Nordiskpapirisolering Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Ærlig og tillidsfuld

Vi har haft besøg af Fredy Vammen og fik byggeteknisk support, en meget reel ærlig og tillidsfuld mand.
Kan varmt anbefale dette firma, da de ikke er ude på at snyde deres kunder.
Det skal siges at vores hus ikke fejler noget, men det første firma som var ude og vurdere huset prøvede at snyde os godt og grundigt.
Så varmeste anbefalinger her fra en fremtidig kunde, som du/i har sparet for mange penge.
TAK Fredy

21. elokuuta 2023

Meget tilfreds

Meget tilfreds
Fik lavet en hulmursisolering på mit hus, hvor isoleringen (tidligere hulmursisolering) var faldet sammen/ned. Fik en god snak om husets sundhedstilstand og blev rådgivet ift. evt. mindre reparationer. Er meget tilfreds med pris, kvalitet og rådgivning.

20. helmikuuta 2023

Super arbejde

Fik i 2020 efterisoleret loftet på hus fra 1974. Yderst tilfredsstillende arbejde som tillige blev rost meget af byggesagkyndig.

Super arbejde og pris!

14. tammikuuta 2021

Kan varmt anbefales

Har fået algebehandlet tag. Yderst professionel og serviceminded betjening, meget positiv oplevelse. Jeg bruger dem helt sikkert fremover også - mine varmeste anbefalinger!!

8. toukokuuta 2018

Sikke en god oplevelse

NPI kom hurtigt ud og som eneste leverandør tog de boreprøver i gulv ved gulvisolering så de sikrede kvalitet ved udførelse. Efter fuldført arbejde var der nydeligt rengjort.

21. maaliskuuta 2018

Virkelig god service.

Havde besøg af firmaet og fik en fantastisk service. De skulle isoler mit loft på mit hus og jeg kunne følge dem hele vejen igennem og se hvad de lavede og fik en masse gode råd med på vejen. Da de var færdige, har de ryddet alt op efter sig og støvsuget og det var en fornøjelse. Jeg vil helt klart anbefalde dem til alle jeg kender. Jeg er så glad for det arbejde de har lavet.

3. maaliskuuta 2017

Fremragende

Har lige haft besøg af Nordisk papirisolering, har fra jeg kontaktede dem, givet en superservice, mht. tilbud, aftaler og udført arbejde.
de efterlader hele vejen igennem, et proffesionelt indtryk, udover at de udførte arbejdet perfekt, og afsyrede, lukkede hullerne, som de bore for at puste isolerings materiale ind, helt efter bogen. ryddede op efter sig.

Fik endvidere en masse tip omkring fuger, og vinduer mht. træk mm. kort sagt var deres håndværker mega serviceminded :)
det efterlader mig som en yderste tilfreds kunde, som varmt kan anbefale dem, også mht. de andre opgaver som de udfører, og regner bestemt med, at de skal komme igen, og lave andre opgaver for vores husstand.

/Henrik

11. tammikuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili