OPLICHTERS!!! Je ontvangt niet het product wat je besteld. Beloven een terugbetaling maar wacht er al maanden op. "In plaats van het product terug te sturen, kunnen we je een gedeeltelijke terugb... Näytä lisää
Glucocheck Bestellt und Bezahlt ,aber leider nur billige China shit Oximeter erhalten. Verweis von nunadu.com könnte zurücksenden nach China aber auf meine Kosten so zwischen 20-50 Euro Versandkost... Näytä lisää
Je bestelt een GlucoMeter en je krijgt een Oximeter die zij bij Temu besteld hebben, scheelt 28,00 euro. Ze beloven het geld terug te storten maar doen dat niet, reageren niet op je mails. Dit zij... Näytä lisää
Totale smerige oplichting. Duizenden mensen opgelicht met de nep Glucosemeter. Probeer al vanaf Augustus wekelijks menig mailen en ja hoor vandaag in de blokkade en krijg hem terug. Voor iedereen d... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Puur bedrog
Puur bedrog!
Ook ik had twee Gluco Checks besteld en kreeg twee Oximeters toegestuurd. Puur bedrog dus!
Ik krijg geen antwoord om het te kunnen retourneren.
NIET DOEN DUS!!!!
IS ABSOLUUT FAKE!
Puur bedrog!
En natuurlijk wordt er op m’n mails niet gereageerd.
NIET DOEN DUS!!!!
IS ABSOLUUT FAKE!
Bestelde 2 glucosemeters
Bestelde 2 glucosemeters, maar kreeg oxymeters! Lijkt een (opzettelijke) fout. Rechtzetten kan alleen via China! Oplichters, niets bestellen!
Er zijn meerdere websites die glucosemeters aanbieden zonder prikken. Geloof het niet!
Heb een Gluco check besteld kreeg een…
Heb een Gluco check besteld kreeg een oximeter heb gemaild ze vroegen foto van oximeter die gestuurd daarna hoor je niks meer. Koop dus daar niets.
ik bestelde GLUCO Check maar ontving…een saturatie meter
ik bestelde GLUCO Check maar ontving…
ik bestelde 2 GLUCO Check maar ontving 2 Oximeter iets wat ik al in bezit had Heb meerdere malen contact gehad via e-mail
Mocht de ongeopende verpakking terug sturen op eigen kosten naar China Kosten tussen 20 en 50 euro
ik ben bedrogen het zijn dieven en oplichters
Heb een GlucoCheck bij hun besteld en…
Heb een GlucoCheck bij hun besteld en kreeg een Oximeter toe gestuurd, daarover een klacht geschreven en nu mag ik de door hun verkeerde bestelling op mijn kosten retout sturen jawel naar China kosten tussen de €20,00 en €25,00, geweldige top NOOIT MEER IETS BIJ HUN KOPEN !!!!!!!
ik bestelde GLUCO Check maar ontving…
ik bestelde GLUCO Check maar ontving Oximeter iets wat iedereen in zen bezit heeft sinds Covid 2020.
ik probeer contact te maken per mail op hun support adres maar geen reactie. ik ben bedrogen het zijn dieven
Oximeter dont by it
Heb bij hun een glucocheck ( oximeter) gekocht
Na een tijd wachten kreeg ik hem binnen een CHINA product . Dus de aanwijzingen gevolg maar wat het moest doen 0,0 reacties. Dus gevraagd om retour label en in andere reacties gelezen dat ik het terug kon sturen op eigen rekening die meer kosten dan het hele ding . Of FB maken ze reclame er over trap er niet een gewaarschuwd mens telt voor 2