Nystrup & Øskov Arvostelua 2 827

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Modtog en lys jakke derfra i går, og kunne se inden at jeg pakkede den ud, at der var en lille "sølvfarvet" plet lige under brystlommen. Jakken var nu udsolgt i min str, og ville jo gerne have den.... Näytä lisää

Altid super god og hurtig service. Varerne kom i løbet af 2 dage. Et par af tingene kunne jeg ikke bruge alligevel, og her er det nemt at købe en returlabel på hjemmesiden og returnere varerne igen... Näytä lisää

Uanset om det er i butikkerne eller på webshoppen jeg har handlet,er jeres service fantastisk. I er hjælpsomme, flinke og dygtige til at vejlede om et køb. Ligeledes er der en god stemning både i bu... Näytä lisää

1. Asusteet
  2. Vaateliike
  3. Naistenvaateliike

Nystrup & Øskov er et nyere og meget nærværende butikskoncept. Vi tror på at et forretningskoncept med tæt og (k)ærlig kontakt til vores kunder er fremtiden. Vores drøm og vision bygger på dialog og tæt kontakt til vores kunder. Med vores mange års erfaring og ekspertise fra modebranchen, henvender vi os til en bred målgruppe af kvinder mellem 15-60 år. Vi er dagligt i dialog med vores kunder på Facebook og Instagram, hvor vi inspirer og fortæller om alle vores skønne styles fra mærker som Neo Noir, Liberté, Vero Moda, Pieces, Dea Kudibal, Coster Copenhagen og mange flere. Inspiration er kodeordet for os. Vi har ofte gode tilbud og andre sjove ting i ærmet. Så følg endelig med og tilmeld nyhedsbrevet for at opnå ekstra fordele. Vi er altid klar på kundeservice og hjælper gerne med alle de spørgsmål der måtte være på mail eller telefon. Der er gratis fragt på ordre over 599 kr og vi levere inden for 1-4 dage. Hvis det ønskes retur tager altid imod returpakker i butikken og på webshoppen. Besøg os her: Nystrup & Øskov Nørregade 12 th 4600 Køge tlf: 88188001 By N&Ø Nørregade 12 tv 4600 Køge tlf: 88188018 eller på webshoppen: http://nystruposkov.dk Kærlig hilsen Tanja & Dorte

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

3 t. arvostelua

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Manglende udbetaling for retur

Returnerede en vare, men da de er længe om at behandle returvarer, har jeg ikke fået mine penge retur og ja, nu er hjemmesiden konkurs.
De opfordrer til at købe og få sendt via butikken, fordi hjemmesiden er midlertidig ude af drift!?

8. joulukuuta 2025

Webshop konkurs, men de anbefaler at handle i deres butik. Selvom jeg er blevet snydt.

Har bestilt en bluse fra deres webshop i onsdags, for 1 uge siden. De trak pengene med det samme og sendte dao mail med pakkenummer. Men pakken er aldrig sendt og jeg har selv måtte skrive til dem og spørge hvor den blev af.
De skriver så, at deres webshop er under konkurs, men jeg er meget velkommen til at komme ned og handle hos dem i deres butik. Altså handle med de mennesker som lige har snydt mig for 280kr? Nej tak herfra.
Er i dag blevet kontaktet af firmaet på telefon og de vil sende min pakke. Det er jeg meget glad for. Når den er modtaget, ændre jeg stjernerne for god service.

3. joulukuuta 2025

Virkelig god kundeservice

Kort leveringstid fra bestilling og hurtig respons på henvendelser👌. Jeg købte en buksedragt, hvor knaphullerne var for små til knapperne og samme dag som min henvendelse, blev der sendt en ny dragt afsted ( der allerede ankom dagen efter) og et byttemærke til at returnere den anden. Det betyder ikke noget, at der er bøvl med en vare, når der er så god og hurtig respons og opfølgning på henvendelser.

14. maaliskuuta 2025