Saanut 5/5 tähteä

Vi har benyttet Norevent til vort bryllup i december 2025. Gennem hele processen fra kontakt, møde omkring ønsker for mad og servering til afvikling af dagens middag - alt fungerede suverænt. Madens... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk! Igen… har prøvet både private dining, takeaway, større selskabsanretninger. Alt har været perfekt hver eneste gang, maden kommer klar, alt i højeste kvalitet, kødet er mørt, det er anrette... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Forrygende god mad! Velsmagende, flot pyntet og smukt præsenteret. Alle har rost maden til skyerne, også vegetarerne. Super god kommunikation undervejs - ALT klappede bare. Vi har bare helt trygt... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jeg skriver aldrig anmeldelser, hverken til gode eller dårlige oplevelser.. Men nu skal det være! Norevent leverede det lækreste mad til vores bryllup som vi længe har smagt. Vi er så imponere... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Yrityksen tiedot

1. Pitopalvelu

Yrityksen kirjoittama

"Norevent blev skabt med drømmen om at levere enestående madoplevelser til livets mest specielle øjeblikke" Grundlagt i 2014 af den visionære kok Kevin Pindstrup, er Norevent mere end bare en cateringvirksomhed – vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser til livets mest betydningsfulde øjeblikke. Fra intime middage til storslåede festligheder som bryllupper og konfirmationer og virksomhedsevents, inviterer vi dig til at træde ind i vores kulinariske verden, hvor hver eneste bid er en unik smagsoplevelse. Vores mål er at hæve standarden for catering og udforske de mange facetter af gastronomien, samtidig med at vi forener kreativitet, kvalitet og æstetik på vores tallerkener. Vi åbner også dørene til vores univers gennem eksklusive pop-up events, hvor vi forener vores passion for vin og gastronomi. Vi tager os af hele processen fra planlægning og skræddersyning til tilberedning af menuen og sikrer en cateringoplevelse af høj kvalitet.

4,9

2 tähteä
1 tähti

Fantastisk madoplevelse HVER gang

Fantastisk madoplevelse HVER gang
Uanset anledningen eller tema'et, så altid indfrielse af forventningerne.
Kommer til tiden
Rigeligt med mad

Mine bedste anbefalinger gives til NORevent

8. elokuuta 2017

Fantastisk mad

Fantastisk mad - både udseende og smag. Kevin er meget samarbejdsvillig og super god til at præsentere maden. Kan kun anbefales.

8. elokuuta 2017

NOR° FESTBUFFET

Jeg vil gerne lige rose den gode oplevelse med festmad fra NOR°event.
Den 14/02-2015
Maden var virkelig god og tilfredsstillende samt en oplevelse.
Alle gæster roste maden.

Mad fra NOR°event kan kun anbefales.

27. helmikuuta 2015

Gennemført

Jeg brugte NORevent til en julefrokost her i december 2014, fantastisk god mad. Utrolig gennemført og rigtig god service.

2. tammikuuta 2015
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin