Saanut 1/5 tähteä

Beste Lieke Ik heb 29 /12 3 blij dekentjes besteld. Heb tig mails gestuurd met de vraag waar deze blijven. Had deze graag kadoo gedaan aan onze petekindjes. Ik ben heel teleurgesteld dat er gewoo... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf is uiterst onbetrouwbaar. Na het retour sturen van 4 artikelen, wacht ik al ruim 9 maanden op mijn retourbetaling. De klantenservice begon vrij vriendelijk, maar inmiddels hebben ze mijn l... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb diverse reviews gelezen over hen, welke veelal negatief zijn. Ik heb de proef op de som genomen(eigenwijs zoals ik ben) en heb kleding besteld die netjes binnen de termijn verkregen is. Het pro... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

2 stretch blousjes besteld en betaald, na 5 dagen nog geen reactie / levering? Naam: NewWaveWatches snapte ik niet? Maar uiteindelijk kwamen vandaag 21 maart toch nog 2 blousjes, glanzende stof, moo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Tavaratalo
  2. Vaateliike
  3. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Onze missie is om innovatieve producten voor iedereen beschikbaar te maken tegen de laagste prijs. Dit betekent het aanbieden van de hoogste kwaliteit service en met persoonlijke aandacht voor elke klant. Bij ons draait alles om het tevreden stellen van onze klanten!

2,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Retourneren wordt geweigerd

Heb tijdens een actie 3 bloesjes gekocht bij dit bedrijf.
Wou deze retourneren aangezien de maten niet overeen kwamen met de maattabel en dus niet goed pasten.
Vertelt de klantenservice mij doodleuk dat het niet mogelijk is om kleding te retourneren vanwege de pandemie. Terwijl 2 van de 3 bloesjes niet uit de verpakking waren geweest.

29. maaliskuuta 2022

Goeden middag Sim,

Lieke hier van het nozoo support team, onze excuses voor de vervelende ervaring. We willen je graag verder helpen met het retourneren van je artikelen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@nozoo.nl met je order nummer dan regelen we dit meteen! Nogmaals excuses voor de vervelende ervaring.

met vriendelijke groet,

Lieke van Dam, team nozoo

Saanut 3/5 tähteä

2 stretch blousjes besteld en betaald

2 stretch blousjes besteld en betaald, na 5 dagen nog geen reactie / levering?
Naam: NewWaveWatches snapte ik niet?
Maar uiteindelijk kwamen vandaag 21 maart toch nog 2 blousjes, glanzende stof, mooi stretch, dat was een flinke meevaller. Ervaring aangepast!

18. maaliskuuta 2022

Goeden Middag Pierre,

Lieke hier van team nozoo, onze excuses voor de vervelende ervaring. Wat fijn om te horen! Mocht je nog enige vragen of zorgen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Lieke van Dam

Weinig coulance

Voor mijn golden retriever heb ik een artikel besteld volgens de maatvoering op de site. Dit artikel bleek veel te klein en dat heb ik gemeld bij de klantenservice. Ik heb gevraagd om dit te artikel te ruilen voor een grotere maat. De klantenservice leek behulpzaam en vriendelijk, maar omruilen kost mij extra geld. Nou vind ik dat prima als ik zelf een verkeerd artikel heb besteld, maar in dit geval heb ik de maatvoering van Nozoo opgevolgd. Nozoo is niet bereid me daarin verder tegemoet te komen, dus nu zit ik met een onbruikbaar artikel en een nare nasmaak..

2. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Nozoo.nl

Hey ellen, Lieke hier van het nozoo support team, Bedankt voor je beoordeling,

Onze excuses voor de vervelende ervaring, we hebben inderdaad problemen gehad met de maten, dit is nu helemaal opgelost en we willen je graag gratis een nieuwe badjas opsturen.

Zou je ons en email kunnen sturen naar: info@nozoo.nl. Dan helpen we je graag verder.

met vriendelijke groet,

Lieke, team nozoo

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin