeside med god beskrivelse af produkt!! Jeg var lige ved at købe den forkerte pung, da jeg kom ind via Google billedsøgning, men der stod så fint både mål og endda, hvis jeg ønskede den mindre model af samme pung, så navnet derpå.
Pakken kom også hurtigt.
Meget flot
Meget flot, lækkert design og kvalitet, kan kun være meget tilfreds med varen 👍
Rigtig fin taske og hurtig levering.
Flot overskuelig hjemmeside
Flot overskuelig hjemmeside.
Mange fine produkter - stort udvalg.
Jeg var meget spændt på kvaliteten på den taske jeg havde bestilt. Den levet fuldt ud op mine forventninger - en virkelig lækker taske, som jeg kan bruge i mange år.
(Hvis jeg nu ikke får købt nogle flere). Hurtig levering og
information undervejs i forløbet.
Flot og gennemført taske.
Tasken som jeg bestilte, lever fuldt ud op til mine forventninger. Den er syet helt perfekt og det er tydeligt at se, at tasken er af god kvalitet.
varen var af god kvalitet og flot…
varen var af god kvalitet og flot forarbejdet.
jeg er godt tilfreds.
Prisen var også tilfredsstillende.
Absolut tilfredstil…
Hurtig levering tasken levede op til hvad jeg havde forventet, det var mit andet køb og ikke det sidste jeg har købt,
Hurtig levering
God kvalitet
God kvalitet. Fantastisk smukke design i laver.
Hurtig levering.
Det kunne ikke være bedre 👌
Elsker deres produkter
Elsker deres produkter, altid god kvalitet også kommer det hurtigt når man bestiller hos dem
Octopus havde lige den taske jeg søgte
Octopus havde lige den taske jeg søgte, hurtig bekræftelse og levering.
Og jeg glad for min nye taske:-))
Lækre tasker og super tilbud
Lækre tasker og super tilbud.
Jeg havde købt en taske, hvor remmen desværre var for kort, og ikke kunne udskiftes. Jeg skrev og forklarede hvorfor jeg var nødt til at sende den retur, og fik en hel fantastisk service. Jeg går nu og venter på den taske jeg bestilte i stedet, det bliver så min 4. taske fra Octopus.
Kan kun anbefales.
Rigtig god service og lækkert produkt…
Rigtig god service og lækkert produkt til en god pris.
Jeg vil helt sikkert bruge Octopus fremover.
Telefonisk opringning vedr. min ordre
Telefonisk opringning vedr. min ordre på en taske, som meget gerne vil have fingre i. Den er p,t, udsolgt, men jeg blev lovet at jeg ville blive kontaktet, når den var på lager igen. Jeg glæder mig