Virkelig lækre kvalitet tasker, og altid til en god /fair pris. Utrolig mange forskellige styles, farver, størrelser osv. Hjemmesiden er super nem at navigere rundt i og shoppe fra. Sikker betali... Näytä lisää
Flot overskuelig hjemmeside. Mange fine produkter - stort udvalg. Jeg var meget spændt på kvaliteten på den taske jeg havde bestilt. Den levet fuldt ud op mine forventninger - en virkelig lækker t... Näytä lisää
Har kigget flere steder efter en god skindtaske. Fandt 2 fine tasker hos Octopus, og taskerne lever op til forventning og beskrivelse. Jeg oplevede en ærlig og seriøs information, og har tillid til, a... Näytä lisää
Jeg fik min taske i julegave 2025. Dejlig taske i god kvalitet. Desværre gik remmene i stykker i sidste uge ( uge 23) Jeg kontakte Oktopus, forklarede problemet, blev bedt om at sende et par billeder... Näytä lisää
Octopus Denmark: Et univers af skindtasker, smukke og hippe. Skindtaskerne er fyldt med udstråling, smukke detaljer og funktionalitet. Taskerne findes i såvel klassiske farver som i sæsonens hotte farver
Amager Strandvej, 2300, København, Tanska
- info@octopusdenmark.com
- octopusdenmark.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Tasken er som i beskrivelsen
Tasken er som i beskrivelsen, og fotos s arer til virkeligheden
Hurtig respons på henvendelse pga
Hurtig respons på henvendelse pga. taske fremsendt i forkert farve. Så intet at klage over:)
Dejlig blød taske.
Alt fungerede optimalt fra bestilling…
Alt fungerede optimalt fra bestilling til den hurtige levering.
Fine varer til ok pris
Fine varer til ok pris. Hurtig levering. Pænt og sikkert pakket med en skøn stofpose til hver taske.
Tilfreds kunde
Jeg bestilte en taske, ventetiden var kort og jeg har nu modtaget min vare. Kvaliteten er som vist på billedet. Jeg er en tilfreds kunde 😌
Er rigtig tilfreds gaven er i en fin…
Er rigtig tilfreds gaven er i en fin æske, fik så god service 🥰
Mega god service
Mega god service, nemt at returnere, hvis man har behov for det.
Utrolige dejlige tasker med masser af rum og super lækker kvalitet!
Nemt at overskue
Hurtig løsning på fejl i bestilling
Forkert bestilt taske blev returneret - overskydende beløb straks refunderet og den rigtige taske tilsendt.
God løsning og hurtigt klaret.
Hurtig levering af varer som lever op…
Hurtig levering af varer som lever op til den lovede kvalitet
Voor het eerst besteld en ben tevreden
Voor het eerst besteld, toch spannend vanuit Denemarken naar Nederland. Het email contact verliep snel en vriendelijk. Mooie tassen en keurig verzorgd verzonden.
Havde købt en fin bumbag
Havde købt en fin bumbag, men måtte desværre returnere den, da remmen var for kort til mit korpus.
Ingen problemer overhovedet for at få pengene retur.
jeg købte 3 tasker som alle er fine
jeg købte 3 tasker som alle er fine. Fin levering alt ok
Lækker taske
Lækker taske, flot farve og hurtig levering - ikke sidste gang jeg handler hos Octopus 👍🏼😃
Stor tilfredshed
Hurtig levering og varen levede fuldt…
Hurtig levering og varen levede fuldt op til forventningen
Tasker af god kvalitet