Nuage Store Arvostelua 97

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

Saanut 1/5 tähteä

Smartwatches voor onze twee jongens gekocht. Bleken het niet te doen. Wilde ze terug sturen. Kregen een tegenvoorstel om ze voor de helft te houden. Wilde we niet, dus moesten ze opsturen naar hun... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Op 7 sept. 2 aankopen gedaan bij Nuage-store.com. Bestellingen niet ontvangen. Op 9 okt. is mij een terugbetaling beloofd. Dit zou volgens Nuage 2 - 5 werkdagen duren. Tot op heden nog niets ter... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

10 dagen geleden een bestelling gedaan, behalve de bevestiging niets meer vernomen. De bestelstatus blijft staan op vertraagd. 3x via een 06 nummer gebeld, je krijgt niemand aan de lijn, wel boodschap... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Gezien enkele negatieve reviews en het niet telefonisch kunnen bereiken van de Nuage Store support had ik er een hard hoofd in, maar vandaag heb ik de twee bestelde stuursloten in goede orde ontvangen... Näytä lisää

1,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Smartwatches voor onze kinderen rommel en geen service

Wilde we niet, dus moesten ze opsturen naar hun magazijn in Albanië. Dikke kosten, maar toch gedaan. Na een paar maanden kregen we ze onbestemd retour.
Geprobeerd contact op te nemen, maar de serviceafdeling geeft geen gehoor meer.
Dikke oplichters!

19. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Normaliter controleer ik altijd de…

Normaliter controleer ik altijd de klanttevredenheid op sites zoals Trustpilot. Had ik dat nu ook maar gedaan!!

Na ruim 2 maanden nog steeds geen product ontvangen! Ik heb een paar keer met Nuange contact gehad en er werd mij toegezegd dat het allemaal in orde zou komen. Toen de maat voor mij vol was, heb ik het bedrijf laten weten dat ik de koop ongedaan wilde maken en mijn geld terug wil. Hierop heb ik nooit meer een antwoord gehad.

Koop hier niks, want je kijkt niks en je bent je geld dus kwijt !!!!

11. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf is echt een scam

Dit bedrijf is echt een scam. Drie maanden geleden besteld en betaald maar niks ontvangen. Ze reageren wel op mails, maar er wordt niks opgelost of nagekomen. Wat een ellende… echt koop hier NIKS!!!

10. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Geldverspilling als je hier besteld

Product een maand te laat binnen gekregen, pakket komt letterlijk uit China (staat er ook op) en dat is af te zien aan de kwaliteit. In de omschrijving staat “leren laarzen”, maar ze zijn volledig van plastic. Na meerdere keren contact te hebben opgenomen over retourneren, (dit kost mij €15 omdat het via België verstuurd moet worden) zeggen ze dat ik een gedeelte van mijn geld terug krijg, ze hebben echter “een probleem met de betaling”. Hierdoor nu, vier maanden later, nog steeds geen geld terug, en na meerdere mailtjes krijg ik ook geen contact meer.

1. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zelfs geen 1 ster waard!!

Zelfs geen 1 ster waard!!! Lamp besteld nooit iets ontvangen. Ik heb wel 10 mails gestuurd en daarop geen reactie gehad. Als je belt krijg je de voicemail. Dus nooit iets kopen hier !! 4 oktober mijn bestelling geplaatst

8. joulukuuta 2025

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen, in eerste instantie kreeg ik mails dat ik een waardebon kon ontvangen. Nadat ik aangaf dat ik gewoon mijn geld terugwilde, mailden ze dat ze dat zouden regelen. Vervolgens nog contact gehad omdat het geld niet werd overgemaakt; daar waren ze mee bezig.

En inmiddels hebben we ons geld niet terug en reageren ze ook niet meer op mails.
Bestel hier niet!

