Rado tj.ustvari...Notino mi je ustvari najdraža aplikacija za kozmetiku i ostale artikle. Povoljne cijene i recencije ostalih kupaca...puno pridonose. Hvala Notino
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Dobra stranica s bogatom ponudom, česte akcije i jedina zamjerka je da nikad ne pošalju neki mali znak pažnje za razliku od ostalih koji prilikom svake narudžbe pošalju neku sitnicu a kod skuplje naru... Näytä lisää
I had a generally positive experience shopping on Notino.hr. The website is easy to navigate, with a wide range of products and good filters that make it simple to find exactly what you’re looking for... Näytä lisää
The website is beautifully designed, easy to navigate, and offers a wide selection of high‑quality beauty products. What impressed me the most was the fast shipping and careful packaging. Every ite... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Online parfumerija Notino! Parfemi u ponudi tjedna ✓ Brza dostava ✓ Ponuda parfema i kozmetike ✓ Vaša online trgovina | notino.hr
Yhteystiedot
Kroatia
- notino.hr
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Sjajna stranica
Jednostavno naručivanje, fer cijene, odlična kvaliteta svih proizvoda, brza dostava. Vjerna već godinama...
Recencije kupaca.opis proizvoda .povoljne cijene
Povoljne cijene i recencije ostalih kupaca...puno pridonose.
Hvala Notino
Odlični proizvodi po najboljim…
Odlični proizvodi po najboljim cijenama, samo jednom sam imala slučaj reklamacije koji je uspješno riješen, jako ljubazna komunikacija
Sve je sjajno
Sve je sjajno. Izbor, cijene, brzina dostave. Volim Notino! ❤️
odlično sve uvijek brzo...ma…
odlično sve uvijek brzo...ma prezadovoljna, stalno neki popusti....super ste!!!
Cjelovito zadovoljstvo
Korektna usluga, kvalitetni proizvodi, darovi i brza isporuka. Za svaku preporuku!
great web page
great web page, easy to navigate, helpful customer service
izuzetno dobra ponuda i fer cijene
iSPORUKA JE U SKLADU S REČENIM TERMINOM
Nina
Uvijek dostava stiže na vrijeme, ispravna. Cijene pivremeno prilagođene i na akciji
sve odlično i za pohvalu
I can’t type the dial code of my phone
My phone number is French and they didn’t give me the option to type +33.
Trustworthy and great quality
Great prices, great quality, great delivery. Trustworthy place where you can buy cosmetics online
Najiskrenije. Zadovoljan kupac
Najiskrenije... kupujem već nekoliko godina... proizvodi original i kvalitetni,cijena prihvatljiva.... dostava redovna... dobe se i pokloni.Hvala Notino!
Savreni ste
Brza dostava i provjereni…
Brza dostava i provjereni proizvodi.Veliki izbor kozmetike i proizvoda za osobnu higijenu.
Svaki puta kada naručim sve bude…
Svaki puta kada naručim sve bude korektno i nikada nisam imao problema s notinom
I’m Notino’s customer for long time…
I’m Notino’s customer for long time ago,and for a last couple of orders I didn’t recieved any foc tester even i politely requested it
Very fast delivery and great products
Very fast delivery and great products
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.