Super god oplevelse med Meshal fra Nordpil. Vi henvendte os om fredagen og tirsdag formiddag havde vi en færdig rapport med statiske beregninger for vores hus. Varm anbefaling!

Nybyg. Fra projektering til indflytningsklart hus. Tæt og nærværende samarbejde, og vi er endt med et hjem lige efter vores ønsker - og mere til. Kim og Bashar fra Nordpil supplerer hinanden god... Näytä lisää

Vi har været meget tilfredse og følt os trygge gennem hele forløbet med Nordpil. De kom med super gode ideer og løsninger, samt kreativ sparring. Vi oplevede en god forståelse af netop vores unikk... Näytä lisää

1. Arkkitehtitoimisto
  2. Rakennusinsinöörit
  3. Suunnittelija
  4. Rakennusinsinööri

Nordpil har tegnestue i Aarhus, København Aalborg og udfører byggeprojekter i hele Danmark. Tegnestuen beskæftiger sig med renovering, ombygning, tilbygning, nybyggeri samt byggerådgivning. Nordpil består af arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører og kan hjælpe i alle faser af byggeriet.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Super god oplevelse med Meshal

Varm anbefaling!

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nordpil

Kære Barbara. Tak, fordi du deler din oplevelse - vi er glade for, at I har været glade for arbejdet med vores ingeniør!

Nordpil

Rigtig søde, hurtige og kompetente

Rigtig søde og kompetente medarbejdere. Vi skulle bruge deres hjælp til ingeniør-beregninger af en bærende væg, og havde brug for hurtig ekspedering. Vi briefede på opgaven fredag og fik det hele leveret mandag - hurtigere kan det næsten ikke gøres. Stor anbefaling herfra!

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nordpil

Tusind tak for de meget fine ord. Vi er glade for, at vores ingeniører har kunnet levere beregningerne hurtigt og effektivt :-)

Vi hjælper gerne igen en anden gang.

Hurtig og grundig respons

Hurtig og grundig respons. Professionel tilgang til projektet.

21. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nordpil

Hej Jonas. Tusind tak for din anmeldelse :-)

Rigtig god haveplan ..

Nordpil sendte Mette op til os i Hadsund, og på trods af kun 2-3 timer konsulenttid, fik vi sammen lavet en super plan for vores grund .. hurtig til at sætte sig ind i opgaven .. vi havde brug for denne sparring .. mange tak

21. marraskuuta 2025

Kære Poul-Erik

Tusind tak for de flotte ord, vi er glad for, at arkitekten har hjulpet jer med projektet :-)

Nordpil

I had a great experience working with…

I had a great experience working with Nordpil Arkitekter and especially with Meshal.
From the very beginning, the communication was clear, professional, and fast. Meshal was always willing to explain every detail and made even complex structural topics easy to understand.

The work was completed on time, the quality was excellent, and the service went above and beyond expectations. I truly appreciate the professionalism, precision, and friendly approach.

I can highly recommend Nordpil Arkitekter to anyone who needs reliable and skilled engineering support - and I will definitely return with future projects.

26. lokakuuta 2025

Dear Edgaras

Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! We’re really glad to hear that you felt supported and well-informed throughout the process.

Best regards from the Nordpil Team :-)

Leverede ikke som aftalt

Egentligt søde og umiddelbart ok dygtige, men leverede ikke det aftalte, og var ligeglade med det.

Jeg skulle betale ekstra for at få det der manglede, hvis de skulle bruge mere tid på min sag.

24. lokakuuta 2025

Fremragende arkitektfaglig rådgivning

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Nordpil ved flere lejligheder og det har hver gang været en rigtig god oplevelse.

Nordpil leverer arkitektfaglig rådgivning af høj kvalitet med et skarpt øje for både detaljen og helheden. Kommunikationen er altid åben, professionel og imødekommende, og vi oplever et ægte engagement i hvert eneste projekt.
En yderst kompetent og troværdig samarbejdspartner, som vi kun kan give vores varmeste anbefaling

Venlig hilsen
Tømrerfirmaet Søren Bernhard

10. elokuuta 2025

Kære Søren

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for de rosende ord. Tak for det gode projektsamarbejde.

Med venlig hilsen
Nordpil

En klar anbefaling herfra!

Jeg kan kun give Nordpil mine varmeste anbefalinger!

Efter at have indhentet tilbud fra forskellige virksomheder, havde Nordpil den mest konkurrencedygtige pris – og samtidig virkede de mest imødekommende i deres tilgang.

Allerede 2 dage efter jeg accepterede tilbuddet, modtog jeg de nødvendige statiske beregninger og tegninger. Der skulle laves et par mindre rettelser undervejs, og her oplevede jeg præcis den samme lynhurtige respons.

Projektet handlede om en delvis nedbrydning af en bærende væg i forbindelse med at flytte en døråbning i min lejlighed. Jeg følte mig godt informeret hele vejen og fik hurtigt svar på mine spørgsmål.

En særlig tak til Salim, som var utrolig hjælpsom og tålmodig i hele korrespondancen. Han formåede at gøre processen overskuelig og tryg, og sammen med ingeniørens hurtige og grundige arbejde blev det en rigtig god oplevelse.

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nordpil

Kære Lucas. Tusind tak for de meget fine ord, vi er glade for at kunne give dig en god oplevelse med projektet. Tak! :-)

/Nordpil

Virkelig god service!

Virkelig god service!

Er godt til at lytte og finde de rigtige løsninger til projektet. Hurtig og effektiv! Kan klart anbefales.

Ikke sidste gang jeg vil bruge dem.

15. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nordpil

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi er glade for, at du har haft en god oplevelse :-)

Flot tilbygning

Vi er meget tilfredse med Nordpils ydelse ifm. med tilbygning af vores sommerhus. Opgaven var ikke nem pga. husets udforming, men Nordpil leverede en arkitektonisk flot løsning i harmoni med det eksisterende hus.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nordpil

Kære Salli. Tusind tak for den fine tilbagemelding på jeres projekt, det betyder meget for os, at I er blevet glade for resultatet :-)

/Nordpil

Profesional team

We worked with them to a new building project.
They are very profesional, the comunication with them was easy, they helped with all the documents requested by the kommune.
I really recomend them.

15. elokuuta 2025

Dear Nicoleta,

Thank you so much for your kind words!

We’re happy to hear that the process went smoothly.
We truly appreciate your recommendation, and we wish you all the best with your new building.

Kind regards,
Nordpil

Med ingeniørberegningerne fra Salim og…

Med ingeniørberegningerne fra Salim og Co. har det været nemt som nybygger, at få sine beregninger udarbejdet til vores projekt.
Standardisering og tilpasning for vores projekt har samtidig minimeret omkostningerne.
Super godt arbejde og kommunikation.
Bestemt en anbefaling til andre, som mangler beregninger til store og små projekter.

5. kesäkuuta 2025

Kære Helle

Tusind tak for de flotte ord! Vi er rigtig glade for at høre, at processen med beregningerne har været nem og overskuelig og skabt værdi for jeres projekt.

Held og lykke med byggeriet!

Meget effektiv rådgivning

Meget effektiv rådgivning, de er lette at forstå, og er løsningsorienteret.

11. huhtikuuta 2025

Kære Rachid.

Tusind tak for anmeldelsen og de fine ord. Det glæder os meget.

Mvh Nordpil

Very impressed

We are still in the early stages, having just finished a first "sketch meeting" with Crawford from Nordpil, but we were impressed by how much progress we made in just the first meeting, blown away by some of the solutions that he came up with, and excited for the next steps. Obviously there will be more work needed, but this is looking very promising.

19. maaliskuuta 2025

Dear Niklas,

Thank you very much for your review. We are pleased to hear that you had a positive experience, and we look forward to continuing the work on your house.

Best regards,
Nordpil

Vi havde Jesper fra Nordpil ude for at…

Vi havde Jesper fra Nordpil ude for at hjælpe med idéer til renovering af vores hus.
Det var alt hvad vi havde håbet på og mere til. Med respekt for vores budget fik vi en masse indspark vi ikke selv havde overvejet.

26. helmikuuta 2025

Kære Lars.

Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse med arkitekten.

Mvh Nordpil

Rigtig godt samarbejde

Rigtig godt samarbejde og med konstant mulighed for kommunikation - kan klart anbefales!

18. helmikuuta 2025

Kære Hassan.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi har også været rigtig glade for samarbejdet og den gode kommunikation. Det glæder os, at du giver din anbefaling.

Mvh. Nordpil

Dygtige, arbejdsomme og kreative

Vi er netop igang med Nordpil Arkitekter. Vi er simpelthen så glade for at vi valgte lige netop Nordpil Arkitekter. Vi har i fællesskab fundet virkelig gode løsninger, og vores renoveringsprojekt bliver meget meget bedre end vi havde regnet med. Kim er kommet med så mange gode og kreative løsninger, som gør at vores renoveringsprojekt får en rød tråd hele vejen igennem.

19. joulukuuta 2024

Kære Camilla

Tusind tak for din anmeldelse og de mange fine ord. Det er altid dejligt, når samarbejdet bare går op i en højere enhed og vi sammen kan skabe jeres drømmevilla. Vi er glade for, at projektet bliver præcis, som I havde håbet og drømt om, nu glæder vi os til, at byggeprocessen kan gå igang, så I kan komme godt i hus.

Nordpil Arkitekter

Nordpil arkitekter var en fantastisk…

Nordpil arkitekter var en fantastisk hjælp for os de tegnede vores drømme garage med depotrum efter vores behov og ønsker med nænsom hensyntagende til vores eksisterende bolig de tog sig også at byggeansøgning og ibrugtagnings godkendelsen.
De får vores aller bedste anbefalinger
Marian og Allan

31. lokakuuta 2024

Kære Marian og Allan

Tusind tak for de fine ord - det betyder rigtig meget for os her på tegnestuen. Vi er glade for, at vi kunne tegne lige præcis dét I drømte om, og vi håber I bliver glade for det!

Nordpil Arkitekter

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Nordpil Arkitekter. Deres kreative tilgang og opmærksomhed på detaljerne gjorde hele forskellen i vores projekt. Kommunikation var klar og effektiv, og de formåede at omsætte vores vision til virkelighed. Resultatet overgik vores forventninger, og jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der søger professionel arkitekthjælp.

1. elokuuta 2024

Hej Chris

Tusind tak for de fine ord, hvor er det dejligt, at du vil anbefale os fremadrettet, det betyder meget for os som tegnestue. Det har været en fornøjelse at arbejde med jeres projekt. Rigtig god dag til jer begge!

Nordpil Arkitekter

Hurtig ekspedering og god service

6. elokuuta 2024

Hej Anders.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit projekt. Vi håber at kunne arbejde sammen igen i fremtiden - rigtig god dag!