29. heinäkuuta 2025

Bestel hier NIET

Bestel hier NIET! Je wordt opgelicht. Ik heb betaald, maar het product nooit ontvangen. Ik probeer in contact te komen, maar het telefoonnummer gaat meteen naar voicemail en ze antwoorden niet op je mail. Pure oplichting!!

19. marraskuuta 2025

Bestelling niet ontvangen

Update 29 november: meerdere malen contact gezocht in de tussentijd met het verzoek mijn geld terug te betalen. Geen enkele reactie meer ontvangen. Ik ben mijn geld kwijt dat is duidelijk. Klacht ingediend bij ECC.

Let aub op dat je hier niets besteld dit is echt oplichting!

Na bestelling direct bevestiging. Ik heb hier een jas besteld op verzoek van mijn dochter. Vervolgens blijft de track en trace hangen. Meerdere malen per mail contact gehad. Antwoord wordt spoedig verzonden, bestelling is vertraagd. Maar ik krijg het idee dat de antwoorden via AI worden gegenereerd. De status van de bestelling blijft onveranderd. En Nuance geeft aan het is nu onderweg. Ik zou hier nooit meer iets bestellen.

18. lokakuuta 2025

Koop hier niets!

Koop hier niets!! Betalen gaat goed maar daarna hoor of komt er niets van dit bedrijf. Bellen heeft geen zin. En als je mailtje krijg je een mierzoet mailtje terug met" bedankt voor het vertrouwen, maar vertraging, bla bla bla.

11. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bestelling noch terugbetaling niet ontvangen

Helaas heb ik tot op heden de schoenen die ik voor mijn dochter heb besteld niet mogen ontvangen.

De bestelling is op 5 oktober gedaan. Ik heb meerdere malen verzocht om het betaalde bedrag voor de schoenen terug te storten. Hierop werd steeds aangegeven dat ik nog even geduld moest hebben. En als de schoenen toch niet worden geleverd er naar een passende oplossing zou worden gekeken.

De Track and Trace code werkt niet meer en op mijn laatste mail van 6 november heb ik geen reactie meer ontvangen. Geen schoenen en geen geld terug. Wat een slechte service!!!

6. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben naar nietbezorgd gestapt

Ik ben naar nietbezorgd gestapt, omdat ik al ruim een maand geleden heb besteld en niets heb ontvangen. Bestelstatus geeft aan dat het onderweg is. Geen gehoor bij telefonisch contact.

3. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Koude voeten deze winter dus...

Mooie laarzen gezien en niet duur
En besteld, bij Nuage store.com
Moest er 1 maand op wachten!
Eenmaal binnen was mijn humeur snel verpest
Ik had een maat groter genomen, maar ik kwam er niet eens in met mijn voet!
En ja hoor, terugsturen kan wel, maar dan naar China, de verzender
Aankoopbedrag bijna even groot als verzendbedrag, en zelf betalen natuurlijk, dat terugsturen
Misschien moeten we toch eens eisen dat dergelijke retourmethoden in GROTE letters bij het product staan, vóór je afrekent
Koude voeten deze winter dus...

24. lokakuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

I waited for a long long long time.

I just stepped up to nietbezorgd.nl, since after 1 month I not just didn't receive the items, I also cannot see the track and trace pagina anymore. It just disappeared. So, I don't expect the items anymore, and will try to get my money back through nietbezorgd.nl - Hope that will work for me. But for you: DON'T order at Nuage!

This was my first 1-star review:
Then (after 1,5 months) my products came afterall. From China, so not really as sustainable as they suggest to be! So, buy there if you want to live with the questions if your products arrive or not. And, reading the other reviews, in any case wait for a long long long time.

26. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

producten die geleverd worden hebben…

producten die geleverd worden hebben geen CE keurmerk, de 230V draden hebben dikte van telefoonsnoertje. brandgevaarlijk.
levertijd 40 dagen, in deze periode wel 20 email gehad over de vertraagde levering.
Niks bestellen dus.

27. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin