Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Alt var udførligt oplyst, både i forhold til hvem der var ledig på dagen til det mad jeg vil have og depositum der skulle lægges, resten af betalingen og at det b... Näytä lisää
Jeg holdt Flower Power fest i haven den 25/7-26 i Frederiksværk og havde booket Ronaldo's køkken, helstegt pattegris med salater, kartofler og surdejsbrød.. sikke en fantastisk oplevelse og den sødest... Näytä lisää
Det var nemt både at finde madvogne på den dato, i det område og det prisleje, vi søgte, og lækkert med en masse forskellige madkoncepter at vælge ud fra. Ligeledes var det nemt at bestille. Fik opføl... Näytä lisää
Virkelig velfungerende koncept. Find ud af hvad du kunne tænke dig af mad til dit arrangement, gå ind på Nuento og søg - og så bliver du guidet hele vejen derfra. Nemmere kan det vidst ikke være! Alt... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Nuento
Nuento is a marketplace for booking food trucks and mobile catering for weddings, corporate events and private parties. Compare 250+ suppliers, see transparent prices and read reviews from real customers before you book.
What can you book through Nuento?
Food and drinks for every kind of event: weddings, corporate events, birthdays, festivals and private parties. The range includes:
- Food trucks serving pizza, burgers, tacos and street food
- Hog roasts and barbecue catering
- Gourmet buffets and party menus
- Mobile bars, bartenders and coffee carts
- Dessert trucks and ice cream vans
How Nuento works
Search by occasion or location and instantly see which food trucks and caterers cover your area. Compare prices, menus and reviews from previous customers before you decide, then request quotes or book directly through the platform.
Nuento is free to use as a customer. You only pay the supplier for your order — prices are transparent before you book.
Why choose Nuento?
Founded in Denmark in 2017, Nuento has grown into the country's largest marketplace for mobile catering and has helped thousands of customers find the right food for their event. Suppliers are vetted before joining the platform and continuously rated through customer reviews — and that same model is now available in the UK.
Find suppliers in Denmark at nuento.dk and in the UK at nuento.co.uk.
Om Nuento (dansk)
Nuento er Danmarks største markedsplads for mobil catering. Vi forbinder private og virksomheder med over 250 kvalitetssikrede leverandører af foodtrucks, festmad, mobile barer og mobile madkoncepter i hele Danmark.
Book mad og drikke til bryllupper, firmafester, fødselsdage, konfirmationer, sommerfester og festivaler: foodtrucks, helstegt pattegris, gourmetbuffet, mobile barer, kaffebarer og dessertvogne.
Søg på din anledning eller dit område, sammenlign priser, menuer og anmeldelser fra tidligere kunder, og indhent tilbud eller book direkte gennem platformen. Det er gratis at bruge Nuento som kunde, du betaler kun leverandøren for din bestilling, og priserne er transparente, før du booker.
Nuento blev grundlagt i 2017 og har hjulpet tusindvis af danskere med at finde den rigtige mad til deres fest. Alle leverandører gennemgår verificering, inden de optages på platformen, og vurderes løbende gennem anmeldelser fra rigtige kunder. Find leverandører i dit område på nuento.dk.
Tanska
- nuento.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kanon oplevelse
Det har været utroligt nemt at bestille gennem Nuento og alt er samlet et sted.
Det er ikke sidste gang jeg bestiller herigennem
Jeg vil gerne sige en stor tak
Jeg vil gerne sige en stor tak, maden var perfekt
Jeg er meget imponeret over hele…
Jeg er meget imponeret over hele forløbet fra Nuento's side. Klar kommunikation fra start og rigtig god til at følge op. Også når 2. rate af betaling skulle betales, var der en god "advarsel" om at der ville blive trukket penge - Det er god stil, især da jeg havde bestilt i god tid :-)
Det har været en god oplevelse at…
Det har været en god oplevelse at bestille helstegt gris gennem Nuento. De har været der hele tiden med råd og vejledning. Virkelig god Service. Og grisen med tilbehør var super god
En super nem og rigtig god oplevelse
Vi bestilte Mobilpølsevognen til vores søns svendegilde igennem Nuento.
Der var rigtig god kommunikation både fra Nuento-teamet og Mobilpølsevognen i forhold til valg af menu, eventuelle allergier og parkering, så vi var godt forberedte.
På dagen var alt perfekt – Mobilpølsevognen var klar før tid, og serverede lækre pølser m/tilbehør og bøfsandwich og gæsterne synes det var en sjov overraskelse.
Det gjorde det nemt for os som værter, så vi kunne nyde dagen sammen med vores søn. Vi vil ikke tøve med at benytte Nuento igen.
Let og bekvemt
Det var let at finde rundt på hjemmesiden og finde det der lige passede til os. Og der har været god information hele vejen igennem. S vil helt klart bruge Nuento igen næste gang der skal være fest.
vi bestilte mad gennem nuento til vores…
vi bestilte mad gennem nuento til vores datters studenterfest i 2023 og var ikke bekymret for at gøre det igen til vores yngste datters studenterfest her i maj 2025. Begge gange udført til ug af nuento. nemt og sikkert.
Det er så let og en stor hjælp
Jeg brugte Nuento.dk ifm. planlægningen af min 50 års fødselsdag, og kan kun sige, at det var en stor hjælp. Nuento.dk giver først og fremmest et godt overblik over, hvilke mulige leverandører, der er, men det er også så let at booke gennem Nuento, hvor de sikre, at både bookingaftalerne kommer på plads, samt at den efterfølgende kommunikation med leverandøren er på plads :-) - jeg bookede Chello's (pizza) og Hejsan (kaffevogn) - begge leverede til 5 stjerne :-)
Helt igennem perfekt 👍🏻 Alt var godt
Helt igennem perfekt 👍🏻 Alt var godt. Mad, service og Nuento. Vi bestiller helt klart igennem jer igen 👍🏻 Kæmpe ros til jer 😊 Og tak for at gøre vores dag helt perfekt ❤️
Vi er så glad for at vi bestilte food…
Vi er så glad for at vi bestilte food truck til konfirmationen, det gik så godt og var rigtig god mad. Vil helt sikkert booke en foodtruck til vores næste store fest, dejligt nemt og god og hyggelig oplevelse.
Kan sagtens anbefales
Vi bestilte en foodtruck til min søns nonfirmation - der var utrolig mange at vælge imellem, men sitet gjorde det nemt og overskueligt.
Valget faldt på Burger Hytten og Nuento var en god mellemmand, der fulgte op på om jeg havde fået kontakt til firmaet osv.
Fantastisk lækker mad og skøn service
Fantastisk mad, service, glade og dygtige personaler.
Har kun godt at sige om arrangementet.
Alt var professionelt gennemført hele…
Alt var professionelt gennemført hele vejen igennem 👍
Super nemt at bestille
Super nemt at bestille. Vi skulle have personale arrangement og bestilte 3 forskellige foodtrucks. Det fungerede så fint og god service fra Nuento omkring bestillinger/ændring af antal mv.
Rigtig god side med mange muligheder…
Rigtig god side med mange muligheder til arrangementer af alle typer. Nemt at taste alle de ting ind man ønskede og så få en prisoversigt
Stort udvalg af foodtrucks
Vi bestilte foodtruck til vores datters fest igennem Nuento.
Der var mange typer foodtrucks at vælge imellem, vi valgte Chimichurri. Der var god kommunikation op til fest, både fra Nuento teamet og Chimichurri mht valg af mad, evt madallergier, strømforsyning (16 amps) og parkering. Så der var ingen problemer på dagen. Chimichurri leverede rigtig god mad, og gæsterne hyggede sig med det. Dejlig nemt for os som værter.
God og grundig information
God og grundig information - første gang jeg bestiller gennem nuento men ikke sidste gang!
En god oplevelse …
Vi bookede Street Meals gennem Nuento til vores fest med 45 gæster. En god oplevelse; der var styr på tingene før festen (god kommunikation) og under festen fik vi god mad og sødt personale. Vi fik endda rester😀
Jeg kan klart anbefale både Nuento portalen og StreetMeals.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Rigtig god mad og rigtig god proces og informationsflow.