Nordpaw Arvostelua 121

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Jeg bestilte en vare hos Nordpaw for over en måned siden, men har stadig ikke modtaget min ordre. Der har været meget begrænset information om leveringen, og jeg har endnu ikke fået en klar forkl... Näytä lisää

Fick just vår speedytail leksak. Inget ljud alls. Så dåligt utförande att de små gummidubbarna på hjulet fastnar i byggeln som håller hjulet. Så hjulet rullar bara något cm. Helt väldelös. Det mesta g... Näytä lisää

Nordpaw är ett skämt, de tjänar nog bra med pengar på att sälja vidare billiga produkter från Kina 100x priset. Köpte 2 stycken rullande leksaker som båda gick sönder efter mindre än en månad. Så extr... Näytä lisää

1,2

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Det er en ren og skær svindel butik

Det er en ren og skær svindel butik. Hold fingrene væk.
De hæver hurtigt pengene, men varene kan du kigge langt efter.
Har ventet i 2 måneder intet sket. De køber deres vare på Temu...siger lidt om kvaliteten 🤮

20. maaliskuuta 2026

Stort svindelnummer

Stort svindelnummer. Bestilte 28/1 og har været i dialog med dem på mail et utal af gange. Man bliver spist af med flere dårlige undskyldninger end fandens oldemor. Køb ALDRIG herfra og husk at bruge trustpilot inden.

19. maaliskuuta 2026

Jeg bestilte en vare hos Nordpaw for…

Der har været meget begrænset information om leveringen, og jeg har endnu ikke fået en klar forklaring på, hvor min pakke er, eller hvornår jeg kan forvente at modtage den. Når man bestiller online, forventer man en rimelig leveringstid og tydelig kommunikation, hvis der opstår.

Jeg kan desværre ikke anbefale at handle her baseret på min oplevelse.

16. maaliskuuta 2026

Bestilte en bold den 18 feb,de trak…

Bestilte en bold den 18 feb,de trak pengene 20 feb,og ja bliver holdt hen med snak og tomme løfter.
Mange mails frem og tilbage,de samme svar om at den er på vej osv osv.
De er dog ikke villige til at sende penge retur ej heller hjælpe ang hvor varen evt befinder sig..
Så ja fup firma,købte det på Nordpaw.se men bliver sendt til den den danske version af siden for tracking af pakken.

Ok klog af skade,nok ikke så meget at gøre her.

18. helmikuuta 2026

Køb et andet sted!

Bestilte noget hundelegetøj d. 3/2. Det er stadigvæk ikke kommet. Kundeservice bliver ved med at beklage den lange leveringstid.
Køb et andet sted!

12. maaliskuuta 2026

Købte to røde hundebolde

Købte to røde hundebolde for over en måned siden . Pengene blev taget med det samme . Bad om at få ordren annulleret da jeg ikke fik varen , og få pengene tilbage , fik svar at den var sendt så det kunne de desværre ikke 😡. Jeg tvivler på at pakken er kommet til jul - hvorfor læste jeg ikke her på trust pilot først -så træt af alle de svindlere derude ;(

13. helmikuuta 2026

Jeg har bestilt en bold til min hund…

Jeg har bestilt en bold til min hund for flere måneder siden, og jeg har endnu ikke modtaget den. Kan så læse herinde at der er flere i samme situation som mig. Har skrevet til dem mange gange og modtager hver gang en meget lang besked, men intet sker der. Jeg er super utilfreds. Jeg kan bestemt ikke anbefale at bestille noget fra dem igen.

11. maaliskuuta 2026

FUSK

Jeg har ventet i 2 måneder og har stadig ikke modtaget noget. Det er et svindler firma. Jeg plejer aldrig at være så utilfreds, men når de "tager" mine penge.....

11. maaliskuuta 2026

Ingen kontakt eller returpenge

HOLD JER LANGT VÆK FRA NORDPAW.
Jeg havde bestilt en bold til min hund. Da jeg endelig modtog den, virkede den ikke. Efter flere henvendelser fik jeg besked om at jeg ville få mine penge retur. Siden har jeg intet hørt og heller ikke fået mine penge retur.

9. maaliskuuta 2026

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili