Jeg bestilte et defrostingbrett. Fikk aldri denne varen. Derimot ble jeg trukket for et abonnement som jeg aldri hadde opprettet 500,- pr måned. Oppdaget ikke dette før det hadde gått to mnd. Rapport... Näytä lisää
Bestilte to par sko. Fekk to par feil sko i feil størrelsa. Har hatt mange Mail frem og tilbake og dei skulle tilslutt sende meg nye sko. Fekk dei aldri. Dei slutta å svare på Mail. Betalte via Klarna... Näytä lisää
Svindel. De holder ikke til i Norge så om de selger deg søppel slik de gjorde mot meg, må du selv betale for frakt og til Kina. Om du krangler med dem om dette får kanskje lov å sende det til Nederlan... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Kina svindel
Bestilte to callusfjernere og de fungerte jo ikke, kunne heller ikke lades. Nok en Kinasvindel, men det visste jeg så fort jeg så YUN på sporingsnummeret. Dette kommer rett fra Kina uten å gå gjennom det norske firmaet. Måtte betale 256.- kr for å returnere varen !!
Kjøpte 2 ringer
Kjøpte 2 ringer, de kom kjempefort Rett hjem på døra. Kjempefornøyd :)
Ser av anmeldelsene her at det kanskje…
Ser av anmeldelsene her at det kanskje like greit at jeg ikke mottok varen. Norshoppe kansellerte ordren min fordi de ikke kunne levere fruktjuiceren til prisen den lå ute til på nettsiden?
Useriøst.
Brukt vare, med synlige skader
Afora sendte meg en vare som var brukt og med synlige merker. Jeg ville reklamere og returnere varen, men de mente at jeg selv måtte betale for returen selv. Det gikk jeg ikke med på. Etter mye frem og tilbake fikk jeg beskjed om at de kunne gå med på å gi meg 50% avslag på varen. I utgangspunktet ønsket jeg ikke dette, men pga lite svar og ingen mulighet til å snakke med de annet en på Mail på med engelsk support, gikk jeg med på dette. Jeg har nå sendt 4 Mail til afora om hva som skjer videre ift refusjon, men får ikke svar.
Dette selskapet virker veldig suspekt og useriøst.
Svindel
Svindel. Bestilte vibrasjon klosser til vaskemaskin. Produkter jeg mottok var et helt annet em det jeg bestillte.
Fikk også en plastklump isteden for et…
Fikk også en plastklump isteden for et motor modell sett. Fivola vil ikke ta retur eller ordne opp. Useriøst svindelselskap. Skal ta det til forbrukerrådet så forhåpentlig blir disse svindlerne stengt ned snart!
Jeg bestilte et "Car engine kit"
Jeg bestilte et "Car engine kit" fra Fivola.no, som viste seg å være ren svindel. I stedet for et detaljert byggesett med bevegelige deler var det en dårlig støpt plastklump. Kan godt sammenlignes som om man bestiller en mobiltlf og får et massivt plaststykke med dårlig påmalt display. Fivola.no har hittil unnlatt å svare på mailer fra meg, derfor er alle kopier sendt til Klarna (som stanset betaling omgående) og til Forbrukerrådet.
SVINDEL
SVINDEL! Min far bestilte en motormodell, fikk også en støpt modell. Helt ubrukelig!!!
Bestilte motorbyggesett og fikk en…
Bestilte motorbyggesett og fikk en ferdig støpt klump. Klagde og fikk tilbud om 25 prosent rabatt. Klumpen jeg fikk er ikke brukanes til noe......
Dette er svindel fra A til Å
Dette er svindel fra A til Å
Bestilte motor byggeset. Fikk en gipsklump i posten.
Klaget inn til Klarna. Helt uaktuelt å ha så mye som 50 øre i utgifter på denne søpla
Lovea norge er bare en søppleside som…
Lovea norge er bare en søppleside som svindler folk. Tar betalt og sender bare søppel og dritt. Jævla kjeltringer.
SVINDEL!
SVINDEL!! Vi bestilte ett Motor engine model kit gjennom en nettside som kalte seg FIVOLA NO.På nettsiden deres var det reklame for en liten motor som skulle være ett byggesett med mange deler du kunne skru sammen. Tilslutt skulle man kunne koble til ett batteri, slik at man kunne få motoren til å gå. Skuffelsen ble derfor stor da vi fikk pakken i dag! Den inneholdt en liten klump av plastikk som var sprøytet med litt farge! Ingen deler man kunne skru PÅ. Flaks vi pakket den opp før vi skulle gi den bort i julegave! STYR UNNA!!!!
Vi fikk i ettertid fryst betalingen, da vi valgt å betale gjennom Klarna. Problemet vi fikk da, var at Fivola nektet å ta imot varen i retur! Men at vi kunne få beholde varen og få 25 %avslag. Vi har nå vært i kontakt med Klarna, men de kan ikke hjelpe oss, da vi må ta problemet med Fivola direkte. Så vi er nå veldig skuffet over Klarna også, som vi trodde var en seriøs bedrift som hjelper kunden hvis man blir utsatt for svindel! Så nå forstår vi ikke vitsen med Klarna, vi har derfor bare erkjent at vi har blitt lurt, og betalt regningen. Aldri mer Klarna heller! De burde sjekke opp mere rundt bedrifter de samarbeider med!
SVINDEL!!
fikk en malt gipsklump, i stedet for byggesett. Dette er bare svindel!!!! skygg unna!!! svarer ikke på tlf eller mail...... Heldigvis brukt Klarna her, så ikke betalt noe enda....
Svindel
Fikk også en solid "klump" til motor byggesett på størrelse med en knyttneve. Bra jeg sjekket innhold, ellers tror jeg skuffelsen hadde vært stor på julaften. Har sendt mail til de. Får jeg ikke svar innen etpar dager og full refusjon blir det rapportert som svindel til visa, samt politianmeldelse. Får da pengene tilbake fra Visa. Tips til dere andre også, selv om det er mindre beløp. Desverre ikke mulig å gi mindre enn en stjerne. Siden var presentert som Lovea Norge.
Svindel
Svindel, bestilte mini byggesett bilmotor, fikk 2 stk plastikkklumper verdi ca 0 kr, styr unna
Dette er et firma som har spesialisert…
Dette er et firma som har spesialisert seg på svindel. Bestilte dørmatte 14 april, men ikke mottatt noen eller fått tilbake penger.
Varen er levert, - fortsatt ingen vare mottatt !!
Beklagelig vis har jeg også nå opplevd det samme !! Varen påstått levert , - men ingen vare mottatt !! Svarer ikke på mail , - har sendt 3 stk !!! SÅ STYR UNNA , - DETTE SER JEG PÅ SOM SVINDEL !!!!!
Kansellerte ordren
Kansellerte ordren, men fikk aldri pengene tilbake.
Meget viktig
Meget viktig. Handle ikke fra dette selskapet. Det er ren svindel . Bestilte en jakke. De belastet i pund istedetfor NOK. Fikk mail om at de hadde gjort feil, og pengen skulle tilbakebetales. Ingen penger og ingen jakke. Prøver og kontakte dem på mail, og telefon. Ingen kontakt. Hold dere langt unna.