Varning! Fick hem varor jag inte beställt från Nutrinor tillsammans med en faktura och information om att jag har ett abonnemang (inte heller beställt) med kommande leveranser och nya fakturor. Bestri... Näytä lisää

Jag upplever att Prodiga ger min mage balans och ett större välbefinnande än innan jag började med Prodiga. Jag har blivit mycket väl bemött, då jag exempelvis har velat pausa min ”prenumeration”... Näytä lisää
Äntligen har min mage blivit bra. Har provat en massa olika preparat tidigare utan resultat. Tar en tablett varje morgon med ett glas vatten. Kommer nya tabletter med posten när de börjar ta slut. Smi... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
På Nutrinor brinner vi för att hjälpa människor att må bättre genom högkvalitativa kosttillskott. Våra produkter är utvecklade med noggrant utvalda ingredienser och bygger på kvalitet, säkerhet och dokumenterad tillverkning. Vårt mål är att erbjuda effektiva produkter, snabb leverans och en kundservice som alltid finns här för att hjälpa dig.
Stockrosgatan 3, 681 91, Kristinehamn, Ruotsi
- 073-594 27 85
- kundeservice@nutrinor.se
- nutrinor.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Svindelfirma
Jeg købte, betalte og afmelde korrekt kontrakten. Alligevel sender Notrinor fortsat pakker og kræver betaling. Det er ikke muligt at sende pakker tilbage, trods tydelig udskrift Modtagelse nægtet. Har betalt for varer jeg har modtaget og kviteriger fra bank.
Hvordan stppper man sådan et svindel firma?
Perfekt service
Alltid trevligt och possitivt bemötande med snabb och bra service
Lugn mage
Slut på kramper i magen när jag äter stärkelserik mat 👏
Kapslarna kom i tid när jag börjat min…
Kapslarna kom i tid när jag börjat min prenumeration. Har inte märkt av nån förändring i kroppen ännu,har ju bara tagit kapslarna i drygt 2 månader👋
Fri från inflammationer
Har en inflammerad tarm men efter intag av Prodiga så har jag inte haft några skov alls! Hoppas det håller i sig
Har använt Prodiga under en längre tid…
Har använt Prodiga under en längre tid och är mycket nöjd över att mage och tarm fungerar mycket bättre. Vågar inte upphöra använda Prodiga.
Karin Fjällman
Min artrosmärta försvann efter tre…
Min artrosmärta försvann efter tre månader
Förbättra mitt allmäntillstånd
Otidiga förbättrade mitt mående generellt! Därav kommer jag att fortsätta min användning av Prodiga
Kommer inte för tidigt utan nära datum…
Kommer inte för tidigt utan nära datum då kapslarna börjar ta slut. Så irriterande när leveranser trycker på och man får stapla produkten i skåpet. Jag tror också på att de funkar i matsmältningen.
Magen är inte så orolig längre
Bra kapsel bättre och bättre blir tarm…
Bra kapsel bättre och bättre blir tarm o mage
Bra första 2 leveranser
Bra första 2 leveranser, enligt sagt
Lätt att göra ett uppehåll i…
Lätt att göra ett uppehåll i leveransen.
Jag använde bara produkten varannan dag, så jag hade flera förpackningar hemma. Ringde och ville göra ett uppehåll i leveransen. Det gick bra, utan frågor om varför. Leveransen kom igen på överenskommen dag. Smidigt och enkelt!
Monika
Har inga problem med magen f.n. Prodiga är en del av mina åtgärder.
Har inga problem medtagen f.n. Prodiga är en del i mina åtgärder!
Jag får gaserna att gå mer naturligt.
Jag får gaserna att gå mer naturligt, Minskad kramp i tarmsystemet,
Fungerar bra
Efter några månaders användning vågar jag nog säga att Prodiga på ett bra sätt ersatt två tidigare piller, kanske på ett bättre sätt men jag vill inte säga för mycket – då det är så mycket som spelar in vad gäller mage- och tarmfunktioner.
Jag fortsätter i vart fall med Prodiga även om de inte är billiga. Det är det värt som jag nu bedömer saken.
Företaget bakom verkar också vara både seriöst och kunnigt.