Jeg var en smule skeptisk, da jeg bestilte (kendte ikke firmaet), men varerne blev leveret indenfor et døgn (DAO Hjemmelevering). Varerne er af super kvalitet, så min skepsis blev gjort helt til ska... Näytä lisää

Jeg er blevet gjort opmærksom på North Lattitude af min kone der tilfældigvis stød på en annonce i hendes social media. Jeg besøgte hjemmesiden og fandt flere spændende ting som jeg bestilte nogle... Näytä lisää
Lynhurtig levering. Bukserne, jeg nu har købt 3 par af, er super kvalitet. Og det er de eneste træningsbukser jeg har kunnet finde med extra lang benlængde til min 2 meter høje søn…
Hos NORTH LATITUDE har vi specialiseret os i plus size herretøj siden vores start – og i dag tilbyder vi størrelser fra XL op til 8XL, perfekt til større og høje mænd, der søger komfort og stil i én løsning. Vores kollektion omfatter funktionelt og stilrent tøj, fra jakker, t-shirts og polos til jeans, sweatshirts og fritidsbukser, udviklet med respekt for kvalitet og æstetik.
Vi ved, hvor udfordrende det kan være at finde tøj i større størrelser, der både sidder godt og ser godt ud. Derfor har vi skabt et univers, hvor BIG & TALL-mænd aldrig behøver gå på kompromis. Vores designs kombinerer rene linjer med autentiske detaljer – inspireret af nordisk enkelhed og maritime referencer – uden at vores styles bliver trendstyrede. Vi prioriterer tidløst design, høj kvalitet og materialevalg, der fungerer sæson efter sæson.
Hos NORTH LATITUDE handler det ikke kun om tøj – det handler om at skabe en garderobe til den moderne mand, der mærker forskellen i hverdagen. Med størrelsesudvalget XL–8XL (og også længere modeller for store mænd) gør vi det let at finde alt fra hverdagsbasis – som chinos og skjorter – til mere uformelle styles som cargo-shorts og strik.
Vores vision er klar: at tilbyde masser af tøjvalg med gennemtænkt design og kvalitet. Vi ønsker, at vores kunder oplever tøj, der bærer karakter, understøtter deres hverdag og giver selvtillid – uanset om det er til arbejde, fritid eller rejse. Kombinationen af funktion, komfort og æstetik er kernen i vores brand.
Vi er stolte af at være én af Europas førende leverandører af big & tall herretøj, og vores nordiske DNA skinner igennem i hele vores univers – minimalistisk, funktionelt og stilrent.
Tanska
On vastannut 37 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Super lækker kvalitet og sindssyg hurtig levering!

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Fint udvalg og fine tilbud og priser...et godt sted at handle, når man som jeg skal bruge store størrelser

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Skulle bruge tshirt og polo. Der er ingen længde på deres størrelsesguide, så jeg brugte deres chat funktion. Det er uden tvivl den dummeste kunstige intelligens der svarede at den viste ikke hvad længden var, men de havde en linje der hed tall ( som der heller ikke var længde på størrelsesguide )
Linjen "TALL" bestod af en type tshirt i acryl ( ingen bomuld) og ikke i 6xl
jeg bestilte en polo og tshirt i almindelig. Polo var ok kvalitet, mens tshirt var noget flimset. Tilgengæld var jeg positivt overasket over længden. Så jeg bestilte 3 tshirt til.
Det viste sig dog at efter første tur i tørretumbleren krøb de 10 cn

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Jeg giver 4 flotte stjerner. For lille et udvalg i størrelse Tall og ingen skjorter.
Hurtig levering og god retursystem.

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Allt på topp. Suverän kundservice och smidigt . Kommer definitivt att köpa där igen. Rekommenderas starkt

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Bestilte 2 af Jeres t-shirts, som i har kørt tilbud på til 80kr stykket. De er så lækre og dejlige, og kommer i gode størrelser.
Køber bestemt hos Jer igen, uden tvivl.
Kan klart anbefales herfra.

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Positiv: Einfache Bestellung über die Internetseite - durchsichtiger Bezahlprozess - schnelle Lieferung
Negativ: Internetseite in einer "Fremdsprache" (nicht Dänisch) optimierungsbedürftig

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Mooie kleding, past perfect . Je moet alleen wel iets meer geduld hebben voor het in huis is de 2 tot 4 dagen op de website werd een week en dat was best even spannend vor een eerste bestelling. Maar toen het binnen kwam was mijn man enorm blij met de kleding, de kwaliteit en de pasvorm.

Vastaus yritykseltä NORTH LATITUDE
Varerne er af super kvalitet, så min skepsis blev gjort helt til skamme. Jeg handler snart igen.