Novaline Verzwaringsdekens Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Een dikke maand geleden heb ik een verzwaringsdeken van Novaline aangekocht, top kwaliteit! De verzwaring is perfect verspreid over het ganse deken, heel mooi afgewerkt. Ik kocht er ook een katoenen h... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik weet pas sinds kort dat zo'n deken bestaat (bij de osteopaat kwam dit ter sprake). Toen ik klein was had ik ook altijd 2 zware gewatteerde dekens op me liggen (vond die druk fijn) en heb dat al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Twijfelde eerst moet ik eerlijk toegeven. Had een aantal vragen die heel snel via WhatsApp werden beantwoord. Verder geen gepush of opdringerig verkoop praatje. Toch besloten om te bestellen. Nu twee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dit is mijn derde bestelling, eerder voor de kinderen. Ik had voor mijzelf een niet te zware variant besteld, in een kleine maat. Dat voldoet voor mij helemaal. Wat extra gewicht, maar niet over mij... Näytä lisää

1. Liinavaatemyymälä
  2. Sängyt
  3. Makuuhuoneen sisustus
  4. Huonekalutarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Novaline verzwaringsdekens zijn gemaakt om mensen beter te helpen slapen. Heb jij of jouw kind last van moeite met inslapen, doorslapen of uitslapen? Dan kan een verzwaringsdeken uitkomst bieden voor jou. Kijk op onze website voor meer informatie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

7 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super tevreden en Blij 😴😄

Ik ben super tevreden en blij met mijn 220x233 15kg verzwaringsdeken.

Ik heb een slaapstoornis 🥴 en sinds ik de deken gebruik is mijn slaap aanzienlijk verbeterd. 😴😄

De slaap is nogsteeds gefragmenteerd maar slaap meer uren in dezelfde tijd die ik op bed doorbreng. De slaap duur is gemiddeld met een uur verlengt... 😴😴😄😄😄

23. tammikuuta 2023

Hoi Arman,

Wat goed om te horen! Blij dat je verzwaringsdeken een goed hulpmiddel voor je blijkt :). We wensen je nog veel goede nachtrust!

Spontane tips

Kreeg kort na mijn probleem tips hoe ik de hoes makkelijker om de deken kreeg

22. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de beoordeling Pim! :)

Geweldige aankoop

Geweldige aankoop. Slaap heerlijk onder de verzwaringsdeken.

21. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling! Fijn dat je zo heerlijk slaapt :)

Hele fijne deken

De deken werd super snel geleverd. Het is heerlijk om onder deze deken te slapen. Het voelt net als een cocon waar je in helemaal kan ontspannen.

10. helmikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling Heidi! Wat fijn om te horen dat je heerlijk kan ontspannen onder je deken :)

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Bleek al snel dat de deken voor ons te zwaar is. Direct retour gestuurd en binnen een week geld terug.
Prima service.

5. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling! :)

Vrolijker en uitgeruster wakker

Goede service, snel verzonden. Mijn kind wordt 's ochtends vrolijker wakker, heeft een meer uitgerust gevoel.
Nu ook 1 voor mijzelf besteld.

22. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Goed om te horen Marja! Alvast veel slaapplezier gewenst. Dankjewel voor je beoordeling :)

Prettig rust

Goed, ook evt. contact via mail.

31. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor de beoordeling I.! :)

Saanut 5/5 tähteä

Meer rust, veilig en geborgen kunnen slapen…

Wij slapen veel beter en rustiger door deze 2persoons verzwaringsdeken. Ben er echt zin blij mee. Geen woelen en draaien meer voordat je in slaap valt. Je voelt je meteen veilig en geborgen en kan heerlijk in slaap sukkelen

19. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Wat goed om te horen Ilona! Heel fijn :)

Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling!

echt een aanrader

Vanwege stress en slaapproblemen heb ik deze verzwaringsdeken aangeschaft. Sinds ik de deken gebruik ben ik veel beter gaan slapen. Door de druk merk ik dat mijn lichaam zich beter kan ontspannen en zo kon ik eindelijk weer in een diepere slaap komen. De deken werd zeer snel geleverd.
Echt een aanrader :)

24. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Super om te horen Johanna! Blij dat je er profijt van hebt :)

Dankjewel voor het achterlaten van je beoordeling!

Slapenloze nachten veranderen

Na een hele tijd slapeloze nachten heeft een verzwaringsdeken van Novaline mij meer nachtrust gegeven. Na een paar nachten merk je direct verschil. Aanrader voor iedereen die periodes slecht slaapt.

15. tammikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling Gido! Fijn om te horen dat je verschil merkt nu je gebruikt maakt van je verzwaringsdeken :)

Prima site

Prima site. Snelle afwikkeling

6. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Bedankt voor je beoordeling Kim! :)

Aanrader, zeer snelle levering

Super, binnen de 24 uur was het deken geleverd. Was wel even wennen maar slaap nu veel beter.(rustiger) Had dit veel vroeger moeten aankopen.

27. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Super om te horen Filip! Dankjewel voor je beoordeling :)

Snelle levering. Aanrader!

Overzichtelijke website. Veel informatie. Maken waar wat ze beloven. Snelle levering. Verhouding

prijs / kwaliteit is prima. Aanrader!

14. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor de mooie beoordeling Janine! :)

Tevreden

Heel fijn geslapen! Wel n beetje wennen.

14. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Super Maureen! Goed om te horen :)

Dankjewel voor je beoordeling

Saanut 5/5 tähteä

Eerder binnen dan aangegeven.

Eerder binnen dan aangegeven.
Verzwaringsdeken prima. De tweepersoons overtrek matig, deze is lastig vast te maken met touwtjes.

8. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je eerlijke beoordeling Petra!

Wij zijn aan het onderzoeken hoe we de tweepersoonshoezen wat makkelijker kunnen maken om te monteren aan de verzwaringsdeken. De beste tip die we nu kunnen geven is de hoes binnenstebuiten draaien, de veters aan de lusjes vastmaken en dan vervolgens de uiteindes van de verzwaringsdeken door de hoes heen trekken.

Ik hoop dat dit helpt!

Prachtige deken!

Prachtige deken! En snel geleverd.

16. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Novaline Verzwaringsdekens

Dankjewel voor je beoordeling PS! :)

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin